Sådan spores en Instagram-kontoplacering

Hvert år bruger milliarder af individer den velkendte sociale medieplatform Instagram. Hvert sekund tilføjes en ny konto. Instagram er en fantastisk social medieplatform, der bruges af mange mennesker globalt. Men til tider vil du måske gerne vide, hvordan du sporer en Instagram-kontoplacering eller finder placeringen af ​​en Instagram-bruger eller sporer deres aktiviteter. Hvis du er en person, der leder efter mere information om, hvordan du sporer en Instagram-konto, viser vi dig, hvordan du gør det og løser alle dine tvivl og spørgsmål.

Sådan spores en Instagram-kontoplacering

Fortsæt med at læse videre for at finde trinene, der forklarer, hvordan du sporer en Instagram-kontoplacering og find placeringen af ​​en Instagram-bruger i detaljer med nyttige illustrationer for bedre forståelse.

Kan du finde ud af, hvem der ejer en Instagram-konto?

Nej, der er ingen sikker måde at afgøre, hvem der ejer kontoen med over 1,2 milliarder månedlige aktive brugere på Instagram. Desværre er der mange Instagram-konti på platformen. Når de opretter deres profil, kan brugere vælge et hvilket som helst navn og brugernavn, de ønsker til deres konto, hvilket gør det nemt at oprette en falsk konto. Derfor er der ingen endelig måde at finde ud af, hvem der ejer en Instagram-konto. Der er dog visse metoder, som du vil lære at kende, når du fortsætter med at læse artiklen til slutningen.

Kan du spore IP-adressen på en slettet Instagram-konto? Kan du spore en Instagram-konto?

Nej, du kan ikke spore detaljerne for en slettet IG-konto. Hvis du er en offentlig myndighed, kan du anmode om fra Meta (som er Instagrams moderselskab), men at få information er ikke så sikker. Selvom det lykkedes dig at spore den placering, vil du stå over for en masse problemer, da du skal søge i en hel bygning med tusindvis af enheder, hvilket tager meget tid. Det er også dyrt og kræver normalt en retskendelse med bevis. Du kan dog spore en live Instagram-konto. For mere information skal du gennemgå hele artiklen for at forstå, hvordan du sporer en Instagram-kontoplacering.

  Lagring af Instagram-billeder på din mobilenhed og skrivebord

Hvordan sporer man en Instagram-kontoplacering? Hvordan finder du nogens placering på Instagram?

Folk har deres grund til at spore nogens placering på Instagram, vi ønsker ikke at diskutere adfærden, og vi fokuserer kun på, hvordan man sporer en Instagram-kontos placering. Der er måder at spore en persons placering på.

Metode 1: Tjek placeringen af ​​indlæg

Instagram tilbyder en nyttig indbygget placeringssøgningsfunktion, der giver brugeren mulighed for at sætte deres placering på billeder og historier, når de poster på deres Instagram-konti gratis. Du kan se, at mange indlæg har en placeringsmulighed, hvor brugeren får vist placeringen på deres billede og historier. Du kan bruge denne mulighed, hvis du laver følgende enkle trin:

Bemærk: Denne metode er for offentlige konti. Hvis du vil se en privat Instagram-konto, skal du sende en følgeanmodning og vente på at blive godkendt.

1. Åbn Instagram-applikationen på din Android og iOS enheder.

2. Tryk på søgefanen fra den nederste bjælke.

3. Indtast det ønskede brugernavn for den konto, hvis placering du vil vide.

4. Tryk på deres seneste uploadede billeder, og du kan se deres placering under deres brugernavn.

Så det er ret nemt at spore placeringen af ​​en andens Instagram-konto ved at tjekke deres seneste opslag og historieopdateringer.

Metode 2: Brug tredjepartsapps

Mange tredjepartsværktøjer giver dig mulighed for at spore nogens placering på Instagram på markedet. Nogle af dem vil bede om menneskelig verifikation og undersøgelse. Her er nogle trin, du skal følge, hvis du vil vide, hvordan du får en IP-adresse fra din Instagram-konto.

  Notegraphy er en Instagram-lignende app til typografi

Bemærk: Til demonstration har vi brugt et IP Logger-værktøj.

1. Start Instagram-appen på din enhed.

2. Gå til den ønskede profil for den Instagram-bruger, hvis IP du vil vide. Tryk derefter på ikonet med tre prikker ved siden af ​​deres brugernavn.

3. Tryk på Kopier profil-URL.

4. Gå til IP logger eller lignende hjemmesider.

5. Indsæt linket i bjælken og tryk på Opret et kortlink. Derefter vil der blive genereret et nyt link.

Send linket til den person, hvis placering du vil vide, og det ville være klogt at fortælle dem, at du vil have dem til at se et godt billede på dette link. Når de klikker på det, skal du opdatere siden på de logger-websteder, du brugte, og du vil få IP-adressen på den Instagram-bruger.

Bemærk: Du skal muligvis slå skjul bots til for at få deres eneste rigtige IP.

Med disse enkle trin ved du, hvordan du får en IP-adresse fra din Instagram-konto.

Kan du søge på Instagram efter telefonnummer?

Ja, I skal alle være opmærksomme på, at vi kan finde venner på Instagram gennem søgefeltet ved blot at skrive deres brugernavne. Men hvad nu hvis du ikke kender personens brugernavn? Det er ret svært at finde en person på Instagram uden at kende deres navn.

De fleste af os ved ikke, at Instagram også giver os mulighed for at søge efter vores venner via telefonnummeret. Men søgningen vil kun lykkes, hvis personens konto er forbundet med nummeret. Gad vide hvordan?

Nedenfor er et par trin til at søge efter en IG-bruger efter telefonnummer.

1. Gå til din Instagram-profil og tryk på hamburgerikonet fra højre hjørne.

  Sådan opretter du en DM-gruppe på Instagram

2. Tryk på Indstillinger.

3. Vælg nu Konto.

4. Tryk på Kontaktsynkronisering.

5. Slå kontakten til for indstillingen Forbind kontakter.

6. Luk appen, og gå derefter til Indstillinger igen som forklaret ovenfor.

7. Åbn nu Instagram og tryk på Discover people-ikonet fra din profilskærm.

8. Her kan du se de personer, der har synkroniseret deres konti til de numre, som du har i dine kontakter.

Læs denne artikel fra starten for at lære, hvordan du finder placeringen af ​​en Instagram-bruger.

Hvordan finder du telefonnummeret bag en Instagram-konto?

Mange gange bruger nogen, vi kender, måske en brænderkonto bare for at blive opdateret med, hvad vi laver på Instagram. Ville det ikke være rart at vide, hvem ejeren af ​​Instagram-kontoen er? Læs vores guide på Sådan får du nogens telefonnummer fra Instagram for at vide om processen i detaljer.

Hvordan sporer man Instagram-kontoejere?

Når du vil finde ud af, hvem der har oprettet eller ejer en Instagram-konto, er der et par metoder, du kan bruge. Nedenfor er de metoder, du kan prøve at kende om Instagram-kontoejere.

  • At spørge dem direkte eller gennemse deres profil for at finde spor ved at bruge kontoens e-mailadresse eller telefonnummer for at prøve at finde ud af, hvem der er ejeren.

  • Ved at bruge folks søgemaskiner. Du kan kende til den person, du leder efter. Læs vores guide på Top 10 bedste People Search-websteder for at finde ud af om den person, du leder efter.
  • Brug andre sociale medier websteder til at vide om dem. Som det sker, at folk nogle gange skifter navn over Instagram. Så søgning på andre sociale medier-websteder kan hjælpe dig med at kende til den person.
  • Ved at bruge den omvendte billedsøgning. Dette vil give dig et hint om personens profil om, hvem han eller hun er. Du kan læse vores guide til, hvordan man vender billedsøgning på Instagram for at vide mere.

***

Vi håber, at du lærte om, hvordan du sporer en Instagram-kontos placering og finder placeringen af ​​en Instagram-bruger. Du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortæl os også, hvad du vil lære om næste gang.