Sådan tilføjer du en administrator til din YouTube-kanal

Når du starter, er det ret ligetil at administrere din kanal og skabe indhold. Men jo mere du vokser, jo sværere bliver det at være en mester. Heldigvis behøver du ikke gøre det alene; du kan få en kanalmanager til at hjælpe dig. En manager er en person, der har særlige tilladelser på din YouTube-kanal, så du kan fokusere på det, du elsker allermest: skabelse af indhold.

DAGENS MUO-VIDEO

RUL FOR AT FORTSÆTTE MED INDHOLD

Hvis du vil have hjælp til din kanal, er det her grunden til, at du bør overveje at få en kanaladministrator, og hvordan du føjer dem til din YouTube-kanal.

Hvad er en YouTube-manager, og hvorfor har du brug for en?

En YouTube-manager er en anden konto, du giver adgang til at styre din YouTube-kanal. Selvom de ikke kan slette din YouTube-kanal, kan en manager hjælpe dig med ting som din indholdskalender, uploade og planlægge videoer og meget mere.

  Sådan blokerer du kanaler på YouTube

YouTube-managerrollen kan være betalt eller frivillig, afhængigt af arbejdsvolumen. Hvis betalt, varierer lønintervallet for en YouTube-kanalchef, afhængigt af forhandlinger og aftaler.

Hvis du har en mindre kanal, spekulerer du sikkert på, om du rent faktisk har brug for en manager. Selvfølgelig er der ikke noget direkte svar; det hele afhænger af din specifikke situation. Med det sagt, her er grundene til, hvorfor du har brug for en YouTube-kanaladministrator:

 • At hyre en YouTube-kanaladministrator hjælper dig med at blive mere produktiv og fokusere på andre opgaver, mens de strategilægger dit indhold til SEO.
 • Da en YouTube-manager interagerer med dine seere, kan de anbefale engagerende videoer for at øge dit seertal.
 • At have en manager kan hjælpe dig med at samarbejde med andre brands og øge din kanals autoritet.
 • En YouTube-manager hjælper med tekniske aspekter af videoupload, finjustering og redigering. De administrerer også indtægtsgenerering og content marketing.
  Livestream til YouTube, Twitch, Facebook og mere med disse 10 værktøjer

Hvad kan en YouTube-administrator gøre ved din YouTube-kanal?

Så hvad er rollerne for en YouTube-manager? Når du giver nogen rollen som manager, har vedkommende særlige tilladelser, herunder:

 • En YouTube-administrator kan uploade, promovere, redigere og slette videoer på din YouTube-kanal.
 • Ledere kan tildele roller og tilføje eller fjerne andre ledere, redaktører og seere.
 • Ligesom ejeren kan en YouTube-administrator slette og moderere kommentarer og udelukke seere fra din YouTube-kanal.
 • De kan se din kanals analyser, herunder indtægtsdashboardet.
 • Selvom en YouTube-administrator ikke kan slette en YouTube-kanal, kan de redigere dens detaljer, herunder kanalens navn og beskrivelse.

Sådan tilføjer du en administrator til din YouTube-kanal

Nu hvor du ved vigtigheden af ​​en YouTube-kanaladministrator, lad os hurtigt se, hvordan du kan tilføje en til din kanal:

 • Gå til YouTube Studio på en webbrowser.
 • Klik på Indstillinger i venstre sidebjælke.
 • Fra modalen skal du gå til Tilladelser. Hvis du aldrig har tilføjet administratorer, vil du se to muligheder: Administrer tilladelser og Flyt tilladelser. Klik på Flyt tilladelser for at importere alle tilladelsesindstillinger til YouTube Studio.
 • Når du har flyttet tilladelser til YouTube Studio, skal du klikke på Inviter øverst til højre.
 • Indtast derefter e-mailadressen på den person, du vil tilføje som administrator, i feltet E-mail.
 • Klik på rullemenuen Adgang, og vælg Manager.
 • Klik på Udført og derefter på Gem.
 •   Sådan overføres Spotify-afspilningslister til Apple Music, YouTube Music, Amazon Music og TIDAL

  Når den er tilføjet, vil YouTube underrette administratoren med en mulighed for at acceptere invitationen via e-mail. Hvis de accepterer, får administratoren øjeblikkelig adgang til din YouTube-kanal. De kan gå til de YouTube-kanaler, de administrerer, ved at skifte konto på YouTube eller YouTube Studio. De behøver kun at klikke på deres profilikon øverst til højre og derefter gå til Skift konto.

  Få en Skillfull Manager til din YouTube-kanal

  At have en YouTube-manager kan hjælpe din kanal med at vokse. Du skal dog være sikker på at vælge en med erfaring. Helst vil du have en person med en påviselig erfaring med at udvikle en YouTube-kanal. Ud over SEO-færdigheder skal en kanalmanager besidde færdigheder i videoredigering, marketing og projektledelse.