De 10 bedste cybersikkerheds-bootcamps til at kickstarte din karriere

Efterspørgslen efter cybersikkerhedsprofessionelle er ikke faldende lige nu. Efterhånden som cybertrusler og angreb fra hackere fortsætter, henvender arbejdsgivere sig til cybersikkerhedseksperter for at beskytte deres organisations data. Men at opnå denne ekspertise er ikke en lille bedrift. Omkostningerne og længden af ​​traditionel læring kan udgøre en barriere for hurtigt at opnå efterspurgte cybersikkerhedsfærdigheder.

DAGENS MUO-VIDEO

RUL FOR AT FORTSÆTTE MED INDHOLD

Heldigvis er en mere overkommelig og hurtig måde at blive professionel nu tilgængelig som cybersikkerheds-bootcamps. Derfor vil denne artikel udsætte dig for nogle af de bedste cybersikkerheds-bootcamps, der vil hjælpe dig med at kickstarte din karriere.

DigitalCrafts tilbyder et projektbaseret cybersikkerhedsprogram, der udvikler sig med nuværende industripraksis. Det 15-ugers program kræver ingen erfaring for at begynde og giver fleksible tidsplan muligheder. Desuden er kursusinstruktørerne brancheeksperter, hvilket udsætter dig for et netværk af potentielle arbejdsgivere.

Da DigitalCrafts er en CompTIA-autoriseret partner, er dens læseplan skræddersyet til at forberede dig til CompTIA-eksamener. Når du har gennemført dit program, modtager du en gratis kupon til enhver CompTIA-eksamen, du vælger. Det er også vigtigt at planlægge din eksamen, når du modtager denne kupon, da den udløber inden for 12 måneder og kan ikke fornyes.

Denne bootcamp er ret overkommelig med undervisning på $9.500. Du har også fordelen af ​​rentefrit afdrag, stipendier og lån fra DigitalCrafts’ lånepartnere.

Dette program er skræddersyet til at forberede dig til en rolle inden for cybersikkerhedsteknik. Læreplanen dækker dybdegående programmeringssprogfærdigheder såsom Python og Linux for at hjælpe dig med at forstå databeskyttelse og sikkerhed.

Dette 16-ugers program indeholder også to sprints, hvor du vil præsentere en sikkerhedsrevision og en omfattende rapport. Derudover vil du få til opgave at foreslå et sæt sikkerhedsforbedringer til et eksisterende system. Til sidst kan du angive disse praktiske projekter som arbejdserfaringer for at booste din portefølje og hjælpe dig med at få et job.

Devmountains cybersikkerheds-bootcamp koster $9.900. Selvom føderale lån ikke er tilgængelige som en finansieringsmulighed, kan du ansøge om enhver af Devmountains anbefalede långivere. Du skal dog være amerikansk statsborger eller permanent bosiddende for at kvalificere dig til disse lån.

  Sådan deaktiveres chat i zoom

Denne 100 % online bootcamp udsætter dig for kernefærdigheder og praksis for cybersikkerhedsanalytikere. Om seks måneder lærer du, hvordan du bruger cybersikkerhedsværktøjer som Kali, Wireshark og Metasploit til at påvirke virksomheder og transformere din karriere.

Derudover tilbyder Springboard et overkommeligt cybersikkerhedsprogram, der giver en række betalingsmuligheder. Mens du kan spare 17% på undervisningen på $11.900, hvis du betaler på forhånd, har du også muligheder for afbetaling, lån og udskudt undervisning.

Endnu mere vil du få en bootcamp og CompTIA Security+ certificering i slutningen af ​​dette program, hvilket automatisk øger dine beskæftigelsesmuligheder. Med dine nyerhvervede færdigheder og Springboards seks måneders jobgaranti kan du slutte dig til andre alums hos hotshot-virksomheder som Meta, Amazon og Cisco.

Eleven Fifty’s bootcamp er et prisvindende program, der hjælper din hurtige karriereovergang. Fra grundlæggende sikkerhedsteknikker til kernesystemforsvar garanterer den tre måneder lange bootcamp to brancheanerkendte CompTIA-certificeringer. Du vil også blive oplært via PrøvHackMe at forstå indtrængningsdetektions- og forebyggelsessystemer.

For omkostninger skal du budgettere $13.500 til din undervisning, som dækker CompTIA-læringsværktøjer, mock-interviews og porteføljeudvikling. Der er også forskellige finansieringsmuligheder såsom progressive indkomstandelsaftaler, arbejdsgiversponsoreret og arbejdsstyrkeklare tilskud.

Eleven Fifty er forpligtet til studerendes vækst og succes selv efter endt uddannelse. Denne forpligtelse forklarer, hvorfor alle kandidater har adgang til Atlas. Som en bonus hjælper det gratis lærings- og mentorfællesskab med løbende at forfine dine færdigheder for at imødekomme din arbejdsgivers behov.

ASU Cybersecurity Bootcamp udstyrer dig med de tekniske færdigheder til at beskytte det digitale miljø. Dette 24-ugers en-til-en virtuelle program skræddersyer et fordybende pensum, der vil accelerere din viden om cybersikkerhed gennem praktiske praktiske øvelser.

Desuden kræver programmet en økonomisk forpligtelse på $14.495. Du kan betale forud eller i rater i 24 måneder uden rente. Heldigvis får ansøgere 500 USD i rabat, når de tilmelder sig inden fristen og betaler fuldt ud. Desuden kan du også nyde et $500-stipendium som ASU-alumni.

ASU’s cybersikkerheds-bootcamp giver dig adgang til over 250+ arbejdsgivere til leje og giver dig mulighed for at nyde gratis adgang til professionelle ressourcer gennem hele din cybersikkerhedskarriere.

CyberCamps cybersikkerheds-bootcamp giver dig en bred viden om færdigheder og værktøjer til at blive en fremtrædende sikkerhedsprofessionel. Det syv måneder lange deltidsprogram giver dig adgang til live træning i verdensklasse, online laboratorier og en CompTIA Security+ certificering.

  11 pålidelige valutavekslings-API'er til din virksomhed

Bootcampen koster $15.000; CyberCamp giver dig dog mulighed for at begynde med $0 undervisning, indtil du lander et job, der betaler dig mere end tærskelindkomsten på $40.000 årligt. Derefter kan du betale 10 % afdrag, indtil undervisningen er betalt af.

CyberCamps læseplan inkluderer et projekt, der kræver, at du opbygger et sikkerhedsprogram i den virkelige verden. Denne simulering fra det virkelige liv giver dig mulighed for at finpudse dine færdigheder og opbygge ekspertise til at gøre dig til en arbejdsgivers førstevalg.

California Institute of Technology tilbyder denne bootcamp i samarbejde med Simplilearn. Den seks måneder lange onlinetime ledes af brancheeksperter sammen med moduler i eget tempo for at opbygge ekspertise inden for offensiv og defensiv cybersikkerhed. Læreplanen dækker også netværkssystemer, systemadministration, etisk hacking og asset management.

Derudover kræver du ingen forudgående erhvervserfaring for at være berettiget til at ansøge om dette program. Du skal dog have en grundlæggende forståelse for matematik og programmeringsbegreber. Du skal også have en gymnasial eksamen eller tilsvarende og være mindst 18 år gammel.

Caltech har en række praktiske projekter, som dækker efterspurgte færdigheder inden for databeskyttelse, digital efterforskning, forretningskontinuitet og datastyring. Efter dit program kan du få dit bootcamp-certifikat og ansøge om ethvert cybersikkerhedsjob.

BrainStations cybersikkerheds-bootcamp udstyrer dig med karrieretjenester i verdensklasse gennem dets avancerede læseplan. Programmet begynder med cybersikkerhedsfundamenter og spænder over strategier for cybersikkerhedsstyring, risiko og overholdelse. Det inkluderer også faglige udviklingssessioner for at hjælpe med at accelerere din karriere.

For at finansiere dit program kan du enten betale en engangsbetaling på $16.500 eller månedlige gebyrer så lave som $747 pr. måned over 24 måneder. BrainStation tilbyder også stipendier til berettigede veteraner, iværksættere og kvinder inden for teknologi for at fremme inklusion og mangfoldighed.

Med en succesrate på 90 %, garanterer programmet beskæftigelse inden for 180 dage efter endt uddannelse. BrainStation opnår konstant denne bedrift gennem sine 6.500 ansættelsespartnere verden over.

Flatiron School tilbyder en struktureret læringsoplevelse, der giver dig de væsentlige færdigheder, du har brug for for at arbejde med cybersikkerhed. Du begynder med grundlæggende færdigheder og slutter med brancheklar viden. Dette program kan gennemføres på 15 uger på fuld tid eller 40 uger på deltid.

  9 hårdeste skakmotorer, du kan spille imod

Både fuldtids- og deltidsstuderende skal betale en undervisning på $16.900 med et depositum på $99. Du kan betale gebyrerne på forhånd, med et lån, eller lave 12 rater på $1.400 hver. Flatiron tilbyder også stipendier for at støtte mangfoldighed og adgang.

Selvom din certificering er nyttig, værdsætter arbejdsgivere tekniske evner frem for formel uddannelse. Derfor bør du finpudse dine kreative problemløsningsevner og bruge strategiske tips til at starte din cybersikkerhedskarriere.

Coding Dojo Cybersecurity Bootcamp lærer dig de praktiske færdigheder til at identificere, vurdere og håndtere informationssikkerhedsrisici. Det 24-ugers program har et forkursus til at varme dig op, før du lanceres i det fordybende pensum. Ud over CompTIA Security-certificeringer tilbyder Coding Dojo også en CySA+ certificering.

Programmet er relativt dyrt, koster $16.995, og kræver et depositum på $99. Heldigvis har Coding Dojo forskellige finansieringsmuligheder, fra afdragsordninger til stipendier. Disse stipendier er op til $1,000 og $1,500 for studerende, der tjener mindre end $40,000 årligt.

For at tilmelde dig dette program kan du indsende din ansøgning og vælge en passende startdato. Du vil gennemgå en samtale med en optagelsesvejleder, hvorfra der træffes en afgørelse inden for to hverdage. Når du er blevet accepteret, kan du foretage et indskud og nyde din læringsoplevelse.

Kan du få et job med en Cybersecurity Bootcamp-kvalifikation?

Ja, du kan sikre dig et job med en cybersikkerheds bootcamp-kvalifikation. De praktiske læringsmetoder på bootcamps giver dig en oplevelse, der ligner feltarbejde, hvilket gør dig mere attraktiv for arbejdsgivere. Desuden, da de fleste instruktører er brancheeksperter, anvender de deres viden om nye tendenser, mens de skræddersyer og opdaterer læringsplanerne.

Derudover kan du opnå et cybersikkerhedscertifikat som bootcamp-uddannet. Dette certifikat vil bevise over for din arbejdsgiver, at du har de efterspurgte færdigheder og ekspertise, der kræves for at forfølge ethvert cybersikkerhedsjob, du ønsker.