Top 6 certificeringer til at gøre dig til en bedre leder

Hvis du er leder og ønsker at forbedre dine ledelsesevner, er der forskellige måder. Du kan gå til lederseminarer eller tage kurser. Når du tager en klasse, er det til din fordel, hvis du modtager en certificering efter afslutningen.

Uanset om det er projektledelse eller forretningsprocesstyring, er der certificeringer, du kan forfølge, som vil forbedre dine ledelsesevner. Du skal betale for nogle af kurserne; dog bør du overveje det som en investering i din karriere. Hvis du har et budget, er nogle gratis kurser også tilgængelige.

At tage et kursus i Project Management Basics er en glimrende måde at opgradere dine færdigheder og blive en bedre leder. Kurset introducerer nogle af de mest almindelige projektledelsesprincipper og -metoder til at hjælpe dig og dit team med at gennemføre succesfulde projekter.

Når du tager dette kursus, lærer du begreber som kommunikationsstyring, omkostningskvalitet og kommunikationsstyring. Systemet inkluderer ni timers videolektioner fordelt på 17 klasser. Når du tilmelder dig, har du 90 dage til at gennemføre kurset.

Der er ingen forudsætninger, du har brug for, før du tager dette kursus. Når du har gennemført det, modtager du et færdiggørelsesbevis. SkillUp tilbyder systemet, og du kan tilgå kursusindholdet via deres app, som er tilgængelig på Android og iOS.

Dette kursus er en glimrende mulighed, hvis du ønsker at lære projektledelsesevner og ikke er klar til PMP-betegnelsen. Hvis du allerede administrerer projekter, kan du være interesseret i kraftfulde Excel-projektstyringsskabeloner til sporing af alt.

Hvis du for nylig er blevet involveret i Emergency Management, tilbyder FEMA, Federal Emergency Management Agency, et kursus via Federal Emergency Management Basic Academy. Grundakademiet består af 6 klasseværelsesforløb, der tager tre uger.

Når du er tilmeldt, gennemgår du 15 dage og 120 timers læring, og det er ikke tilladt at gå glip af nogen klasse. Mens Foundations of Emergency Management anbefales, før du starter programmet, er det ikke et krav. Tolv nødvendige forudsætninger opfylder kravene til alle National Emergency Management Basic Academy (NEMBA) klasseværelseskurser.

  Sådan bliver du en certificeret Salesforce-administrator i 2022

NEMBA er designet til nyudnævnte beredskabschefer med mindre end tre års erfaring. Hvis du har et smartwatch, kan du være interesseret i at lære, hvordan du bruger nødfunktionerne på et Samsung Galaxy Watch eller et andet Wear OS.

Antag, at du allerede har projektledelseskompetencer og tror, ​​at du ville drage fordel af at opgradere disse færdigheder. I så fald kan du være interesseret i den certificerede projektdirektør, som Institute of Project Management tilbyder. Du skal have gennemført mindst 30 timers faglig udvikling over de sidste 12 måneder for at kvalificere dig.

Før du går videre med den vurdering, der vil certificere dig, skal du have fuldtidsækvivalenten til instituttets treårige program eller give en portefølje af ledererfaring. At opnå din certificering som projektleder kan hjælpe dig med at bygge videre på det, du allerede ved, og gøre dig mere værdifuld for dit team.

Certificeringen koster i øjeblikket $1.250; denne investering i din karriere kan dog åbne døre til muligheder afhængigt af dine mål, da den er internationalt anerkendt. Hvis du har ledt efter det rigtige værktøj til dit team, kan du være interesseret i at lære, hvordan du vælger det rigtige projektstyringsværktøj.

Som Scrum Master er du ansvarlig for at skabe et arbejdsmiljø, som dit team finder effektivt og produktivt. Du ønsker at vejlede dit team med færdigheder, der bidrager til at udvikle robuste rutiner, principper og værdier for at hjælpe med at fuldføre teamprojekter i kortere cyklusser.

At blive certificeret scrum master hjælper dig med at blive en bedre manager, fordi dit team føler, at du bruger deres tid fornuftigt. Øget teameffektivitet gavner teamet, organisationen og slutkunden, som vil være glade for, at deres projekt blev afsluttet til tiden.

  Sådan sletter du et GitHub-lager?

At gennemføre din scrum master-certificering kan give dig færdigheder, der giver dig mulighed for at tilpasse dig ændringer hurtigere, fokusere på løbende forbedringer, gøre det muligt for innovation at ske hurtigere og modtage feedback. For at modtage din certificering kan du tage Anvendelse af Professional Scrum eller Professionel Scrum Master eller gå direkte til testen.

Testprisen er $150, og det er et multiple-choice format med 80 spørgsmål. Du har 60 minutter til at gennemføre det, og en beståelsesscore er 80%. Hvis du ønsker at få mere viden, før du tager testen, kan du være interesseret i at lære om nogle gratis online ressourcer til at lære agile & scrum.

Hvis du er nyuddannet eller har mindre end to års erfaring med ledelse af forretningsprocesser, kan den certificerede forretningsprocesmedarbejder (CPBA) være en god certificering for dig. Der er en test for at opnå din certificering som CPBA. Alligevel har du også brug for 1.250 timers dokumenteret praktisk erfaring inden for et forretningsprocesstyringsrelateret område eller en 4-årig kvalificerende universitetsuddannelse.

Association of Business Process Management designet denne certificering til fagfolk, der har afsluttet deres bachelorgrad eller arbejdet i forretningsprocesstyringsområdet i mindst et år. Når du gennemfører denne certificering, bekræfter du, at du har en robust grundlæggende kompetence inden for forretningsprocesstyring.

Før du starter processen for at tjene din CPBA, skal du betale et ikke-refunderbart registreringsgebyr. Når din ansøgning er godkendt, modtager du en meddelelse og et link til at registrere og betale $550.

At opnå denne certificering kan give din chef og dit team tillid til dine evner til at styre forretningsprocesser. Efter at have optjent din CPBA, kan du tjene din certificerede forretningspraksisprofessionelle og certificerede forretningsprocesleder.

  13 bedste gratis og betalte iPhone-kameraapps at bruge

Du bliver nødt til at gencertificere hvert tredje år, og gebyret for det er $75. Hvis du vil lære en anden måde at strømline dine processer på, kan du være interesseret i at lære den bedste software til robotprocesautomatisering (RPA) til at strømline din arbejdsgang.

CompTIA Project+ certificeringen er for it-professionelle. Denne certificering vil lære dig projektværktøjer og -dokumentation, hvordan du identificerer projektbegrænsninger, kommunikations- og forandringsledelsesevner og grundlæggende projekter.

Før du starter denne certificering, har du brug for 6 til 12 måneders praktisk erfaring med at styre projekter i et it-miljø. At opnå denne certificering vil give dig færdigheder til at håndtere små og mellemstore projekter.

Denne certificering kan forbedre dine ledelsesevner ved at give dig forskellige rammer og metoder til at styre små og mellemstore projekter. Hvis du er interesseret i andre CompTIA-certificeringer, kan du overveje den komplette CompTIA-certificeringspakke for at kickstarte din karriere inden for it-sikkerhed.

Der er masser af certificeringer for at gøre dig til en bedre leder

Afhængigt af dine interesser kan du forfølge mange certificeringer for at forbedre dine færdigheder som leder. Uanset om du ønsker at forbedre dine kommunikationsevner eller styre projekter mere effektivt, kan du drage fordel af certificeringer til varierende priser.

Du kan også vælge, hvordan du opnår disse certificeringer. Nogle certificeringer tilbyder muligheder i klassen, mens andre giver fjernadgang til kurser, inklusive apps på din telefon.

At forbedre dine ledelsesevner øger dine chancer for at blive forfremmet og kan gøre dig til en bedre leder. Dit team og din chef vil sætte pris på, at du forsøger at forbedre dine færdigheder som leder.