Lås op for dine professionelle hovedbilleders potentiale

Generering af hovedbilleder i studiekvalitet med Aragon AI.

Personligt er det første, jeg bemærker for enhver indkommende LinkedIn-forbindelsesanmodning, profilbilledet. Og jeg føler mig mistænksom, hvis der ikke er nogen. Som, hvorfor er en person på sociale medier, når de ikke kan vise deres ansigt?

Alligevel ville det ikke gøre meget godt at sætte endnu en selfie på din onlineprofil. Ting skal projicere tillid og det faktum, at du er imødekommende.

Men det ender ikke med sociale medier. Du kan bruge et godt business headshot til din online portefølje, CV, kontaktkort, pressemeddelelse, jobplatforme osv. Kort sagt er der mere end et par steder, der har brug for et solidt førstehåndsindtryk.

Og du kan enten hyre en professionel fotograf eller prøve AI headshot-skabere som…

Aragon AI: Et overblik

Aragon er et AI-drevet værktøj, der hjælper dig med at generere flere professionelle hovedbilleder med forskellige stilarter baseret på dine tilfældige, personlige billeder.

Værktøjet er ret sikkert og kan prale af industristandarden AES-256-bit kryptering. Desuden sletter de dine AI-hovedbilleder inden for 30 dage efter deres oprettelse. Så sørg for at downloade dem, du synes ser flotte ud.

Når det kommer til det, vil ikke alle billeder yde dine ansigtstræk retfærdighed. Og det er det samme med alle AI headshot-generatorer, jeg har hørt om.

Alligevel, baseret på dine uploads, kan et par virkelig pænt udseende retfærdiggøre abonnementet og det faktum, at de har 30k+ glade brugere.

  Sådan tager du et skærmbillede på Chromebook

Yderligere afsnit omhandler min personlige erfaring med Aragon AI.

Hvordan virker det?

Når du først har betalt for abonnementet, viser dashboardet nogle eksempler på, hvad du kan forvente, og hvad der kan være nogle mærkelige biprodukter, man bør undgå. Faktisk er dette ret almindeligt med sådanne AI-værktøjer, og en vis grad af disfiguration er mulig i nogle få billeder.

Dernæst stiller de dig nogle grundlæggende spørgsmål i to dele. Den første er en standardundersøgelse om dit erhverv og grunden til, at du prøver deres værktøj. Derudover kan du skrive ting, du vil se i outputtet, såsom en bestemt baggrund, belysning osv.

Den anden form er, hvor du indtaster etnicitet, hår, øjenfarve, alder osv., for at få billederne næsten rigtige.

Efterfølgende instruerer Aragon om, hvad der skal og ikke må af billeduploads. Det er vigtigt at følge disse retningslinjer, fordi dårlige uploads diskvalificerer dig fra at kræve en refusion, selvom outputtet er underordnet.

Det sidste trin er, hvor du uploader billederne og ser, om de bliver accepteret. Selvom Aragon selv siger, at denne påvisning ikke er idiotsikker, luger den stadig ud, der ligner billeder.

Ideen er at uploade billeder med forskellige baggrunde og ansigtsudtryk. Men da jeg ikke er en selfie-person, skulle der en del til at komme til minimum 14 billeder-tærsklen.

Til sidst accepterer du afkrydsningsfelterne og klikker på Send for at lade AI gøre sin magi. Normalt beder de om en deadline på 120 minutter, men det tog lige knap en time for mig.

Her er et par anstændige resultater:

  8 bedste forhandler-hostingplatforme til din næste virksomhed

Nogle billeder havde især et par malplacerede muldvarpe og øjen- og læbeforvrængninger, og nogle få gav mig endda armtatoveringer.

Hvert billede havde en fast opløsning på 512 x 1824 px.

Det er vigtigt ikke at klikke på Download dit billede, medmindre du er fuldt ud tilfreds med resultaterne, fordi download af billeder ses som accept af den endelige gengivelse, hvilket begrænser din mulighed for at kræve en refusion i henhold til Aragon AI-vilkårene.

Alt i alt er det kreativt, og du vil nemt finde nogle smukke hovedbilleder til at udfylde dine sociale mediers håndtag, CV’er og mere.

Og udover personlige planer, der starter fra $29 pr. bruger, tilbyder Aragon rabatter på teampakker.

Aragon AI: Alternativer

Lad os se overblikket på højt niveau over et par andre headshot-værktøjer.

#1. HeadshotPro

HeadshotPro laver lignende AI-kreationer, startende med 40 business headshots for $29.

Man kan vælge blandt tilgængelige stilarter (traditionelle, moderne, kreative osv.) og uploade selfies for at træne AI-modellen, som giver professionelle headshots inden for 2 timer.

Headshot Pro anbefaler at uploade 12 nærbilleder og 8 kropsbilleder, der illustrerer en række forskellige baggrunde og ansigtsudtryk for et anstændigt output. Dens FAQ-sektioner sikrer, at de sletter træningsbillederne inden for syv dage, eller man kan slette dem manuelt.

Udover individuelle har Headshot Pro nedsatte planer for hold. Man kan kræve en refusion inden for 14 dage, forudsat at brugeren ikke har trænet sin AI.

#2. StudioShot

StudioShot giver dig det bedste fra begge verdener, kunstig intelligens og fotografering i det virkelige liv, for at præsentere det perfekte business headshot.

  Hvad er Zero Trust Security? En introduktionsvejledning

Det fungerer på samme måde som de andre værktøjer, og processen starter med at uploade selfies. Dernæst beder den om at vælge fra de anførte fotografistilarter, der viser variationer i belysning, baggrund og overordnet stemning.

StudioShot tager to hverdage at producere 50+ AI-hovedbilleder, hvorfra man skal vælge favoritten til videre arbejde af virkelige fotografer.

Planerne starter ved $29,25 per person, inklusive uendelige touch-ups af professionelle fotografer, hvilket gør det til en fristende aftale at få fat i. Hvis du spørger mig, er dette det bedste Aragon-alternativ, da AI-teknologien ikke er så raffineret endnu. Derfor er menneskelig indgriben nødvendig i 9 ud af 10 tilfælde for perfektion. Og da StudioShots proces for det meste er manuel, er der ingen refusionsmuligheder i øjeblikket.

StudioShot tilbyder også rabatter til hold.

#3. ProPhotos

ProPhotos tilbyder tilpasningsmuligheder, herunder baggrund, belysning, tøj osv., for at skabe AI-hovedbilledet efter din præference.

Du skal bruge 10-30 Instagram-lignende billeder af høj kvalitet for at komme i gang. Bagefter ligner processen at generere en AI-model, som giver kuraterede billeder, du kan downloade.

Basisplanen er knyttet til $25 for 40 unikke hovedbilleder med tre specifikke baggrunde.

Afsluttende tanker

Aragon AI er et fantastisk headshot-værktøj. Ud af de 200 billeder, det skabte, var nogle af dem virkelig flotte og tjente fint det tilsigtede formål.

Så anbefaler jeg Aragon AI? Ja!

Men hvis du vil have AI-hovedbilleder med en menneskelig touch-up, vil jeg anbefale at starte med StudioShot.

Under alle omstændigheder, prøv at undgå at fodre AI-genererede billeder som input til ethvert værktøj, du måske ender med at prøve.

Og hvis du stadig er her, så se på disse AI Selfie Generatorer.