Sådan tagges folk på din Instagram-historie, efter du har postet den

Har du nogensinde skrevet til din Instagram-historie og derefter indset, at du glemte at tagge din ven? Slet ikke indlægget og start forfra! Der er en nem måde at tagge venner i Instagram Stories, som du allerede har lagt ud.

Sådan tagger du nogen på din Instagram-historie efter at have postet

Hvis du glemmer at tagge en person på din Instagram-historie, kan du altid slette historien og sende den igen med tagget. Det er ikke så svært at slette en Instagram-historie, men du bliver nødt til at starte dit indlæg forfra.

Der er en meget nemmere måde at tagge en konto på en bogført historie:

  Sådan finder du nogens kommentarer på Instagram

1. Tryk på den lyserøde eller grå ring omkring dit Instagram-profilbillede for at åbne din historie.

2. Tryk på ikonet Mere i nederste højre hjørne af din historie.

3. Tryk på Tilføj omtaler i menuen.

4. Tryk på de konti, du vil tagge. Du kan søge efter konti ved hjælp af søgelinjen øverst.

5. Tryk på Tilføj nederst.

Når du tilføjer konti på denne måde, vil disse personer modtage en DM, der siger, at du nævnte dem i din historie. De kan derefter tilføje indlægget direkte til deres egen historie, hvis de vælger det.

Hvordan brugen af ​​knappen “Tilføj omtaler” adskiller sig fra omtalemærkatet

Du ved måske allerede, at du kan tagge folk på din Instagram-historie, før du sender den, ved enten at bruge omtale-klistermærket eller blot at skrive et brugernavn på historien. Disse er begge metoder, som du kun arbejder, før historien er postet. Knappen Tilføj omtaler er tilgængelig, efter at historien er udgivet.

  Sådan fjerner du følge nogen på Instagram

Den anden forskel mellem disse metoder er, at Mention Sticker viser brugernavnet på den konto på din Story, hvilket betyder, at enhver seer kan trykke på det klistermærke for at se den konto, der er tagget. Knappen Tilføj omtaler viser ikke brugernavnet på historien, så seerne vil ikke se taggede konti.

Det er bedre at tagge dine venner, før du sender historien, hvis du vil have, at seerne skal trykke og se på deres konti. At tagge dem efter med knappen Tilføj omtaler er bedre for venner med private konti, eller når du glemmer at tagge dem på forhånd.

  Sådan markeres meddelelser som ulæste på Instagram

Skift til en privat Instagram-konto kan hjælpe med at holde dig sikker online, men dine taggede venner vil ikke være i stand til at genposte dine historier, hvis din konto er privat. Med knappen Tilføj omtaler er det nemmere end nogensinde at tagge dine venner og familie på Instagram, og det giver dem mulighed for at genposte dine billeder og indhold.