Spar enormt på AI-drevne webcams

OBSBOT har specialiseret sig i AI-drevne webcams og tilbyder fantastiske tilbud denne Black Friday. Uanset om du har brug for en til at holde dig i fokus under videokonferencer eller en telefonholder, der kan spore dine bevægelser, når du opretter indhold, har OBSBOT dig dækket. Udnyt nogle utrolige Black Friday-tilbud og opgrader din videooplevelse.

OBSBOT Tiny PTZ 4K Webcam

OBSBOT Tiny PTZ 4K Webcam

$179 $269 Spar $90

For et overlegent 4K-videokonferencewebcam til en uovertruffen pris tilbyder OBSBOT Tiny PTZ 4K-streaming med kraftfulde og praktiske AI-funktioner.

Med AI-drevet sporing, auto-framing og autofokus tilbyder OBSBOT Tiny 4K Webcam dig den ydeevne, et 4K-webkamera skal. Det er ikke en almindelig enhed med to-akset kardan-autosporing, der zoomer ind uden tab af billedkvalitet, fremragende lav-lys-korrektion og højteknologiske omnidirektionelle mikrofoner. Du får også gestuskontrol og valgfri funktioner i appen for at gøre din video endnu mere visuelt tiltalende.

  Keychrons første gaming-tastatur er ren kvalitet

OBSBOT Mød AI-drevet 4K-webkamera

OBSBOT Mød AI-drevet 4K-webkamera

$149 $199 Spar $50

Et andet fremragende 4K-webcam fra OBSBOT til en lommevenlig pris er OBSBOT Meet. På trods af dets overkommelighed har den mange funktioner, der findes på premium-priswebkameraer.

Med en opløsning på 4K/30 fps er OBSBOT Meet perfekt, hvis du leder efter et godt køb denne Black Friday. Dens forbedrede AI-framing er et kraftfuldt værktøj til streaming, konferencer, præsentationer, uddannelse eller bare til at se lækker ud i et videoopkald. Autofokusen er pålidelig, og zoomen fungerer uden tab af billedkvalitet. Desuden vil du altid se skarp, lys og professionel ud med funktioner som baggrundssløring med et enkelt klik og automatisk lyskorrektion.

  Sådan tømmes papirkurven efter X antal dage

OBSBOT Tiny 2 4K Webcam

OBSBOT Tiny 2 4K Webcam

For den ultimative webcam-oplevelse leverer OBSBOT Tiny 2 4K. Den har utrolige funktioner, der appellerer til alle og er tilgængelig til en fantastisk pris denne Black Friday.

OBSBOT Tiny 2 er OBSBOTs flagskibswebkamera denne Black Friday. Den har alle de funktioner, der findes på andre OBSBOT-webcams, men hele oplevelsen er øget yderligere med funktioner som multiple AI-sporing og en all-pixel autofokus, der er op til fire gange hurtigere. Med den største sensor i webcam-branchen leverer Tiny 2 en upåklagelig billedkvalitet. Du får også stemmestyring og forbedret gestuskontrol til flagskibsydelse.

OBSBOT Tiny PTZ 1080p Webcam

OBSBOT Tiny PTZ 1080p Webcam

$119 $199 Spar $80

Hvis du har brug for et Full HD webcam med imponerende funktioner til en behagelig pris, tilbyder OBSBOT Tiny PTZ 1080p utrolig værdi og skarp, detaljeret video.

  Sådan genkender du Malware-links, og hvad du skal gøre, hvis du ved et uheld klikker

For et webcam med robust AI-sporing og autoframing er OBSBOT Tiny 1080p et inspireret valg. Dens forbedrede funktioner er perfekte til livestreaming og videokonferencer eller bare som et overlegent pc-webcam. Med støjreduktion på den indbyggede mikrofon og praktisk gestus-kontrolfunktion sikrer OBSBOT Tiny PTZ 1080p problemfri onlinemøder og rettidig oprettelse af indhold.

OBSBOT Me AI-drevet telefonholder

OBSBOT Me AI-drevet telefonholder

Hvis du har brug for en telefonholder, der kan forvandle din smartphone til et AI-drevet webcam, vil OBSBOT Me klare opgaven og lidt til.

Montering af din smartphone på en OBSBOT Me sikrer, at du altid vil være i fokus. Dens stativdesign garanterer stabilitet, mens AI-tracking problemfrit følger dine motiver. OBSBOT Me har en roterende, universel klemme, der fastgør enhver smartphone. Du kan også montere den på et stativ, og den kan nemt passes ned i lommen.

Dette er et sponsoreret indlæg. Produktvalgene og meningerne udtrykt i denne artikel er fra sponsoren og afspejler ikke MakeUseOfs eller dets personales redaktionelle retning.