Hvad er Forefront AI, og er det bedre end ChatGPT?

Nøgle takeaways

  • Forefront AI er en online platform, der giver adgang til fem forskellige LLM’er og giver brugerne mulighed for at ændre eksisterende AI-modeller, så de passer til deres behov.
  • Forefront AI tilbyder Personas, inklusive versioner af LLM’er, der er trænet til at reagere som specifikke individer eller fiktive karakterer.
  • Mens Forefront AI er alsidig, kan det have ulemper såsom langsomme svar og mindre nøjagtighed med Personas sammenlignet med at bruge LLM’er direkte gennem ChatGPT.

ChatGPT er blevet noget af et kendt navn siden lanceringen i slutningen af ​​2022, men AI-industrien selv vinder også indpas. ChatGPT er langt fra den eneste AI-chatbot, der findes, med nogle platforme, der endda tilbyder en håndfuld AI-chatbots og LLM’er at vælge imellem.

Tag for eksempel Forefront AI. Denne platform er vært for en række LLM’er og har endda sin egen version at prøve. Så hvordan fungerer Forefront AI præcis, og er det bedre end ChatGPT?

Hvad er Forefront AI?

Forreste AI er en online platform, der giver virksomheder og enkeltpersoner adgang til fem forskellige LLM’er (store sprogmodeller): GPT-3.5, GPT-4, Claude Instant 1.2, Claude 2 og Forefront. Mens GPT-3.5, Forefronts chat og Claude Instant er helt gratis at bruge, skal du opgradere til premiumversionen af ​​Forefront for at få adgang til GPT-4 og Claude 2 (som vi vil diskutere mere detaljeret lidt senere) .

Du kan enten bruge disse LLM’er, som de er på Forefront via deres chatbot-tjeneste eller ændre en allerede eksisterende AI-model for bedre at passe til din livsstil eller virksomhedsbehov. Forefront er også designet til at hjælpe dig med at integrere LLM’er med andre softwareprogrammer, herunder operativsystemer, cloud-tjenester og kodningsmiljøer. Det kan fungere som en one-stop-shop for dem, der ønsker at kombinere naturlige sprogprocessorer med den software, de ønsker.

For eksempel vil du måske integrere en modificeret version af GPT-3.5 med en app, du er ved at udvikle. Måske er det en AI-drevet grammatikkontroludvidelse eller en finansiel nyhedsapp. Hvis der er en grund til, at du mener, at GPT-3.5 ville være nyttig, kan du bruge Forefront AI til at ændre softwaren, så den passer til din apps behov.

  Apple WWDC 2023 og Character.AI Tops 1,7M installationer

Forefront tilbyder også Personas, som brugerne kan interagere med.

Forefronts Personas er specifikt trænede versioner af de tilgængelige LLM’er. For eksempel kan du få adgang til en finansanalytiker, juridisk oversætter, produktchef eller endda en softwareingeniør Persona ved hjælp af denne funktion.

Hvis du vil lære om verden eller bare have det lidt sjovt, kan du også tale med historiske personer gennem Forefront. Platformen har LLM-versioner, der er trænet til at reagere som visse velkendte personer og fiktive karakterer, såsom Joan of Arc, John Lennon, Socrates, R2D2, Voldemort og Superman.

Forefronts planniveauer

Du kan bruge Forefront AI helt gratis, men der er visse funktioner, der kun er tilgængelige for betalende kunder. Der er en række niveauer, som du kan få adgang til, med varierende månedlige gebyrer.

Forefront AI gratis plan

Gratis

Adgang til GPT-3.5, Claude Instant 1.2 og Forefront (100 beskeder pr. tre timer).

Forefront AI Pro Plan

$29/måned

Adgang til alle LLM’er, inklusive 30 beskeder til GPT-4 og Claude 2 pr. tre timer.

Forefront AI Ultra Plan

$69/måned

Adgang til alle LLM’er, inklusive 70 beskeder til GPT-4 og Claude 2 pr. tre timer.

Som tidligere nævnt kan du bruge GPT-3.5, Claude Instant 1.2 og Forefronts egen LLM uden beregning. Du kan sende 100 beskeder hver tredje time med den gratis plan, med en token-inputgrænse på 4.096, samt fem internetsøgninger og tre filuploads hver tredje time.

For at sende uendelige beskeder ved hjælp af disse tre LLM’er, skal du opgradere til Pro-planen, som koster $29 om måneden. Pro-planen lader dig også sende 30 GPT-4-beskeder og 30 Claude 2-beskeder hver tredje time. Hvad mere er, har du uendelige filuploads, uendelige billedsøgninger og en grænse på 100.000 tokens.

Hvis du vil have adgang til alt, hvad Forefront AI kan tilbyde, skal du tilmelde dig Ultra-planen, som vil koste dig $69 om måneden. Med denne plan kan du sende 70 GPT-4- og 70 Claude 2-beskeder hver tredje time og bruge de tre andre LLM’er, så meget du vil. Sammen med en grænse på 250.000 tokens input, vil du også nyde uendelige filuploads og internetsøgninger.

Ulemperne ved Forefront AI

Forefront AI er en alsidig platform med et anstændigt udvalg af muligheder, men det har ulemper.

For det første kan chatgrænsefladen nogle gange være langsom til at reagere på prompter, især hvis du aktiverer internetsøgningsfunktionen. Når alt kommer til alt, skal LLM indsamle browsersøgedata og korrekt formulere dem, før de svarer, hvilket kan tage længere tid end et svar, der ikke ville kræve en browsersøgning.

  Sådan tilføjer eller fjerner du dit telefonnummer i Beskeder eller FaceTime

Det er også værd at bemærke, at Personas, der tilbydes af Forefront, ikke altid er helt præcise. Dette skyldes ofte gamle data, som den LLM, du bruger, blev trænet i. For eksempel, hvis du bruger GPT-3.5 med en Persona, vil alle nyheder og opdateringer, der er knyttet til figuren eller karakteren efter september 2021, ikke blive inkluderet, da GPT-3.5 kun trænes med data op til september 2021.

Når du bruger Forefront AI LLM, kan du også blive fodret med svar, der virker lidt skurrende. Når du bruger en LLM, vil du have naturlige, menneskelignende svar, så pludselige eller robotiske reaktioner kan være afskrækkende. Vi vil diskutere Forefronts egen LLM lidt mere snart.

Er Forefront AI bedre end ChatGPT?

Forefront AI er lidt mere alsidig end ChatGPT. Mens sidstnævnte kun tilbyder to LLM’er fra OpenAI, tilbyder førstnævnte fem LLM’er fra tre separate udviklere, hvilket giver brugeren valget af flokken.

Men for at bruge GPT-4 i sin fulde udstrækning via Forefront AI, skal du betale $69 månedligt, hvorimod ChatGPT Plus lader dig bruge GPT-4 så meget, du vil, for kun $20 om måneden. Hvis GPT-4 er den eneste LLM, du virkelig er interesseret i at bruge, er du bedre stillet med ChatGPT Plus.

En anden faktor at bemærke er kompatibilitet. Du kan bruge ChatGPT via OpenAIs app på din iOS- eller Android-baserede smartphone, hvilket gør det nemt at få adgang til GPT-3.5 eller GPT-4 på farten. Forefront AI tilbyder derimod ikke en smartphone-app, så du kan kun bruge den via din desktop- eller smartphonebrowser.

Download: ChatGPT til Android | iOS (Gratis, premium version tilgængelig)

Da vi brugte GPT-3.5 via Forefront og derefter brugte det via OpenAI, bemærkede vi nogle vigtige forskelle. For eksempel gav GPT-3.5 generelt mere dybdegående svar, når det blev brugt på dets oprindelige websted, hvorimod svarene var lidt mindre detaljerede på Forefront AI.

For eksempel bad vi GPT-3.5 om at forklare konceptet komedie på Forefront AI- og OpenAI-webstederne. Mens Forefront gav et svar på 200 ord, gav OpenAI et svar på 500 ord sammen med punktopstillinger, der fremhævede de forskellige elementer, der udgør komedie som helhed.

  Sådan bygger du din egen AI Chatbot med ChatGPT API: En trin-for-trin vejledning

Vi bad også GPT-3.5 om at forklare den amerikanske kongres på de to forskellige platforme. ChatGPT’s GPT-3.5 gav et svar på 600 ord, der opdelte Kongressens forskellige faktorer i punktopstillinger for en mere fordøjelig læsning. På Forefront AI gav GPT-3.5 et svar på 300 ord, og udelod nogle vigtige pointer, der blev inkluderet, da de blev spurgt på OpenAI-webstedet.

Åbenbart gav brug af GPT-3.5 via OpenAI mulighed for mere detaljerede svar.

Forefront og ChatGPT’s LLMs Training and Data Cut-Off

Selvom Forefront AI giver dig adgang til fem forskellige LLM’er, er kun én af disse udviklet af Forefront AI. Forefronts LLM-chat er i øjeblikket i sin alfafase, hvilket betyder, at der stadig arbejdes på og testes. Du kan bruge det gratis, men det er vigtigt at bemærke, at det ikke er blevet perfektioneret, så du kan støde på nogle knæk og frustrationer.

GPT-3.5 og GPT-4 er på den anden side allerede blevet grundigt testet, så du vil sandsynligvis løbe ind i færre problemer. Forefronts træningsdata fører dog frem til 2023, hvorimod GPT-3.5’s data slutter i september 2021, og GPT-4’s data slutter i januar 2022. Så hvis det er de seneste data, du leder efter, kan Forefront muligvis tjene dig bedre .

GPT-4 vil også få en interessant opgradering i efteråret 2023, som giver brugerne mulighed for at søge på internettet via OpenAIs seneste LLM.

OpenAI annoncerede sin internetsøgefunktion i september 2023, hvor den første udrulning fandt sted for ChatGPT Plus-brugere den 27. Dette giver GPT-4 adgang til data efter september 2021, hvilket gør det endnu mere nyttigt og giver det fordel i forhold til nogle andre LLM’er.

Denne funktion har dog stadig nogle begrænsninger. Da vi prøvede GPT-4’s internetsøgning, fortalte LLM os, at den ikke kunne få adgang til visse websider, især dem med “robot.txt”-filer, som er ansvarlige for at starte Robots Exclusion Protocol. Mange websteder vælger at blokere OpenAIs GPT Bot for at beskytte deres indhold, især da blokering af GPT Bot er en nem proces.

Dette gør det umuligt for GPT-4 at tage information fra websider med strengere robot.txt-parametre på plads.

Forefront lader dig hoppe mellem LLM’er

Selvom der stadig arbejdes på Forefront AI’s LLM, er der ingen tvivl om, at denne platform tilbyder en alsidig LLM-oplevelse for både betalende og ikke-betalende brugere. Men hvis det udelukkende er ChatGPT, du er ude efter, kan du være bedre stillet ved at bruge værktøjet på dets oprindelige websted til at fjerne mellemmanden.