9 Bedste DDR5 RAM til næste generations pc-ydelse

DDR5 eller Double Data Rate 5 Random Access-hukommelse er den seneste udvikling i hovedhukommelseslisten til pc’er.

Denne version af RAM fokuserer primært på at forbedre båndbredden og tætheden af ​​RAM. Udover at forbedre disse funktioner, fokuserer den også på at reducere strømforbruget.

Bundkort med Z690 chipset er de første til at understøtte denne DDR5 RAM. Hovedformålet med at udvikle DDR5 er at øge dens kapacitet, som nu er 64GB pr. IC. Dette er en firdobling af DDR4.

Vigtigheden af ​​DDR5 RAM i pc-spil

DDR5-hukommelse tilbyder lav latenstid og højere frekvenser, hvilket gør en forskel i billedhastigheder. For med de hurtigere frekvenser bliver billeder per sekund reduceret.

Som et resultat, drager gaming fordel af dette med hensyn til lydhørhed og ydeevne. Derfor er DDR5 blevet en attraktion for pc-spillere.

DDR5 vs. DDR4 RAM

Nedenfor er de største forskelle mellem DDR5 og DDR4.

  • Kapacitet: Den maksimale matricedensitet for DDR4 er 16 GB, hvorimod DDR5 har en fire gange stigning i dette antal, som er 64 GB. Det betyder, at DDR5 har meget mere kapacitet end DDR4.
  • Strømstyring: I DDR4 håndterer bundkortet strømstyring. Men i DDR5 klarer PMIC eller strømstyring integrerede kredsløb denne opgave.
  • Kompatibilitet: DDR5 er kompatibel med 12. generations Alder Lake-processorer såsom Intel Core i7-12700K, Intel Core i5-12600K osv. DDR4-hukommelse er ikke kompatibel med disse CPU’er.
  • Pris: Der er stor forskel på prisen på disse to RAM’er. DDR5 er ret dyr end DDR4, hvilket gør den utilnærmelig for lavbudgetkunder.
  Hvordan sletter du en Wix-konto

Hvordan vælger man den bedste DDR5 RAM til en pc?

De faktorer, du skal overveje, når du køber DDR5, er:

  • Hastighed: Hvis du overvejer at købe DDR5, betyder det, at du vil have den til højtydende krav eller spil. Til dette har du brug for en mulighed, der er hurtigere eller hurtigst. Så overvej formålet med din ansøgning. Dette vil hjælpe dig med at bestemme hastigheden på DDR5 RAM.
  • Strøm: Kravet til strøm er en anden vigtig faktor at overveje. Mere strømbehov betyder mere strømforbrug. Så en mulighed med et lavt strømbehov er ideel.
  • Kapacitet: Du bør også være klar over den hukommelseskapacitet, du har brug for. Dette vil hjælpe dig med at kortliste mulighederne.
  • Kompatibilitet: Alle DDR5 RAM’er er ikke kompatible med alle slags processorer. Så før du beslutter dig, skal du overveje dit systems kompatibilitet med mulighederne.

Nu hvor du har forstået DDR5 RAM indefra og ud, lad os udforske den bedste DDR5 RAM for fantastisk ydeevne.

G.Skill Trident Z5 RGB-serien

Denne Trident Z5 RGB Series DDR5 RAM har et strømlinet og slankt aluminiumsdesign. Den er ideel til Intel Z690/Z790 Series Chipset med 12. eller 13. generation Intel Core CPU’er eller den nyeste.

Den har en strømlinet RGB-lysbjælke, der lader dig tilpasse belysningen ved hjælp af dens lysstyringssoftware.

Den er programmeret ved hjælp af de nyeste XMP 3.0-profiler. Du skal bare aktivere XMP-profilen for at have en nominel overclock-hastighed for dette sæt. Denne hukommelse er ideel til at blive brugt som spilhukommelse eller til forskellige krav til høj ydeevne.

  6 måder at tjene gratis Walmart-gavekort på

Kingston Fury Beast 32GB

Kingston Fury Beast 32GB DDR 5 RAM lader dig nyde en starthastighed på 4800MHz. Denne hukommelse er 50 % hurtigere end DDR4. Dens On-die ECC (ODECC) hjælper med dataintegration, så systemet kan yde fremragende.

Denne RAM kommer med dobbelt burst og banklængde og to 32-bit underkanaler, som er uafhængige. Det har forbedret overclocking stabilitet og effektivitet og certificeret Intel XMP 3.0-klar hukommelse. Den har et lavprofils varmesprederdesign.

XPG Lancer DDR5 RAM

XPG bringer næste generations DDR5-hukommelse, Lancer, som kommer i to versioner. Den ene version kommer med adresserbar RGB, og den anden kommer uden RGB. Disse to versioner har den fineste kvalitet PCB’er og chipsæt for at sikre stabil og kompromisløs ydeevne.

Den kan nå frekvenser op til 6000 MT/s og udviser dermed fremragende ydeevne i overclocking-oplevelser og spil. Dens On-die ECC hjælper med at levere bedre pålidelighed og computerstabilitet. Den er kompatibel med CPU’er og bundkort og understøtter DDR5.

Patriot Viper Venom RGB DDR5

Viper Venom DDR5-serien er den hurtigste DRAM fra Patriot Memory. Den kommer med en startfrekvens på 4800MHz.

Den banebrydende teknologi lader den være dobbelt så hurtig og have dobbelt så stor båndbredde som DDR4. Den har innovative strømstyrings-IC’er for lavt strømforbrug og effektiv drift. Termisk styringsteknologi hjælper modulerne med at have en længere levetid.

CORSAIR Vengeance DDR5

CORSAIR Vengeance DDR5-hukommelse giver dig en fantastisk systemydelse med forbedret hastighed, frekvens og kapacitet. Det sikrer, at din avancerede CPU henter data hurtigt og dermed kan behandle data effektivt.

Den har en kapacitet på 32GB med en hukommelseshastighed på 4800MHz. Dens indbyggede spændingsregulering hjælper med at få meget forbedret og stabil overclocking. Det lader dig tilpasse og gemme dine XMP 3.0-profiler. Den er designet til DDR5 bundkort.

  Nej, 5G forårsager ikke Coronavirus

Afgørende DDR5 RAM 32 GB

Crucial præsenterer denne 32 GB DDR5 RAM med en hastighed på op til 5600MHz. Intel XMP 3.0 sikrer nem gendannelse af ydeevne.

Denne DDR5 RAM lader dig nyde spil med høje billedhastigheder. Det er en Non-ECC, 288-bens hukommelse med 1,1V spænding.

TEAMGROUP T-Force Delta RGB DDR5

Oplev den nye OC-generation med denne TEAMGROUP Delta RGB DDR5 RAM. Den er kompatibel med Intel 600-serien. Den understøtter software til flere lyseffekter og har 120 grader ultra bred belysning og RGB-farver.

Det lader dig overclocke med et enkelt klik med Intel XMP3.0-understøttelse. Dens strømstyrings-IC’er sikrer optimalt og stabilt strømforbrug. Den har on-die ECC for at sikre stabile systemer.

TEAMGROUP T-Force Vulcan Alpha DDR5

T-Force Vulcan Alpha DDR5-hukommelse fra TEAMGROUP hjælper dig med at nyde systemets ydeevne på næste niveau. Den leveres med AMD-seriens chipsæt. Denne DDR5 RAM er kompatibel med Ryzen 7000 Series og AMD X670 Series CPU’er.

Dens forstærkede struktur og slanke design hjælper med at tilbyde bedre køling. Den leveres med strømstyrings-IC’er, der hjælper med effektivt og stabilt strømforbrug. Dens On-die ECC sikrer stabile systemer.

G.Skill RipJaws S5 Series DDR5

Denne RipJaws S5 Series er perfekt egnet til chipsæt af Intel Z690/Z790 Series med 12. eller 13. Gen Intel Core CPU’er. Den har en hukommelseskapacitet på 32 GB og en hastighed på 5600MHz. Det er et ikke-ECC dual-channel kit.

Den understøtter XMP 3.0-profiler og har et kompakt design med en højde på kun 33 mm. Det kan nå den nominelle XMP-overclock-hastighed med systemstabilitet og ydeevne.

Forfatterens note

Hvis du leder efter en højbygget DDR5 RAM, er XPG Lancer en af ​​de gode muligheder. Da den også kommer i en ikke-RGB-version, så du kan gå efter denne version, hvis du foretrækker en ikke-RGB-mulighed. Disse er også gode muligheder for forbedrede spiloplevelser.

Dernæst kan du tjekke det bedste gaming-tastatur til professionelle spillere.

Nydt at læse artiklen? Hvad med at dele med verden?