Du kan nu oprette din egen brugerdefinerede Android-maskot

Nøgle takeaways

  • Opret din egen version af Android-botmaskoten ved at tilpasse materialet, tøjet, tilbehøret og rekvisitterne.
  • Der er tusindvis af unikke kombinationer tilgængelige for tilpasning, hvilket gør hver maskot unik.
  • Du kan downloade din nyoprettede maskot som en PNG-fil eller bruge QR-koden til at dele din kreation med venner.

Du kan nu oprette din egen version af Android-maskoten kendt som “The Bot.” Ved at vælge materiale, tøj, tilbehør og rekvisitter kan du tilpasse The Bot til dit hjertes lyst.

Google vil have dig til at oprette din egen Android-maskot

I februar 2024 lancerede Google et simpelt webværktøj, der giver dig mulighed for at oprette din egen Android-bot. Dette er ikke en “bot” i ordets AI-forstand, men snarere en tilpasset version af maskotten, der er synonymt med Googles mobiloperativsystem siden 2007.

  Hvad er Background App Refresh på iPhone og Android?

Google lancerede denne sjove afledning, der falder sammen med MWC 2024. Men vi håber, at muligheden for at skabe tilpassede versioner af Android-maskoten fortsætter længe efter, at den tekniske begivenhed er færdig. Det er trods alt en af ​​de sjove aktiviteter, du kan lave på din Android-telefon.

For Google selv repræsenterer det en fin lille brandingøvelse. Alle ved, hvad Android er, men dens maskot har levet det meste af sit liv i skyggen.

Sådan opretter du din egen brugerdefinerede Android-maskot

For at oprette din egen Android-maskot skal du gå til Opret din egen Android Bot-side på Android.com. Til højre ser du en nøgen version af Android-maskoten, mens til venstre er de forskellige muligheder, du kan vælge for at tilpasse din bot.

  Sådan forfalsker du din placering på Android, No-Root Solution

Først skal du vælge det materiale, du ønsker, at din Android-bot skal være lavet af. Der er 25 i alt, lige fra solide farver til særheder som en brun kuffert med lokationsstemplet, et printkort og en gennemsigtig gummiballmaskine.

Når du har lagt dig fast på et materiale, skal du vælge noget tøj til din bot. Der er 20 at vælge imellem, eller du kan vælge at holde din maskot nøgen. Kattedragten i læder i Kill Bill-stil og det vævede astronautkostume er mine favoritter.

Næste op er tilbehøret. Der er 20 af disse at vælge imellem, inklusive et piratøjeplaster, en glorie og en troldmandshat. Men kaninører tilføjer altid et vist strejf af klasse til sagen.

Sidst men ikke mindst er rekvisitterne. Endnu en gang er der 20 at vælge imellem, og du kan kun vælge én. Så tag dig tid til at vælge omhyggeligt mellem en guitar og forstærker, en Xbox-controller, et stykke pizza og mange flere.

  Sådan rapporteres mistænkelige Android-apps

Der er tusindvis af forskellige kombinationer tilgængelige, hvilket gør det meget usandsynligt, at du vil skabe nøjagtig den samme Android-maskot som nogen, du kender – medmindre I begge deler en meget specifik designfølsomhed.

Hvad du kan gøre med din tilpassede Android-maskot

Når du er færdig med at oprette din egen Android-bot, kan du downloade den til dig selv som en PNG-fil eller dele QR-koden, så andre kan downloade den. Desværre er din nye Android-maskot bare et stillbillede, der ikke kan integreres i Android på nogen måde – i det mindste lige nu.

Android-maskoten har eksisteret siden 2007. Mens folk oprindeligt omtalte den som “Bugdroid”, kalder Google den nu blot “The Bot”. Ligesom Android selv har The Bot gennemgået mange ændringer, hvor den mest bemærkelsesværdige er dens opgradering til 3D (og derfor en mere dimensionel karakter) i 2023.

Jeg vil dog hævde, at det også er bemærkelsesværdigt i sig selv at gøre Googles Android-maskot til en leotard-bærende, leopardprint vederstyggelighed iført kaninører og et værktøjsbælte.