Sådan rettes DirecTV-fejlen 771, 40

Omkostningerne ved et kabeltjenesteabonnement og kvaliteten af ​​dets tjeneste er en god grund til at opgive en tjeneste til fordel eller en mediestreamingtjeneste som Hulu, HBO Max og Netflix.

Kabeltjenester kan koste mere end flere streamingtjenester tilsammen, men mange mennesker bruger dem stadig, ofte fordi streamingtjenester begrænser indhold geografisk.

DirecTV fejl 771, 40

DirecTV

DirecTV er en AT&T’s kabeltjeneste, og den er ikke billig. Det fungerer med en gennemsnitlig kabelboks eller modtager og koster mellem $65 og $85. Antallet af kanaler du får varierer og de dyrere abonnementer vil også give dig HBO Max.

  Sådan slår du søgeforslag fra i Firefox

Ret DirecTV-fejl 771, 40

Kabeltjenester er lige så tilbøjelige til fejl og problemer som streamingtjenester. En kabeltjeneste leverer i det væsentlige indhold over en kablet forbindelse, og denne forbindelse kan løbe ind i problemer. Problemet kan være med tjenesten eller med den hardware, der bruges til at modtage signalet.

DirecTV-fejlen 771, 40 betyder, at din modtager ikke kan oprette forbindelse til eller har problemer med at kommunikere med din parabol. Problemet kan ligge i modtageren, med SWiM-adapteren eller i selve parabolen.

Her er et par ting, du kan prøve for at rette DirecTV 771, 40-fejlen.

1. Tænd for SWiM-adapter

SWiM-adapteren er dybest set det, der forbinder satellitten med modtageren. Det er en væsentlig del af forbindelsen.

  55 bedste Mac OS X-apps i 2021

Tag SWiM-adapteren ud af strømkilden.
Vent 10-15 sekunder.
Sæt adapteren i igen.

2. Tjek for signalforhindringer

Satellitten modtager det signal, der sendes til modtageren og dit TV. Hvis der er noget, der blokerer det, får du DirecTV 771, 40-fejlen.

Sørg for, at din satellit ikke er blokeret af noget, og at den ikke har ændret retning. Vær forsigtig, når du inspicerer den, og hvis du har mistanke om, at det kan være farligt at komme til satellitten, så spørg om teknisk support fra AT&T.

3. Tjek modtageren

Sørg for, at modtageren ikke har løse kabler. Undersøg bagsiden og (afbryd den fra strømmen først), og sørg for, at alt er korrekt indsat og skruet i.

  Sådan gemmer du flere billeder i en iMessage-tråd

4. Dårlige vejrforhold

Ekstremt vejr kan forstyrre signalet til din parabol. I dette tilfælde er der ikke meget, der kan gøres andet end at vente på, at vejret bliver bedre.

Hvis du bor et sted, hvor der er sne om vinteren, er det muligt, at sne har samlet sig og frosset på fadet. Det skal renses. Ring til AT&T support, og de vil sende en tekniker til at udføre jobbet.

Konklusion

Hvis alt andet fejler, skal du kontakte kundesupport. AT&T anbefaler at gøre det, da dette kan være et problem med parabolen, som du ikke bør prøve at løse selv.