5 UPS-overvågningsværktøjer til din virksomhed

Lær om de bedste og populære UPS-overvågningsværktøjer, der lader dig overvåge dine UPS-systemer for afbrudt strømforsyning til dine netværkssystemer.

En ting ved el- og elsystemer, som de fleste virksomheder sandsynligvis vil tage for givet, skal være overvågning. Tværtimod hører det under de mest kritiske elementer i infrastrukturen.

For at holde dine systemer kørende i tilfælde af udfald er det at have et backup-strømsystem den nye norm, helst i form af en UPS (Uninterruptible Power Supply).

UPS gør det muligt for brugeren at fortsætte med at fungere normalt under de fleste afbrydelser og giver rigelig tid til at begynde at lukke systemerne ned, når batteriopladningen når et kritisk punkt.

Kritiske systemer ville have gavn af en UPS og en generator til længerevarende udfald, men omkostningerne er ofte uoverkommelige. Ingen problemer!

I dag i dette indlæg vil vi dele 5 top UPS-overvågningsværktøjer til din virksomhed, der ikke vil bryde banken!

Men før det, lad os forstå, hvad UPS-overvågning betyder!

Hvad er UPS-overvågning?

Et af de mest almindelige problemer, som it-virksomheder står over for, er uventede nedlukninger. Det kan være frustrerende, især hvis du arbejder på noget vigtigt. Nå, UPS-overvågning kan være løsningen på dette sår.

UPS-skærm er et softwareprogram, der hjælper med at spore status for forskellige ydeevneindikatorer på din UPS-enhed. Den giver information om batteriets ladeniveau, estimeret driftstid, spænding, ladning, strøm og mere. Det gøres for at sikre, at de konstant er online og operationelle.

Overvågning af nøgleydelsesindikatorer er afgørende for oppetid, vedligeholdelse og opgradering af dit strømsystem til at modstå langvarige udfald.

Den indhentede information kan være kritisk i tilfælde af strømafbrydelse, da den kan være med til at afgøre, hvor længe systemet vil kunne køre på batteristrøm.

Derudover hjælper en UPS-skærm med at fejlfinde eventuelle UPS-batteriproblemer, såsom hvis den ikke oplades korrekt.

Bortset fra det er der flere sådanne fordele ved at inkorporere UPS-overvågning.

Lad os tage et dybere blik på, hvordan et UPS-overvågningsværktøj kan hjælpe din virksomhed!

Hvorfor har man brug for UPS-overvågningsværktøjer?

Der er et par mulige problemer, der rettidigt kan opstå med et computersystem. UPS-skærme kan hjælpe med at diagnosticere disse problemer med dit UPS-system. Hvis du har problemer med dit netværkssystem, bør du først tjekke UPS-skærmen. Det vil hjælpe dig med at identificere eventuelle potentielle problemer med UPS-systemet.

  Sådan opretter du dit eget Slack-arbejdsområde gratis

Bortset fra det er der mange flere aspekter, hvor et UPS-overvågningsværktøj kan gøre underværker.

  • For det første, i tilfælde af strømafbrydelse, vil det lukke ned, hvis dit system ikke har nogen backupstrøm. Det kan forårsage datatab eller korruption, samt en afbrydelse af alt arbejde, du måtte udføre.
  • For det andet, hvis der er en strømstød, vil dine netværkssystemer være ubeskyttede og kan blive beskadiget. En UPS-skærm kan beskytte mod strømafbrydelser og overspændinger, hvilket gør den til en vigtig del af at holde dine systemer sikre.
  • UPS-overvågningsværktøjer hjælper dig også med at overvåge batteriets ydeevne og kontrollere batteriets opladningsstatus, så du er forberedt på eventuelle kommende udfordringer på forhånd.
  • En UPS-skærm er et vigtigt værktøj for computerbrugere. Det hjælper med at sikre, at systemet modtager den korrekte mængde strøm, og det giver også en måde at overvåge dit UPS-systems helbred.
  • Elregninger kan også reduceres med UPS-skærme. Ved at overvåge dine netværkssystemers strømforbrug kan du sikre dig, at du ikke bruger mere strøm end nødvendigt.

I betragtning af disse tunge grunde, hvis du ikke bruger en UPS-skærm, bør du overveje at gøre det nu mere end nogensinde!

Funktioner, du skal være opmærksom på i UPS-overvågningsværktøjer

Et effektivt UPS-strømovervågningsprogram giver vital information om batteriets opladning og ydeevne og informerer dig, når noget er kritisk galt. Du kan også ændre dit strømsystem til at tolerere længerevarende udfald afhængigt af netværkets størrelse.

Nedenfor er nogle must-have funktioner, som alle bør kigge efter, når de vælger et UPS-overvågningsværktøj:

SNMP-baseret brugerdefineret overvågning

Simple Network Management Protocol er den mest integrerede og go-to-protokol, der hjælper med at overvåge netværkene og ydeevnen af ​​enhederne og lede efter problemer. UPS-overvågningsværktøjer med SNMP-baseret kundeovervågning menes at være mere effektive end noget andet i disse dage og en nødvendighed.

SNMP-fælder til øjeblikkelige advarsler

SNMP-fælder er protokolagenter, der fortæller brugeren om en vigtig begivenhed om netværksproblemer. Du vil straks blive underrettet om eventuelle fejl via e-mails eller tekstbeskeder.

Grafer, rapporter og dashboards

Et godt overvågningsværktøj bør skildre grafiske repræsentationer og informative dashboards for at hjælpe dig med effektivt at analysere ting omkring netværksgennemgangen. Det hjælper dig med at forstå og dybt undersøge netværkene.

Et automatisk opdagelsessystem til at logge alle netværksenheder

SNMP-baserede automatiske registreringer hjælper dig med at identificere og overvåge alle tilsluttede enheder og understøtte dem på tværs af platforme.

En facilitet til at analysere netværkets ydeevne over tid

Rettidig analyse af netværket er ikke til forhandling, når det kommer til effektiv ydeevne. Et UPS Monitor-værktøj skulle gøre dig i stand til at overvåge netværkets ydeevne med tiden for at optimere den til det bedre.

Gratis prøveperiode eller en pengene-tilbage-garanti for ingen risikovurdering

Mens man vælger et UPS-overvågningsværktøj, skal man overveje at lede efter en demo eller pengene-tilbage-garanti, hvis værktøjet ikke går i tale.

  Er uTorrent sikkert?

Valuta for pengene pakker

Ud af så mange tilgængelige muligheder, se efter en, der er din pris værd. Tjek, om de penge, du investerer, tilfredsstiller dig med funktionerne.

Med det sagt, her er nogle af de bedste UPS-overvågningsværktøjer, der ikke vil koste dig for meget og kan hjælpe dig med effektiv UPS-overvågning.

Bedste UPS-overvågningsværktøjer

Uanset hvilken virksomhedsstørrelse du har, er der et UPS-overvågningsværktøj, der kan opfylde dine behov. Med flere forskellige UPS-overvågningsværktøjer, der er tilgængelige på markedet i dag, har ikke alle disse værktøjer de samme funktioner.

UPS overvågningsværktøjer er forskellige i omfang og brugervenlighed, og valget af overvågningsværktøj til dine behov vil afhænge af flere faktorer, herunder din virksomheds størrelse og budget.

Ved at finde det rigtige værktøj til din virksomhed kan du sikre, at dine UPS-enheder altid kører korrekt, og at du er forberedt på eventuelle strømafbrydelser.

Nogle af de mest populære og effektive muligheder inkluderer følgende:

PRTG UPS-skærm

Med en enorm fanskare på 500.000 brugere er PRTG et af de mest lukrative UPS-overvågningsværktøjer til rådighed for enhver virksomhedstype og størrelse.

Som et overvågningsværktøj giver PRTG dig mulighed for at gennemgå batteristatus for dit UPS-system, som kan variere fra normal til lav til opbrugt. Med PRTG kan du også kontrollere dit systems resterende driftstid, batteritid og strømforbrug over tid.

Selvtestresultat (bestået, advarsel, fejl, afbrudt osv., hvis understøttet), input/output spænding for bedre overvågning, input uden for tolerance tæller (brown-out eller høj/lav spændingshændelser), aktiv alarm tæller kan også tages hånd om, alt sammen med dette UPS-overvågningsværktøj.

PRTG er mere end blot et overvågningsværktøj, da du også får den luksus at modtage e-mails og beskedadvarsler i henhold til de tilpassede pakker, du har valgt. Det gør bare hele din overvågning så meget nemmere og mere praktisk. Hvis det er noget, du er interesseret i, bør du tjekke deres gratis prøveperiode.

OpManager

Endnu et populært UPS-overvågningsværktøj er OpManager. Dette værktøj er designet til alle virksomhedstyper og giver dig mulighed for at overvåge og administrere hele netværket og opnå 100 % oppetid.

Softwaren er nem at bruge og giver forskellige funktioner, herunder muligheden for at fjernovervåge og kontrollere dine UPS-enheder og modtage alarmer i realtid, hvis der er strømafbrydelse. Med OpManager kan du være sikker på fejlfinding af problemerne, før de opstår.

OpManager er en robust UPS-overvågningsløsning, der giver omfattende forespørgsels- og administrationsmuligheder og mulighed for at oprette tilpassede rapporter.

Deres finurlige rapporter viser brugeroplevelsen til et andet niveau, hvilket gør det nemt for brugeren at identificere fejlene med det samme.

Site 24×7 UPS-overvågning

Site 24*7 giver dig en 30-dages gratis prøveperiode, der hjælper dig med at finde ud af, om dette værktøj er kompatibelt med dine forretningsbehov.

  Whitepaper - hvad, formål, typer og hvordan man skriver det

Det giver vigtige UPS-overvågningsfunktioner, herunder visning af UPS-status, strømforbrug og batterilevetid. Det er et potent netværksovervågningsværktøj, der har været her i lang tid og har vundet brugernes enorme tillid over hele verden.

Bortset fra det, er denne software designet med en del out-of-the-box support, herunder overvågning af enheder, der understøtter små, mikro, mellemstore og store datacentre; netværk skabe; hjemmekontorer og meget mere. Det kan være en ideel pasform til små og hjemmebaserede virksomheder.

Ikke kun dette, men Site 24*7 UPS-overvågningsværktøjet kommer også med standardskabeloner til en række enheder, herunder APC Smart-UPS 1500, APC Smart-UPS 750, APC UPS 9605, CyberPower UPS, Dell UPS v4, Liebert UPS og meget mere.

Nagios UPS-skærm

Med Nagios UPS-skærmen kan du observere netværkets ydeevne over tid, analysere historik, tjekke rapporter, få øjeblikkelige ændringer og alt hvad du har brug for fra et UPS-overvågningsværktøj!

Denne software er designet til større virksomheder og organisationer. Det giver mere avancerede UPS-overvågningsfunktioner, herunder visning af UPS-status, strømforbrug, belastningsreduktion, netværksstyring og mere.

Nagios UPS-skærmen kan holde styr på batteribackup-systemer med den hurtige håndtering og øjeblikkelige notifikationsfunktioner.

Nagios UPS-overvågningsværktøj tilbyder også en gratis prøveperiode, så det er godt for virksomheder at se, om det virker for dem. For ikke at nævne, de er betroet af millioner af brugere, herunder SMV’er og Fortune 500-virksomheder. Så hvis tilpasning var et problem for dig, ville det ikke være længere!

Nagios løsninger giver dig to fantastiske pakker, og du kan vælge en, der passer til din lomme og dine behov:

For virksomheder, der udelukkende ønsker at holde styr på små miljøer, har Nagios XI også en gratis plan for dem.

10-Strike Network Monitor

Et andet potent, men stadig gå-til UPS-overvågningsværktøj må være 10-Strike Network Monitor. Integreret med SNMP-protokollen falder dette værktøj ind under kategorien af ​​det mest effektive netværksovervågningsværktøj.

Det giver de samme funktioner og muligheder som den anden UPS-overvågningssoftware, men med den ekstra fordel at få adgang til den fra hvor som helst i verden.

10-Strike netværksmonitorværktøjerne har en notifikationsfunktion, der informerer dig gennem tekster eller e-mails om hver lille røre indeni.

Det nemmeste værktøj til at få adgang til information om din UPS 10-Strike Network Monitor, dette specielle modul kan overvåge næsten alle netværk ved hjælp af SNMP-tjek.

Det gode ved at vælge 10-Strike Network Monitor er, at deres assisterende team bliver der for feedback og hjælp. Deres webgrænseflade er glat, nem og hurtig, hvilket gør dette værktøj mere pålideligt og bekvemt.

Hvis du planlægger at gå videre med denne 10-Strike Network Monitor, så sørg for ikke at gå glip af deres 30-dages gratis prøveperiode.

Konklusion

Som du sikkert ved, er overvågning af dine UPS-systemer vigtigt for enhver virksomhed. Den uafbrydelige strømforsyning er værdifuld for at holde dine servere og andet udstyr kørende. Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige overvågningsværktøj. Vi håber, at vores artikel hjalp dig med at vælge det rigtige værktøj til din virksomhed. Før du vælger et værktøj, skal du først gennemgå funktionerne og funktionerne grundigt.

Du kan også udforske nogle af de bedste netværksdiagnoseværktøjer til små og store organisationer.