Sådan forbinder du din Riot- og Xbox Game Pass-konto

To sværvægtere i spilindustrien, Xbox og Riot Games annoncerede deres samarbejde tilbage i juni 2022. Resultatet af dette nye partnerskab er tilføjelsen af ​​Riots titler til Xbox Game Pass den 12. december. Ja, du kan nu få adgang til spil som Valorant, League of Legends, Teamfight Tactics og mere fra Xbox-appen på din Windows-pc. Den bedste del ved Xbox-Riot-samarbejdet må dog være de vanvittige belønninger, du kan låse op i Valorant og League of Legends. Så hvis du søger efter en trin-for-trin vejledning om, hvordan du kan linke din Riot-konto til din Xbox-konto for at få adgang til Game Pass-belønningerne, er du kommet til det rigtige sted. Uden yderligere forsinkelse, lad os dykke ind!

Processen til at forbinde din Riot-konto til Xbox er en simpel 3-trins proces. Du skal blot logge ind på de respektive konti i en webbrowser og autentificere parringsprocessen. Sådan fungerer det:

1. Først skal du navigere til “Xbox Socialt login” webside linket her. Du skal logge ind på din Microsoft-konto på den nævnte side.

2. Vælg derefter den Microsoft (Xbox)-konto, du lige er logget på.

  Hvor meget internethastighed har du egentlig brug for?

Bemærk: Dette trin virker overflødigt og vises muligvis ikke for alle brugere. Det vil helt sikkert vises for brugere, der allerede er logget ind på deres Xbox-konto i webbrowseren.

3. Nu skal du give Riot Games tilladelse til at få adgang til dine Xbox-kontooplysninger for at forbinde de to konti. Klik på knappen “Ja” for at godkende forbindelsen.

4. Dernæst bliver du bedt om at logge ind på din Riot Games-konto. Indtast dine loginoplysninger og fortsæt til næste trin.

5. Og det er det! Du har linket dine Xbox- og Riot-konti. Du vil se en bekræftelsesmeddelelse på skærmen. Klik på knappen “OK” for at gå til din Riot-kontoindstillingsside.

5. På din Riot-kontoindstillingsside kan du bekræfte, at de to konti er forbundet under afsnittet “Forbundne konti”.

Lås op for Valorant Agents, LOL Champions med Xbox Game Pass

Nu tror du måske, at du med succes har linket dine Riot- og Xbox-konti, så du burde allerede se dets effekter i spillet. Nå, det er ikke tilfældet. Det var i hvert fald ikke for mig. Jeg åbnede Valorant efter at have linket mine konti og havde ikke alle agenter låst op. Jeg genstartede spillet et par ulige gange. Jeg var dog nødt til at springe gennem et par ekstra bøjler for at se fordelene ved mit Xbox Game Pass-abonnement i Valorant. Så følg nedenstående trin:

1. Åbn Xbox-appen, og du vil se Valorant (eller ethvert andet Riot-spil, du har installeret) pop op i venstre sidebjælke. Spillet viste, at det havde en ventende opdatering. Klik på ikonet “Opdater”.

  Sådan annullerer du FFXIV-abonnement

Bemærk: At klikke på opdateringsikonet gjorde ikke noget særligt for mig. I stedet gik min Xbox-app ned et par gange i processen. Jeg åbnede derefter Xbox-appen igen.

2. Da jeg genåbnede appen, var muligheden for at opdatere spillet væk, og jeg kunne åbne Valorant inde fra Xbox-appen. Så jeg klikkede på knappen “Afspil”.

3. Valorant åbnede op som sædvanligt, men denne gang blev jeg mødt med “Xbox Game Pass Benefits” ulåst notifikation i spillet. Nu kan jeg bekræfte, at min Riot- og Xbox-kontolinkproces fungerede.

Bemærk: På en officiel supportside siger Riot, at oplåsningsprocessen i nogle tilfælde kan tage op til 24 timer. Du vil se en meddelelse i spillet, når belønningsprogrammet og dets fordele er tilgængelige for dig.

4. Som vist på skærmbillederne er Valorant-agenter som Astra, Reyna, Yoru og flere nu blevet “låst op med belønningsprogram” for mig. De bærer alle belønningsprogrammets indikator. Som lovet har jeg også modtaget den gratis Pocket Sage gun buddy belønning. Du kan se en liste over alle fordele og belønninger ved Riot-Xbox-kontolink-partnerskabet.

Bemærk: Ifølge en tweet fra Riots Joe Hixson, husk, at belønninger, der låses op med Xbox Game Pass, vil blive tilbagekaldt, hvis du afslutter dit medlemskab. Men det betyder ikke, at du mister alle dine fremskridt. “Alt tjent fra gameplay vil forblive ulåst senere, hvis du lader dit abonnement udløbe,” sagde Hixson.

Ikke alle kan bruge den samme tid på at male et spil og låse alle karakterer op. Så Riot Games og Xbox-partnerskabet er en fantastisk måde at springe løbene over og få adgang til alle karaktererne på én gang. Og ikke kun de eksisterende karakterer, men Riot har lovet, at alle Xbox Game Pass-abonnenter også vil være i stand til at spille med nye agenter i Valorant og nye mestre i League of Legends på udgivelsesdagen. Det er en stor fordel at have for at bruge penge på Microsofts spiltjeneste. Du kan læse den komplette liste over fordele på Xbox’s hjemmeside linket her.

  Er kameralinsetilføjelser til smartphones værd at købe?

Fra den 12. december 2022 og indtil den 1. januar 2023 kan du desuden optjene yderligere tidsbegrænsede belønninger ved at linke en Xbox-profil til en Riot-konto, der er angivet nedenfor:

  • VALORANT (PC): Pocket Sage Buddy
  • League of Legends (PC): Masterwork Chest and Key
  • Teamfight Tactics (pc og mobil): Little Legend Rare Egg
  • LoL Wild Rift (Mobil): Random Emote Chest
  • Legends of Runeterra (pc og mobil): Prismatic Chest

Lås op for fordele ved at linke Valorant, LoL-konto til Xbox

Så ja, det er sådan, du kan linke dine Valorant- eller LoL Riot-konti til din Xbox-konto for at låse op for de fantastiske fordele. Ikke bare det, du får yderligere belønninger, når du med succes forbinder de to konti, hvilket er en kirsebær på toppen for almindelige spillere. Nu er jeg en, der spiller Valorant en gang imellem og ikke kunne låse alle agenter op, men takket være Xbox Game Pass er det nu muligt. Nå, det er fantastisk. Er du i samme båd som mig, spændt på at prøve nogle nye Valorant-agenter eller League of Legends-mestre? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.