9 bedste PlayStation VR-spil til en fordybende oplevelse

Hvem har ikke hørt om PlayStation? De har været et sladderemne blandt børn og voksne siden deres eksistens. Så her er vi med de bedste PlayStation VR-spil i denne artikel.

Virtual reality-spil har bragt en revolution i spilindustrien. Ifølge eMarketer var brugerantallet af VR i USA 57,4 millioner i 2020, hvilket var 15 % af den amerikanske befolkning, og brugen af ​​VR vokser med en sammensat årlig hastighed på 15 % hvert år.

Virtual reality er et imponerende eksempel på en opdatering inden for teknologi, og vi kan se dens fordel og fordel i spilindustrien.

Virtual reality har hjulpet spillere til at give et realistisk miljø, mens de spiller, i stedet for at holde sig til skærmen i timevis. I dag i denne blog vil vi forstå, hvad VR-spil er og bringe nogle af de bedste VR-spil frem, man ikke må gå glip af, hvis man elsker VR-spil.

Hvad er et VR-spil?

Virtual reality-spil er et skridt foran videospil. I øjeblikket har VR-spil ændret verdens perspektiv og spiloplevelse. Men hvordan?

Svaret er dets tredimensionelle miljø. Hvor traditionelle spil var begrænset til skærme og tastaturkontroller, bragte VR-spil en revolution i spilindustrien.

VR-spil giver spilleren mulighed for at opleve det nøjagtige miljø af spil med kritisk udstyr som datahandsker, headset og mere.

Desuden har biosensing-udstyret, såsom datahandsker, jakkesæt osv., tilføjet et kirsebær til kagen. Dette udstyr registrerer personens tilstedeværelse og bevægelse i 3D-spiluniverset. Dette får spilleren til at føle sig mere realistisk og en vital del af spillet. Dette kaldes en fordybende oplevelse med VR.

Der er forskellige sprog, som VR bruger til at give en realistisk oplevelse og læse spillerens bevægelser, men HMD (head-mounted display) er det mest almindelige og bedst overvejede til gaming.

Hvad gør VR-spil til noget særligt?

Virtual reality har stjålet rampelyset i forskellige brancher, fra uddannelse til arkitektur. Virkningen af ​​VR på spilindustrien er blevet bemærket mest. Det er også blevet en del af vores dagligdag på grund af dets enkelthed. Du kan komme ind i en andens skabte univers ved at bære VR-headsettet. Lad os diskutere, hvad der gør VR-spil så specielle.

Fremragende oplevelse

VR-spil har bragt den imaginære verden til vores øjne med en realistisk følelse. Når du spiller et videospil, har du skærmen foran dig med grafikken. I mellemtiden kan du i VR se hele spillets virtuelle univers omkring dig. Det lyder sjovt, ikke?

Med andre ord kan vi også sige, at VR-spil lader dig leve livet af et spils karakter. Du kan se og interagere med spillets omgivelser og omgivelser, sammen med at opleve spillets spænding og sjov.

Fysiske handlinger

VR-spil har sagt farvel til den dovenskab, som videospil skaber hos gamere. I traditionelle videospil styrer spilleren karakteren med controlleren. Mens han er i VR-spil, styrer spilleren karakteren ved fysisk at bevæge sig. Dette giver ikke kun en realistisk oplevelse, men hjælper dig også med at træne.

  9 bedste MP4 til GIF-konvertere

Ja, du læste rigtigt. Fysiske bevægelser er nødvendige for at spille VR-spil, og de viser sig at være smertefrie øvelser. Du skal hoppe flere gange i VR-spil, bevæge dine arme hurtigt for at bruge sværd osv. Disse bevægelser forbrænder kalorier, øger dit hjerteslag og meget mere. Derfor kan man sige, at VR-gaming er en sjov træning.

Mentalt helbred

Mental sundhed er et voksende problem blandt den nuværende generation. VR-spil gør spilleren fuldstændig engageret i spilverdenen. Spillerens engagement og fokus afbryder ikke kun dem fra den virkelige verden, men reducerer også stress, angst og ensomhed. Ydermere bemærkes det også, at VR-spil hjælper på koncentration og hjerneskærpelse på grund af puslespil i spillet.

Oplev nye ting

VR-spil kan hjælpe dig med at opleve enhver fiktiv karakters liv, du ønsker at leve. Du skal vælge dit headset, vælge det relevante spil og gå efter det.

I takt med at populariteten af ​​VR-spil er stigende, har udviklere også øget deres kreativitet. Du kan finde enhver genre af spil online blandt tusindvis af muligheder. Opfindelsen af ​​udviklere hjælper dig med at opleve nye ting i livet. Det kan være spændingen ved sværd, frygt for at blive skudt eller min personlige favorit, den hemmelige agent eller detektiv på missionsoplevelsen.

Kur fobier

Det er registreret, at VR-spil er meget nyttige til at bekæmpe frygt og kurere fobier. VR-spil er uforudsigelige. Du kan ikke gætte, hvad der kommer næste gang. Du skal møde mørke, rædsel, højde og mere for at fortsætte med spillet.

Vi ændrer vores vej, når vi allerede ved, at vi bør se vores frygt i øjnene. Du skal se din frygt i øjnene for at fortsætte spillet og fuldføre opgaven. VR-spil opfordrer dig til at bekæmpe din angst, for hvem kan lide at tabe et spil efter at have arbejdet hårdt i timevis?

Lad os nu hoppe direkte til listen over de bedste VR-spil, som du ikke bør gå glip af.

Astro Bot Rescue Mission

Hvis du er fan af eventyr og spil på højt niveau, så er Astro Bot Rescue Mission det rigtige spil for dig. Spillet starter med et hold af spillere og kaptajn Astro, som tager på en mission for at redde sit mandskab på tværs af forskellige verdener. Lyder interessant, ikke?

Det, der gør dette spil specielt, er dets kamerastyring. Normalt styres kameraet af den rigtige analoge stick, men i dette spil håndteres kameraet af spillerens hoved, hvilket giver dem en endnu mere realistisk oplevelse.

Spillet har fem verdener, tyve niveauer og omkring 200+ bots at redde. Dette indikerer, at det sjove ved spil ikke slutter så hurtigt. Det har meget mere at byde på, som 3D-lyd, en magisk kiste osv.

Du kan købe en Astro Bot Rescue Mission til dig selv eller børn fra forskellige steder og tage den fantastiske oplevelse af at være en Astro bot på en mission for at redde sit mandskab i et unikt virtuelt miljø.

Hitman 3

Hvis du er en erfaren spiller af Hitman 1 og 2, behøver jeg ikke fortælle dig mere om spillet. Du ved allerede, hvor ekstraordinær oplevelsen er. Men ja, hej til alle de nye Hitman 3-spillere. Hitman er et singleplayer-spil, der giver spilleren mulighed for at gå en kilometer i agent 47’s sko.

  Sådan fjerner du sidste tegn fra Python-strengen?

Spillet er grundlæggende set fra et tredjepersons perspektiv. Agent 47, dvs. spilleren skal rejse til forskellige steder og steder for at fuldføre sine kontrakterede attentater fra den foregående runde (Hitman 1 og 2). Gamle spillere får flere fordele i spillet.

Hitman 3 er ikke længere begrænset til kun missioner. De har tilføjet mange ekstra funktioner som et kamera og numeriske tastaturer, da spilleren skal finde en firecifret kode for at låse forskellige døre og steder op. Det lyder sjovt, da du skal bruge din hjerne og holde dig aktiv.

Battlezone

Battlezone er et førstepersonsspil, der spilles i et tankcockpit. Du vil huske det klassiske battlezone-spil fra 1980’erne. Dette er en post-lancering af det samme spil i et virtual reality-miljø.

De har også tilføjet en klassisk tilstandsfunktion for at opleve det originale spil. Yderligere, med niveauer, kan flere spillere deltage i det sjove for at hjælpe den første spiller.

Livlinen er dog begrænset til kun tre, der deles med alle spillere. Dette betyder, at en mindre fejl fra én spiller kan risikere hele spillet. Du kan også foretage køb i spillet, men det kan være dyrt. Battlezone er et fremragende positivt aspekt spil, der kræver meget fokus og koncentration for at vinde.

London Studios Blood & Truth

London Studio har bragt de bedste spil til sit publikum siden 2002. De har forbedret deres spiloplevelse med udvikling inden for teknologi. Blood & Truth er et af deres seneste bedste spil.

Dette skydespil kræver ikke meget fysisk aktivitet. I dette spil skal soldaten Ryan (spiller) redde sin familie fra en London-kriminel boss. Samlet set er Blood & Truth et spændende og spændende spil, som du kan opleve.

Batman: Arkham VR

Batman Arkham VR er ret anderledes end traditionelle Arkham-spil. I dette spil skal du løse gåder for at forstå spillets mysterium og have omkring 30 udfordringer fra superskurken Riddler. Dette eventyrspil lader dig opleve spillets miljø gennem Batmans øjne.

Dette spil er fyldt med adskillige hjerneklemmende puslespil og eventyr med fantastiske visuelle effekter. Batman Arkham VR er lige her for dig, hvis du vil tilføje en ekstraordinær kreativ oplevelse til dit headset.

Elder Scrolls V: Skyrim VR

Actionspil går aldrig galt blandt de unge, og The Elder Scrolls V er et af de bedste. Spillets specialitet er, at det ikke er begrænset til kun forskellige byer eller lande. Du kan opleve det virtuelle miljø med skove, landsbyer, huler og meget mere.

Spillet giver spilleren mulighed for at vælge karakter, køn, udseende og mere fra 10 muligheder. The Elder Scrolls V skiller sig ud fra andre skuespil fra mange perspektiver. I stedet for at diskutere alle dens hemmeligheder, vil vi gerne have dig til at prøve det selv.

Bethesda Game Studios har aldrig skuffet sine spillere, og hvis du er bekendt med serien, så glem ikke at prøve denne.

Gran Turismo

Virtual reality-racerspil virker meget sjovere end eventyr- og actionspil. Men hvad med raceroplevelsen? Intet kan slå det adrenalinsus, du får, mens du spiller racerspil, så her er vi med Gran Turismo-serien til dig.

  Hvad er Ally Grace Period?

Gran Turismo er berømt for sine sim-racerspil. Deres seneste udgivelse Gran Turismo 7 skaber en stor fanskare blandt spillere.

Spillere elsker Gran Turismo-serien på grund af dens realistiske grafik, muligheder for adskillige licenserede køretøjer og mere. Udviklerne har givet opmærksomhed til hver eneste lille detalje i spillet for den bedste oplevelse, fra køretøjsdele til nøjagtig kørefysik. Du kan alligevel ikke fortryde det efter at have spillet dette spil.

Ydermere giver tuning-ydelsen en mere realistisk oplevelse, da motorlyden er baseret på faktiske optagelser af biler. Du ville allerede have forstået, hvor godt udviklerne af Gran Turismo har spillet med VR for dig.

No Man’s Sky

Vil du tilbringe weekenden med et fremragende eventyrligt spil? Så er No Man’s Sky her for dig. Det blev oprindeligt lanceret i 2016 og tog ikke meget tid at få spillernes opmærksomhed. I dag har de en komplet serie populær blandt de unge.

Dette action-eventyrspils design er ude af æsken. Det omfatter unikke former for flora og fauna, planeter, fremmede arter osv. Antag, at du er træt af den samme by eller by i den virtuelle verden. Du kan prøve dette eksklusive nye indhold og et åbent univers med meget at udforske.

Udviklerne har vist en masse kreativitet og arbejdet på hver eneste detalje for at fastholde temaet. No Man’s Sky giver in-game valuta til spillerne ved opnåelse og afslutning af missioner. Du kan også spille dette spil offline.

Superhot

Superhot er et spil med 31 niveauer og et realistisk miljø. Spillets plot giver dig oplevelsen af ​​den naturlige verden og gangsterfantasi sammen.

Dette spil er udelukkende baseret på spillerens fysiske aktivitet. Derfor bør du være super aktiv for at holde dig i live i dette spil. Hvis du er træt af de der hoppe- og løbespil, er dette et bedre eventyrspil for dig. Spillet byder på forskellige våben, våben osv. i spillet, og plottet er fuldstændig forskruet. Med hvert niveau får du en ny overraskelse.

En god kombination af positivitet og intensitet er super hot. Gå ikke glip af denne oplevelse, uanset hvilken slags spil du elsker, da dette spil kan give dig en god rutsjebanetur.

Forfatterens note

Dillen med VR-spil startede i 2016 og har stjålet rampelyset indtil i dag. VR-spilindustrien har bemærket en hastigt voksende rate i de seneste år, da VR har magten til at bringe den imaginære verden frem mellem os. I mit perspektiv er VR-gaming en oplevelse man aldrig må gå glip af, da dette er den eneste måde at leve andres liv på eller opleve det menneskeskabte univers med rigtige følelser.

Konklusion

Virtual reality-spil (VR) giver dig mulighed for at sætte dig selv midt i handlingen som en af ​​de spilbare karakterer, blande dig med andre spillere, genskabe og endda opfinde begivenheder og scenarier, som du finder passende. Du kan komme i forbindelse med spillere fra hele verden uanset deres enheder, og det er grunden til, at de mest utrolige virtual reality-spil giver dig mulighed for at spille på adskillige platforme. Disse platforme omfatter mobile enheder, Windows-pc’er og iOS-enheder.

Denne guide vil lede dig gennem nogle af de bedste virtual reality-spil, du kan spille hjemmefra, enten alene eller sammen med andre.

Du kan også udforske nogle af de bedste Classic Playstation (PS1)-spil og gratis VR-spil.