Sådan flyttes billeder i Microsoft Word

Du kan indsætte et billede i et Microsoft Word-dokument. Faktisk kan du indsætte, redigere og formatere så mange billeder, du vil. Appen har masser af værktøjer til at formatere dokumentet, men du vil opdage, at billeder ofte skaber problemer. Når du flytter rundt på et billede, forstyrrer det generelt formatet og placeringen af ​​alt andet i dokumentet.

flytte billeder i Microsoft Word

Flyt billeder i Microsoft Word

Det er svært at flytte billeder i Microsoft Word. Hvis du ikke ved, hvilket layout der er anvendt på billedet, vil du ikke kunne flytte det uden at forstyrre formatet i resten af ​​dokumentet.

Billedlayout i Microsoft Word

Et billedes layout bestemmer, hvordan billedet vil se ud i forhold til tekst. De forskellige layouts for et billede er:

På linje med tekst: Billedet vises på sin egen linje ved siden af ​​tekst. Hvis billedet er stort, dvs. dets højde overstiger linjehøjden, vil det skubbe den næste linje ned for at tilpasse sig sig selv.

  Hvad er en WebP-fil (og hvordan åbner jeg en)?

Med tekstombrydning – Flyt med tekst: Billedet vises midt i teksten, dvs. tekst vil justere rundt om billedet i stedet for at give det sin egen linje. Hvis billedhøjden overstiger linjehøjden, vises den næste linje ved siden af, og billedet vil ikke skubbe den næste linje ned for at tilpasse sig sin egen højde. Hvis det er indstillet til Flyt med tekst, vil billedet automatisk justere sin position, når du tilføjer eller fjerner tekst, f.eks. hvis du tilføjer en ny linje før billedet, flyttes det ned.

Med tekstombrydning – Fix position på siden: Billedet vises midt i teksten. Hvis billedhøjden overstiger linjehøjden, vises teksten omkring det i stedet for at blive skubbet ned til næste linje for at tilpasse billedet. Hvis du indstiller billedet til en fast position på siden, vil tilføjelse eller fjernelse af teksten ikke skubbe billedet op eller ned. I stedet forbliver den, hvor du placerede den, og kun teksten flytter sig.

  Sådan deler og scanner du Spotify QR-koder til numre og radiostationer

Indstillinger for tekstombrydning

Der er yderligere muligheder for tekstombrydning, som du kan få adgang til. De giver dig mulighed for at vælge, hvordan tekst vises omkring et billede, som det er indstillet til at ombryde.

Vælg et billede i dokumentet.
Klik på indpakningsværktøjet.
Klik på Se mere.
I det vindue, der åbnes, skal du gå til fanen Tekstombrydning.
For indstillingerne Square, Tight, Through wrapping kan du vælge, hvilken side af billedet teksten skal vises.
For indstillingen Bag tekst vil teksten ‘skrive over’ billedet.
For indstillingen Foran tekst vil teksten skrive ‘bag ved’ billedet.

Sådan flyttes billeder i Microsoft Word

Billeder i Microsoft Word kan flyttes ved at trække og slippe. Nøglen er at indstille det korrekte layout til det. Følg disse trin for at ændre layoutet og derefter flytte et billede.

  Sådan kontrollerer du iPhone X batteriprocent

Åbn et Microsoft Word-dokument.
Klik på den linje, du vil tilføje et billede til.
Gå til Indsæt>Billede.
Vælg et billede og føj det til dokumentet.
Tilpas/beskær/rediger billedet.
Klik på billedet, så det er valgt.
Klik på layoutikonet, eller gå til fanen Billedformat på båndet.
Vælg et layout eller ombryd tekst.
Klik på billedet, og træk og slip det, hvor du vil have det vist.
Billedet vil blive flyttet. Tekst vil justere omkring det.

Konklusion

Hvis det, når du flytter et billede, forstyrrer formateringen af ​​alt andet i et dokument, er layoutet for billedet sat til I tråd med tekst. For at forhindre, at billedet forstyrrer formatet, skal du vælge Ombryd tekstlayoutet. Du vil så kunne flytte rundt på billedet uden at forstyrre de øvrige elementer i dokumentet. Du kan stadig have problemer med tabeller, da bordhøjden vil ændre sig for at passe til billedet, men for at omgå det, bør du ændre tabellens egenskaber.