– 9 bedste repost-apps til Instagram for nemt at videredele det, du kan lide –

Instagram repost apps er mange, men hvorfor har du brug for en?

Med i alt 4,25 milliarder samlede besøg om måneden er Instagram en af ​​de 4 bedste sociale medieplatforme. Det er også den mest downloadede app i verden, ifølge Digital Trends-rapporten, Hootsuite. Den har næsten alle ønskværdige funktioner, du kan tænke på.

Det har dog stadig ikke den indbyggede funktion til at genindsende permanente indlæg. Det er derfor, du har brug for tredjeparts repost-apps for at videredele permanente indlæg fra andre brugere.

Instagram giver dig kun mulighed for at dele historier fra andre offentlige konti, og det også i højst 24 timer! Hvis du ønsker at videredele billeder, karruseller eller ruller, kan du prøve disse apps nedenfor:

Repost for IG

Repost for IG er en af ​​de mest populære repost-apps til Instagram. Det er fordi det har en brugervenlig grænseflade og lader dig genindsende fra alle konti – private eller offentlige.

Ikke kun det, men ved hjælp af denne app kan du arkivere og gemme videoer til din Instagram. Tidligere mærket som Regram, denne app lader dig tilføje en valgfri overlejring og ændre vigtige egenskaber, herunder position og farve. Du kan også dele videoer på Instagram Direct.

Nu, hvordan reposter du ved hjælp af denne app? Du kan enten klikke på repost-appen for at åbne Instagram eller finde indlægget manuelt og kopiere dets link. Du kan derefter føre linket til appen, eller det kopierer det automatisk fra udklipsholderen, når du vender tilbage til dets app-grænseflade.

Tryk på skyderknappen og kopier billedteksten til indlægget, eller flyt rundt på vandmærkets position og skift dets farve. Klik på del, og det åbner Instagrams delingsprompt for at bede dig om at afslutte deling.

Faktisk får du en anden ekstra funktion: du får lov til at downloade og gemme dine billeder til backup. Det hele er gratis at bruge.

Men hvis du vælger den betalte variant, vil du ikke se nogen annoncer, og du behøver ikke at nævne dem i billedteksterne!

JaredCo

Jared Co giver dig mulighed for at reposte billeder og videoer uden at tilføje noget vandmærke! Det er 100 % gratis og giver dig mulighed for at gemme billeder og downloade dem til sikker opbevaring.

Mens kunder har haft et par problemer på grund af Instagrams seneste opdateringer, er supporten fra Repost for Instagram – Jared Co ret hurtig.

  Vil de vide, om du søger efter nogen på Instagram?

De tilbyder hurtige løsninger og opfordrer brugerne til at kontakte dem via e-mail, hvis de står over for problemer.

Med den understøttelse, der er A-klasse, er appen ekstremt pålidelig til alle reposteringsbehov, især uden vandmærker. Desuden er det fantastisk med billeder og giver dig en meget hurtig ekspeditionstid!

Reposta

Reposta er perfekt til dig, hvis du leder efter en ligetil repost-app. Det kommer ikke med mange egenskaber: kun de væsentlige.

Brugere elsker Reposta. Det er fordi det er gratis og problemfrit. Fra det øjeblik du starter appen, vil du se et trin-for-trin sæt instruktioner om, hvordan du kopierer et Instagram-indlægs link og sender det igen via appen. Faktisk giver det dig en fuld forhåndsvisning af genposteringsprocessen.

Hvad angår billedtekster, giver Reposta dig mulighed for at kopiere dem til dit udklipsholder.

En af ulemperne er dog begrænsede tilpasningsfunktioner. Det lader dig ikke gøre meget ved det originale indlæg, undtagen manuelt at genposte det.

Reposter til Story & Video

Med en kraftfuld repost-editor er Repost for Story & Video en anden populær repost-app for Android-brugere.

Det, der har holdt denne repost-app til Instagram populær blandt Instagram-brugere i mere end 9 år siden dens start, er dens fantastiske support. Faktisk kan du også holde dig opdateret med reposts fra berømtheder og offentlige konti i dit feed.

Du får hurtige muligheder for at redigere det originale repost: kopier billedtekster, flyt/fjern tilskrivninger og forfatterskab. Du kan også beskære det originale indlæg, tilføje klistermærker og tekst samt tegne på det.

Du kan også dele reposts, der har flere billeder i dem. Hvis vi leder efter ulemper, er der ingen som sådan, bortset fra annonce- og abonnementsprompts, der dukker op nu og da.

Repost – PRO

Repost – PRO er hurtigt, intuitivt og nemt. Det giver dig mulighed for kun at genposte billeder og videoer fra offentlige konti.

Du kan kopiere billeder, videoer og billedtekster til repost. Der er dog en tegnbegrænsning gældende for tekst og billedtekster i den gratis version.

Den gratis version giver dig ikke utallige muligheder, men dens enkle processer hjælper dig med at reposte uden besvær. Nye opdateringer inkluderer lagring til backup. Der kan være en vis forsinkelse, når du prøver at sende flere billeder eller lange videoer.

Hastighed og fuld funktionalitet kan låses op med den betalte variant.

Repost: Til indlæg, historier

Den mest downloadede repost-app til Instagram, Repost: For Posts, Stories giver dig også mulighed for at lave unikke avatarer af dig eller dine venner ved hjælp af AI.

  Sådan følger du Hashtags på Instagram

Med 100+ skabeloner til historier kommer denne app med en masse ekstra funktionalitet, der giver dig mulighed for at forstærke din Instagram-tilstedeværelse.

Faktisk foreslår det også de bedste hashtags til din profil, så du kan øge din Instagram-tilstedeværelse og dit antal følgere.

Hvis du leder efter flere måder at skille sig ud på, kan du udforske denne apps seje tekst- og symbolkunst til dine billedtekster. Desuden har den også 300+ billedtekstskabeloner, der hjælper dig med at komme i gang og gøre indtryk derude.

Når du nu kommer til genposteringsbeføjelser, kan du også genposte fra private konti. Det giver dig endda mulighed for at reposte alle medier eller vælge aktuelt foto/video. Når det er sagt, har du lov til nemt at genposte flere mediemuligheder.

Der er også funktionaliteten, hvor du kan gemme enten lyd- eller videokomponenten i en repost. Månedlige og årlige abonnementer er tilgængelige for brugere, der ønsker at udforske hele spektret af dets funktionalitet.

InsTake – til Instagram

Designet specielt til iPhone-brugere, InsTake – for Instagram er en repost-app, der fungerer bedst til indlæg, historier og IGTV-videoer.

Selvom IGTV blev udgået sidste år, kan du dele Instagram Reels ved hjælp af InsTake.

Ikke nok med det, det er meget populært blandt brugere for, hvor let at bruge grænsefladen det. Mens vi genposter på andre apps, støder vi ofte på problemer som langsom indlæsning, forsinkelser og fejl til længere videoer.

Du vil ikke stå over for det samme med denne app, da den giver dig mulighed for at downloade det billede eller den video, du vil genposte. Det starter automatisk download til backup.

Du kan også gøre alt det ovenstående uden at logge ind, hvilket ikke er en mulighed for nogle få andre apps!

Reposter

Appens platform er designet til iPad- og iPhone-enheder og er magisk intuitiv. Reposter hjælper dig med at genposte ethvert foto eller video efter eget valg hurtigt og nemt.

Du kan reposte ethvert medie med Reposter, og det er et stort plus! Uanset om vi taler om karruselindlæg, hjul eller IGTV-videoer, vil appen lade dig genposte det hele. Det er ikke en funktionalitet, der er tilgængelig med lignende apps.

Er du i tvivl om, hvordan du bruger Reposteren? Åbn Instagram-appen, og find det opslag eller rulle (foto/video/karrusel), du vil genposte. Klik på de tre prikker og kopier opslagets link.

Når du vender tilbage til Reposter-appen, skal du give den et par sekunder, og det vil få dit originale indlæg op. Utroligt intuitivt, som vi sagde! Desuden siger det sig selv, at appen er annoncefri, så der er ingen irritation!

  Sådan ser du Instagram-historier uden en konto

Du kan enten abonnere på en månedlig plan eller en årlig plan. Du får adgang til en gratis prøveperiode. Efter bekræftelse vil du blive debiteret på din iTunes-konto. Faktisk kan du også tage et livstidsabonnement. Deres support er hurtig og hurtig, og de er virkelig en mail væk!

Reels Repost Videredel historie

Som navnet siger, kan du reposte hvad som helst med denne Reels Repost Reshare Story-app på Apple Store! Det er også meget populært blandt virksomheder og influencers, der kan lide en professionel kant til de historier og ruller, de reposter.

Hvis du også leder efter en sprød grænseflade og banebrydende ydeevne, bør du tage dette en tur! Du behøver ikke at logge ind for at få adgang til det, du kan genposte det originale indlæg som et rulle/video/indlæg (i flere formater), og du kan også planlægge dine genposter!

Det er det første, vi har hørt fra nogen af ​​repost-apps: at de giver dig mulighed for at planlægge og udgive senere. Ikke nok med det, hvis du elsker mørk tilstand, kan du også vælge det!

Du får også adgang til adskillige avancerede funktioner, når du abonnerer på denne app. Tekstgeneratoren hjælper dig med at skille dig ud med unikke billedtekster og stykker tekst.

Ikke nok med det, det vil skabe relevante hashtags, der giver dig mulighed for at udvide dit netværk. Plus, billedteksteditoren vil også give dig en masse tilpasning.

Repost ofte for at løfte dit personlige brand

Videredeling af Instagram-opslag er en vigtig måde at opbygge dit personlige brand på platformen – det hjælper dig med at skille dig ud. Når du vælger en repost-app, er der fem spørgsmål, du bør stille dig selv.

  • Hvilken type funktionalitet har du brug for?
  • Hvor ofte vil du bruge appen?
  • Er det fint, hvis det er en gratis version, som kan forårsage nogle mindre forsinkelser?
  • Er du villig til at betale? Hvis ja, hvad er de funktioner, du leder efter?
  • Vil du have en app, der lader dig planlægge indlæg til senere?

Når du har besvaret alle disse spørgsmål, bliver det nemmere at vælge en app, der fungerer bedst for dig. Hvis du skulle spørge os, ville vi sige, at det er en vigtig aftale at have muligheden for at genposte fra alle typer konti (især private).

Men igen, afhænger i høj grad af de typer behov, du vil have, og de typer konti, du vil interagere med. Fortæl os, hvilken app du ender med at bruge, og hvad du elsker ved dem!

Du kan også udforske nogle Instagram-historieskabere og seje værktøjer til at ændre størrelsen på en video til Instagram TV, feeds og historier.