Er uTorrent sikkert?

uTorrent er et af verdens mest populære torrenting-sider – men du spekulerer måske på, om det er helt sikkert. uTorrents software anses for at være sikker og uden farlig malware. Risikoen forbundet med at bruge uTorrent stammer fra at downloade farlige torrents fra ukendte kilder i stedet for den faktiske software.

er uTorrent sikkert? Den følgende artikel vil gå mere i detaljer om sikkerheden ved at bruge uTorrent, og hvordan du kan maksimere din oplevelse, når du bruger softwaren.

uTorrents sikkerhedsbekymringer

uTorrent skabte overskrifter tilbage i 2015, da rapporter antydede, at Bitcoin-minesoftware blev automatisk installeret på intetanende brugers enheder. Det viste sig, at dette ikke var et udbredt problem og blev behandlet, da uTorrent slap af med malwaren i fremtidige udgivelser.

En anden bekymring blev rejst i 2014, da Google Chrome markerede uTorrent som malware på trods af, at intet blev opdaget af virusscannere. Dette blev senere rettet, og havde efter al sandsynlighed intet at gøre med selve softwaren. Adware og ransomware kan nogle gange være bundtet med andre torrent-klienter og skaber en risiko ved installation af softwaren.

uTorrent sikkerhed

Det enkle svar er, at uTorrent som software i virkeligheden er sikker. Problemer med sikkerhed opstår ved at downloade usikre filer, som ingen torrentklient kan beskytte dig imod. For at være mere sikker, når du bruger en torrent-klient, er det værd at kryptere din trafik ved hjælp af en VPN.

uTorrent har udgivet en række forskellige versioner, hvor nogle anses for at være mere stabile end andre. Den nyere version har langt flere funktioner end tidligere, så det er op til dig at afveje, hvad du anser for at være vigtigst.

For mange er uTorrent version 2.2.1 den mest populære, da den ikke har overdreven adware og sætter kryds i alle de rigtige felter. Downloadlinks til gamle uTorrent-versioner som denne er stadig tilgængelige.

Bruger uTorrent anonymt

Det anbefales, at dine torrent-downloads udføres anonymt. Brug af en VPN-tjeneste eller proxy-tjeneste giver dig mulighed for at downloade torrents uden at blive overvåget eller sporet. Du kan finde trin-for-trin instruktioner om præcis, hvordan du gør dette online. VPN-tjenester er en fantastisk måde at øge din eneste sikkerhed ved at kryptere data og er værd at overveje.

Fjernelse af annoncer fra uTorrent

Mange mennesker synes, at annoncerne i uTorrent er irriterende og vil gerne have dem fjernet. Heldigvis er det muligt at fjerne disse annoncer ved at justere nogle af de avancerede indstillinger, der findes i uTorrent-softwaren. Gå over til præferencemenuen, hvor du vil finde muligheder for at hjælpe dig med at slukke for de annoncer, der findes i softwaren.

Dette er en indbygget mulighed, så du behøver ikke bekymre dig om legitimiteten eller sikkerheden ved at udføre denne handling. Det kan være svært at finde, da det er godt skjult, men når du først finder det, vil det forbedre din uTorrent-oplevelse fremad, hvis du slår annoncer fra.

Bundlinjen

uTorrent er blevet downloadet af over 100 millioner mennesker over hele verden. Det er den mest populære torrent-klient over en betydelig afstand og er så sikker som muligt. Det giver en oplevelse i topkvalitet uden annoncer, som bestemt bør overvejes, hvis du leder efter en lignende service.

Den største risiko forbundet med uTorrent er at downloade usikre filer. Dette er en risiko, som alle torrent-klienter står over for og er ikke eksklusivt for uTorrent. Der er trin, du kan tage for at beskytte dig selv mod at downloade malware til din computer, som kan omgå denne risiko. Med hensyn til torrent-klienter, vil du være hårdt presset for at finde bedre software end uTorrent, der passer til dine downloadbehov, så det er absolut værd at overveje.