De 11 bedste interaktive widgets til din iPhone og iPad

Widgets har længe været en del af iPhone- og iPad-oplevelsen. På din startskærm kan du hurtigt se vigtige oplysninger fra de apps, du vælger. Hvis du trykker på widgetten, åbnes appen.

Men fra og med iOS og iPadOS 17 bliver widgets endnu bedre. I stedet for blot et statisk stykke information, kan du interagere med widgets for en endnu bedre oplevelse.

Her er de bedste interaktive widgets til din iPhone eller iPad.

Interaktive widgets giver et stort skridt op i forhold til de tidligere statiske muligheder. Det er hurtigt og nemt at bruge en interaktiv widget. Hvis du er interesseret i, hvad du kan gøre med interaktive widgets, så prøv Widgetive. I stedet for information fra en bestemt app handler Widgetive om at skabe en perfekt widget til din startskærm. Der er en bred vifte af kategorier at vælge imellem som timere, lommeregnere og endda spil. Du kan tilpasse alle dele af den interaktive widget inklusive skrifttype, baggrund og mere.

Widgetive er en gratis download til iPhone og iPad. Et valgfrit abonnement låser op for alle appens widgets og yderligere tilpasning.

Hent: Widgetive (Gratis, abonnement tilgængeligt)

2. Løft

Brug Liftin’ til at gøre træningssporing til en leg. Designet til vægtløftning giver den kraftfulde app dig mulighed for at skabe den perfekte træning for dig. Med den interaktive widget kan du holde styr på en kommende træning og se information, mens den er i gang. Kom i gang med et enkelt tryk på widgetten. Du kan endda holde pause uden at skulle åbne appen.

Liftin er gratis til iPhone, iPad og Apple Watch. Den gratis version er begrænset til fem træninger om måneden. Et valgfrit abonnement fjerner denne grænse og tillader ubegrænset træning.

Hent: løfter (Gratis, abonnement tilgængeligt)

3. CardPointers

Få mest muligt ud af dine kreditkort med CardPointers. Du har sandsynligvis kreditkort, der kan tjene penge tilbage, miles og andre frynsegoder. Og appen hjælper med at indløse de bedste tilbud, uanset hvad du køber. Med de interaktive widgets kan du indløse tilbud, se kortoplysninger for forskellige udgiftskategorier og se det bedste kort at bruge i butikker i nærheden.

Du kan downloade CardPointers gratis. Det er til iPhone, iPad, Apple Watch og Mac. Et valgfrit abonnement er nødvendigt for at låse alle appens funktioner op.

Hent: CardPointers (Gratis, abonnement tilgængeligt)

4. Studer med underord

Study With Subwords gør det sjovt at lære. Du starter med at oprette en studieliste, for eksempel en liste over stater og hovedstader. Appen opdeler ordene i stykker, og du sætter dem sammen igen. Der er flere læringsformer, opdelingstyper og en studieplan. Appens interaktive widget er et lille puslespil, du kan løse direkte i widgetten. Du kan se nye til at løse i løbet af dagen eller hoppe til den næste, når du vil.

Appen er gratis til iPhone, iPad og Apple Watch. Et valgfrit abonnement låser op for alle funktionerne.

Hent: Studer med underord (Gratis, abonnement tilgængeligt)

5. AppBlock

AppBlock er en af ​​de bedste måder at hjælpe dig med at holde dig væk fra din iPhone, mens du arbejder. Selv de mest disciplinerede af os bliver nogle gange distraheret af den seneste dille på sociale medier eller noget andet, der sænker vores produktivitet eller fjerner fokus fra noget vigtigere. AppBlock gør det nemt at begrænse adgangen til apps, der er ved at blive en distraktion. Med den interaktive widget kan du hurtigt blokere apps med et enkelt tryk og komme på arbejde.

Til iPhone og iPad er AppBlock gratis, men du skal bruge et valgfrit abonnement for at låse alle appens funktioner op.

Hent: AppBlock (Gratis, abonnement tilgængeligt)

6. Calzy

Gør din startskærm til et regneparadis med Calzy. Appens interaktive widget giver dig mulighed for at beregne næsten hvad som helst uden selv at skulle åbne appen. For widgetten kan du vælge mellem tre tastaturtyper sammen med tre temaer. Og selve appen kan meget mere med en af ​​de bedste funktioner er et hukommelsesområde, hvor du kan gemme og genbruge numeriske værdier.

Calzy er til iPhone, iPad og Apple Watch.

Hent: Calzy ($4,99)

7. Tidevandsguide

Hvis du bor tæt på havet, er Tide Guide en perfekt app. Det giver information om tidevand og havvejr for ethvert sted rundt om i verden. Og der er et væld af forskellige widgets til at se forholdene fra din startskærm. Der er to interaktive muligheder. Den første viser et tidevandsur i realtid. Du kan trykke på midten for at skifte mellem betingelser. Den anden viser vejrdata i realtid, hvor du kan trykke på ikonet for at ændre forholdene.

Appen er gratis til iPhone, iPad og Apple Watch. Med den gratis version kan du tjekke live-forholdene på et sted. For at låse op for alle widgets, detaljerede diagrammer, fremtidige tabeller og mere, skal du have et abonnement.

Hent: Tidevandsguide (Gratis, abonnement tilgængeligt)

8. Ting

Forøg din produktivitet med Things. Jobliste hjælper dig med bedre at organisere alle dine gøremål i en veldesignet og brugervenlig grænseflade. Og med den interaktive widget kan du se en specifik liste over opgaver og afkrydse dem uden at skulle åbne appen.

iPhone-versionen låser også Things Apple Watch-appen op. Der er en separat version af Things til iPad og Mac.

Hent: Ting ($9,99)

9. Amato

Det er nogle gange svært at huske at holde kontakten med venner og familie. Men Amato vil gerne hjælpe dig med at forbedre disse forhold. Appen er nem at bruge, du kan tilføje en vigtig person og derefter modtage interaktionspåmindelser. Du kan endda se påmindelser om en persons fødselsdag eller jubilæum. Med appens interaktive widget kan du vælge en specifik kontakt, som du vil se på din startskærm, og kontakte dem med et enkelt tryk.

iPhone- og iPad-appen er gratis at downloade, men et valgfrit abonnement er nødvendigt for at bruge de interaktive widgets, tilføje ubegrænsede kontakter, importere kontakter og mere.

Hent: Amato (Gratis, abonnement tilgængeligt)

10. Tiden er gået!

Tiden er gået! er en anden slags timer-app. Det tilbyder unikke visuelle timere lavet til børn og børn i hjertet. Der er fem stilarter at vælge imellem som et puslespil, der deler et udvalgt foto i stiksavstykker og derefter sætter dem på plads, efterhånden som tiden skrider frem. Der er også mere traditionelle muligheder. Med appens interaktive widget kan du pause, genoptage og nulstille en timer uden at skulle åbne appen.

Appen er gratis og tilgængelig på iPhone, iPad, Mac og endda Apple TV. Den gratis version tilbyder fire gratis timerkørsler. For at låse op for ubegrænsede timere skal du foretage et enkelt køb i appen.

Hent: Tiden er gået! (Gratis køb i appen tilgængelig)

11. Signaler til HomeKit

Gør din HomeKit-belysning endnu mere nyttig med Signals. Appen kan hjælpe med at omdanne dine smarte lys til kommunikationsenheder. Du kan nemt skabe et signal med en kombination af kompatible lys i dit hjem. For eksempel, hvis du vil fortælle alle, at det er tid til middag, kan du blinke alle lysene i tre sekunder i en blå farve. Du kan også bruge andre HomeKit-enheder, såsom bevægelsesdetektorer og knapper, til at udløse et signal. Med den interaktive widget kan du udløse et signal med blot et tryk på en knap.

Appen er gratis og til iPhone, iPad og Mac. Et Signals Plus-køb i appen er nødvendigt for at låse op for brugen af ​​alle widgets.

Hent: Signaler til HomeKit (Gratis køb i appen tilgængelig)

Med disse interaktive widgets kan du bedre interagere med de apps, du elsker, lige fra startskærmen på din iPhone eller iPad. Uanset om du tænder et lys eller starter en timer, kan du gøre det med blot et tryk.