Hvorfor YouTube bliver ved med at sætte videoer på pause (og hvordan man løser det)

For mange mennesker er YouTube deres vigtigste kilde til underholdning. Med millioner af YouTube-kanaler tilgængelige, tager det ikke meget tid at finde noget, der er værd at se.

Men hvis YouTube bliver ved med at sætte videoerne på pause, kan det ødelægge oplevelsen. Så hvorfor sætter YouTube videoerne på pause, og hvordan kan du rette det?

1. Du har en dårlig internetforbindelse

Hvis du bemærker, at YouTube-videoer konstant går på pause, eller hvis webstedet har problemer med at indlæse, har du muligvis en langsom internetforbindelse. Heldigvis er der et par nemme tricks til at forbedre din forbindelse.

 • Luk unødvendige apps. Dit internet kan være langsomt, fordi mange kørende apps sætter pris på båndbredden. Luk enhver app, du ikke har brug for længere.
 • Flyt tættere på din router. Når du bevæger dig væk fra routeren, bliver Wi-Fi-signalet svagere. Husk også, at når det kommer til Wi-Fi, har 2,4GHz en bedre rækkevidde, mens 5GHz er bedre for hastigheden. Hvis du er ret tæt på din router, kan du skifte fra 2,4 GHz til 5 GHz for at se YouTube-videoer uden afbrydelser.
 • Genstart din router. Når du genstarter din router, tillader du den at fjerne sin korttidshukommelse (eller cache), så den forbedrer dens generelle ydeevne. Din router vælger også den mindst overfyldte kanal, hvilket giver en bedre forbindelse.
 • Brug en Wi-Fi-forlænger. Hvis du ikke kan flytte dine enheder tættere på routeren, eller du ikke kan rulle en Ethernet-ledning ud gennem huset, vil en Wi-Fi-forlænger hjælpe.

2. Dine hovedtelefoner bliver ved med at afbryde forbindelsen

Hvis du ser YouTube på mobilen, og dine hovedtelefoner afbryder forbindelsen, vil YouTube automatisk sætte videoen på pause. Hvis dit hovedtelefonstik eller telefonens port er i stykker, eller dine Bluetooth-hovedtelefoner ikke har strøm nok, bliver de ved med at afbryde forbindelsen.

  Sådan søger du inde i en YouTube-video i Chrome

I stedet for at lede efter den position, hvor dine hovedtelefoner fungerer, bør du udskifte dem eller tage din telefon med til en autoriseret service og tjekke porten.

Hvis du bruger Bluetooth-hovedtelefoner, kan der være flere årsager til, at de bliver ved med at afbryde forbindelsen, og dermed får YouTube til at holde pause.

 • Flyt tættere på din enhed. De fleste Bluetooth-headset har en begrænset rækkevidde på 20 til 30 fod, så du bør altid prøve at være tæt på, når du ser YouTube.
 • Oplad dine høretelefoner. For at forhindre, at dine hovedtelefoner afbrydes, kan du oplade dem eller få øretelefoner med lang batterilevetid.
 • Frakobl dine hovedtelefoner. Det er et ret almindeligt råd, men det kan hjælpe at slukke og tænde for din Bluetooth-forbindelse.

3. Notifikationer afbryder YouTube-afspilning

YouTube kan automatisk sætte på pause, hvis nogen ringer til dig, eller du får notifikationer fra en anden app. Hvis du vil nyde YouTube uden nogen afbrydelser, kan du midlertidigt aktivere tilstanden Forstyr ikke på din telefon.

På en Android-enhed skal du åbne menuen Indstillinger og trykke på Notifikationer. Der skal du aktivere skift ved siden af ​​Forstyr ikke. Alternativt kan du aktivere tilstanden Forstyr ikke via menuen Hurtige indstillinger.

På iOS skal du gå til din enheds indstillinger og vælge Fokus. Der skal du aktivere Forstyr ikke.

4. Der er en modstridende app

Som du måske ved, kan visse apps hindre YouTubes funktionalitet, hvilket får den til at holde pause. Normalt er det antivirus, ad-blocker eller VPN, der forårsager problemet.

Afinstaller enhver app, der kan være problematisk. På samme måde skal du lukke enhver app, der kan forårsage konflikt, og genstarte YouTube-appen.

5. Din enhed har stødt på en fejl

Hvis du ikke kan finde en app, der kan forhindre YouTube i at fungere som normalt, bør du genstarte din enhed. Ved at genstarte din enhed giver du den en chance for at lukke alle apps og rydde eventuelle softwareproblemer eller midlertidige fejl, der kan få den til at fungere.

6. Du skal opdatere YouTube-appen

Hvis du ikke har opdateret YouTube-appen i et stykke tid, vil du løbe ind i alle mulige problemer, herunder at YouTube sætter videoerne på pause af sig selv.

  Sådan ser du blokerede YouTube-videoer

For at rette det skal du gå til Play Butik eller App Store, søge efter YouTube og trykke på knappen Opdater. Når det er gjort, bør du være i stand til at se YouTube uden afbrydelser.

Det samme gælder YouTube-appen til Windows. Du kan starte appen og opdatere den fra dens indstillinger eller bruge Microsoft Store.

7. Annoncer bliver ved med at afbryde dine videoer

Det er ingen hemmelighed, at placering af annoncer i en video er en af ​​metoderne til at tjene penge på YouTube. Selvom dette kan gavne indholdsskabere, kan det irritere deres publikum.

Den bedste måde at slippe af med annonceafbrydelser er at overveje at opgradere til YouTube Premium. Desværre blokerer YouTube indhold, hvis du har en annonceblokering. Og selvom der er et par ting, du kan gøre, hvis YouTube registrerer din annonceblokering, er det bedst at slå den fra, når du surfer på platformen.

8. YouTube er indstillet til at tage en pause

Hvis du bruger meget tid på at se videoer, ved du, at YouTube-appen sætter videoen på pause efter et stykke tid. Selvom dette kan give dig mulighed for at strække dig lidt og slappe af dine øjne, kan det være irriterende, hvis YouTube tager en pause for ofte. Sådan løses det:

 • Start YouTube-appen på mobilen.
 • Tryk på profilikonet i øverste højre hjørne, og vælg Indstillinger.
 • Gå til General.
 • Sluk Mind mig om at tage en pause. Du kan også indstille en tilpasset timer, så YouTube stopper med at spille.
 • Derudover kan du deaktivere funktionen Påmind mig, når det er sengetid. Du bør dog overveje, at reduktion af telefonbrug før du skal sove, forbedrer din søvnhygiejne.

  Hvis du ser YouTube i din browser, kan du ikke springe pauserne over. Du kan dog bruge en browserudvidelse, som f.eks AutoTube – YouTube nonstopfor at se YouTube uden afbrydelser.

  9. YouTubes datasparefunktion er slået til

  Data Saver er designet til at sænke billedkvaliteten, så du ikke går over din mobildatatildeling. Det vil også stoppe YouTube i at spille, hvis du overskrider den fastsatte grænse.

  Men hvis du har et abonnement med ubegrænset data, kan du slå funktionen fra og nyde YouTube uden at sætte sig selv på pause.

 • Start YouTube-appen.
 • Tryk på dit profilikon i øverste højre hjørne og gå til Indstillinger.
 • Vælg Datalagring.
 • Sluk for kontakten ved siden af ​​Datasparetilstand.
 •   Sådan streamer du live på Facebook og YouTube på samme tid

  10. Du bruger en browser, der ikke fungerer

  Hvis YouTube pauser videoer ikke er det eneste problem, du støder på, mens du browser, kan det være din browser, der er skyld i det. Det meste af tiden er det nok at opdatere din browser til den nyeste version til at løse problemet.

  Hvis du stadig oplever problemer efter opdateringen, og du planlægger at se på YouTube, kan du prøve en anden browser.

  11. En browserudvidelse er forældet eller korrupt

  Hvis du har installeret mange udvidelser på din browser, er chancen stor for, at en af ​​dem forårsager dit YouTube-problem.

  For at rette det skal du åbne et nyt vindue i inkognito- eller privattilstand. Dette vil få din browser til at fungere uden nogen udvidelser. Hvis YouTube fungerer, som normalt, bør du deaktivere alle udvidelser og aktivere dem individuelt for at isolere de problematiske.

  Det meste af tiden vil udvidelser, der er designet til at hjælpe dig med at kontrollere medieindhold, forårsage disse problemer.

  12. YouTube er ikke tilladt ubegrænset brug af baggrundsdata

  Udover at tjekke YouTube-appens indstillinger, bør du tage et kig på din telefons dataforbrugsindstillinger. Hvis YouTube ikke har tilladelse til at bruge data i baggrunden uden begrænsninger, kan det blive ved med at holde pause af sig selv.

  Sådan løser du det:

 • Gå til din telefons menu Indstillinger.
 • Tryk på Forbindelser > Dataforbrug.
 • Vælg Dataspare > Tillad app, mens Dataspare er aktiveret.
 • Find YouTube fra applisten, og tænd for kontakten ved siden af.
 • 13. Du skal fjerne cachedata

  Din computer eller telefon gemmer cachedata fra hvert websted, du besøger, så det genåbner webstedet hurtigere, næste gang du åbner det. Hvis din browser akkumulerer for mange cachedata, vil det skade dens ydeevne. Du kan prøve at slette cachedataene i Chrome eller din yndlingsbrowser og se, om dette løser problemet.

  Hvis du ser YouTube på Android, skal du åbne din telefons menu Indstillinger og trykke på Apps og meddelelser. Der skal du vælge YouTube > Lager og trykke på Ryd cache.

  14. Din telefon løb tør for lagerplads

  Dette er et almindeligt problem i ældre smartphones med 16 GB eller 32 GB lagerplads. YouTube gemmer data på din telefon, mens den forudindlæser videoerne, så du kan se dem uden afbrydelser.

  For at rette det skal du rydde noget lagerplads på din telefon ved at afinstallere apps eller slette filer. Med det sagt kan du gemme dine billeder og videoer ved hjælp af en af ​​de mest sikre cloud storage-tjenester.

  Se YouTube uden afbrydelser

  Som vi har diskuteret, når YouTube bliver ved med at sætte videoer på pause, har du muligvis at gøre med en problematisk internetforbindelse. Hvis problemet fortsætter, kan du prøve en af ​​disse rettelser.

  Du kan også prøve at downloade indhold direkte fra YouTube eller skifte til en anden app for at downloade indhold på din enhed.