8 Pixel Watch-funktioner, du ikke bør overse

Har du et nyt Pixel Watch eller Pixel Watch 2? Googles Wear OS smartwatches indeholder mange værdifulde funktioner, som du måske ikke kender til. Her vil vi afsløre dem for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit Pixel Watch.

1. Træningsskærmtilpasning

Hvis du kan lide at spore dine træningssessioner, bør du først tilpasse dit urs træningsskærm. På denne måde kan du vise de vigtige statistikker øverst, mens du flytter resten til bunden eller skjuler dem. Du kan få en tilpasset træningsskærm til hver aktivitet.

Følg disse instruktioner for at tilpasse træningsskærmen:

 • Åbn Fitbit Exercise-appen på dit Pixel Watch 2.
 • Vælg den aktivitet, hvis træningsskærm du vil tilpasse.
 • Tryk på Indstillinger-ikonet til venstre for start- eller afspilningsknappen.
 • Vælg Statistik vist i menuen Tilpas.
 • Du får fire slots, som du kan omarrangere efter vigtighed. For at ændre de data, der vises i et slot, skal du trykke på det og vælge mellem en af ​​de mange tilgængelige muligheder.
 • Tilpasning af træningsskærmen er den eneste funktion på denne liste, der er begrænset til Pixel Watch 2; den originale model mangler dette.

  2. Synkroniser sengetidstilstand med din Pixel-telefon

  Har du konfigureret sengetidstilstand på din Android-telefon? Hvis det er tilfældet, vil du have dit Pixel Watch til at synkronisere med det og sikre, at din søvn ikke bliver forstyrret. Ligeledes vil du måske have, at Forstyr ikke-tilstand skal synkroniseres på tværs af din telefon og dit ur, så du ikke bliver distraheret af indgående notifikationer, mens du er i et møde.

  Du kan konfigurere dette i den ledsagende Pixel Watch-app. Du skal blot gå til sektionen Notifikationer og sørge for, at indstillingen Synkroniser på tværs af ur og telefon er slået til.

    Sådan bruger du Siri-genveje på iPhone 6/6 Plus [No Jailbreak]

  Bemærk, at hvis du har parret dit Pixel Watch med en ikke-Pixel-telefon (som en Samsung-enhed), vil du ikke være i stand til at synkronisere sengetidstilstand mellem de to enheder.

  3. Emergency SOS for Assistance

  Hvis du ikke allerede har gjort det, er den første ting, du skal gøre efter at have parret et Pixel Watch med din telefon, at konfigurere Emergency SOS. Funktionen lader dig hurtigt kontakte nødtjenester i en livstruende situation. Du kan udløse Emergency SOS ved at trykke fem gange på kronen.

  Følg nedenstående trin for at konfigurere Emergency SOS på dit Pixel Watch:

 • Stryg ned på skærmen på din Pixel Watch 2 for at få panelet Hurtige indstillinger frem. Tryk på ikonet Indstillinger herfra.
 • Rul ned og vælg Sikkerhed og nødsituation.
 • Rul ned og tryk på Emergency SOS under Funktioner.
 • Aktiver til/fra-knappen for nødbevægelse.
 • I den samme menu kan du rulle ned og vælge nødkontakten eller nødtjenesterne og aktivere eller deaktivere nedtællingsalarmen.
 • Gå tilbage til Emergency SOS-menuen. Naviger til bunden, og tryk på Emergency Location Service.
 • Aktiver til/fra-knappen Brug Emergency Location Service.
 • Fra den samme menu Sikkerhed og nødsituationer kan du også aktivere faldregistrering og adgang til nødoplysninger på dit Pixel Watch. Det er også værd at tage sig tid til at konfigurere sikkerheds- og nødfunktioner på din Pixel-telefon.

  4. Problemfri skærmbilleder

  Det er en smerte at tage skærmbilleder på nogle Wear OS-ure, da du skal bruge den ledsagende app på din telefon til dette. Heldigvis er dette ikke tilfældet med Pixel Watch eller Pixel Watch 2.

  Du behøver kun at trykke på sideknappen og kronen samtidigt for at tage et skærmbillede. En prompt om skærmbilledet vises på den parrede telefon, som du kan trykke på for at dele billedet.

    Sådan indstilles et standard zoomniveau i Microsoft Edge

  Bemærk, at hvis du ikke reagerer på meddelelsen, gemmer din enhed ikke skærmbilledet. Dette er en væsentlig begrænsning, da det forhindrer dig i at tage flere skærmbilleder baglæns.

  5. Native Cloud Backups

  Sikkerhedskopiering af data på dit Pixel Watch med jævne mellemrum vil gøre gendannelse meget lettere, når du skifter enhed eller i tilfælde af en uheldig hændelse, der kræver en nulstilling.

  Wear OS 4 og nyere inkluderer en indbygget cloud backup-mulighed, hvilket gør det meget nemmere at sikkerhedskopiere dit Pixel Watch:

 • Åbn den ledsagende Pixel Watch-app på den parrede telefon.
 • Naviger til System > Sikkerhedskopiering og gendannelse.
 • Slå Backup af Google One til her.
 • Du kan også aktivere cloud backup direkte fra dit Pixel Watch ved at navigere til Indstillinger > System > Sikkerhedskopiering.

  Dit ur vil automatisk sikkerhedskopiere sig selv til den tilknyttede Google-konto, når det er opladet og forbundet til Wi-Fi. Du kan finde de sidste sikkerhedskopieringsdetaljer fra den samme indstillingsside.

  6. Spejl retninger i Google Maps

  Vil du bruge dit Pixel Watch til at navigere ved hjælp af Google Maps? Brug af Google Maps-appen på din telefon til at få rutevejledning vil ikke automatisk afspejle instruktionerne på uret. Du skal aktivere spejling manuelt ved at følge disse trin:

 • Åbn Google Maps-appen på dit Pixel Watch.
 • Rul ned og vælg Indstillinger.
 • Tryk på Spejling i menuen, der åbnes.
 • Aktiver navigationsspejling til kørsel, gang og cykling.
 • Næste gang du bruger Google Maps til at navigere til et sted på din telefon, vil Maps-appen på Pixel Watch afspejle instruktionerne.

  7. Handy Google Assistant Tile

  Bruger du ofte Google Assistant til at styre dine smarte hjemmeenheder eller indstille en alarm? Brug Google Assistant-feltet til at tilføje en genvej til dine ofte brugte stemmekommandoer for hurtig adgang. På denne måde kan du blot trykke på genvejen i flisen for at udløse handlingen i stedet for at kalde Google Assistant hver gang.

    Sådan tjekker du AirPods-batteriet på iPhone, Apple Watch og Mac

  Du kan kun have én Assistent-flise med to genvejshandlinger, hvilket kan føles begrænsende – især hvis du er stærkt afhængig af stemmeassistenten.

  Få adgang til Google Assistant-feltet ved at stryge til venstre eller højre på urskiven og cykle gennem alle de tilgængelige felter. Hvis du ikke kan se det, skal du trykke længe på skærmen og tilføje Assistent-flisen.

  Det er værd at bemærke, at Google Assistant vil stole på din telefon til at behandle kommandoen, så handlingen udløses ikke øjeblikkeligt, når du trykker på genvejen på flisen.

  Hvis du går gennem et usikkert kvarter eller rejser alene og er bekymret for din sikkerhed, kan du bruge funktionen Safety Check på dit Pixel Watch for at få ro i sindet.

  For at drage fordel af det, skal du indstille en indtjekningstimer, hvor du i slutningen skal bekræfte, at du gør OK. Hvis du ikke giver bekræftelse, vil din placering automatisk blive delt med dine angivne nødkontakter.

  Når du starter et sikkerhedstjek, kan du vælge, om du går alene, skal løbe, vandre eller tage transport. Herefter kan du indstille et tidspunkt og beslutte, om du vil give dine nødkontakter besked om dette. På samme måde, når du bekræfter din sikkerhed ved slutningen af ​​timeren, kan du vælge at give dine kontakter besked til deres bekræftelse.

  Du kan konfigurere og konfigurere Sikkerhedstjek fra Indstillinger > Sikkerhed og nødsituation > Sikkerhedstjek. Husk, at Sikkerhedstjek kræver, at nøddeling fungerer korrekt. Konfigurer sidstnævnte på dit Pixel Watch ved at gå til Indstillinger > Sikkerhed og nødsituation > Nøddeling.

  Sikkerhedsfunktioner som denne gør Pixel Watch til et af de bedste Wear OS-ure at eje. Da Pixel Watch pakker så mange praktiske funktioner, er det muligt, at du ikke kender til dem alle, hvilket kan forhindre dig i at bruge din wearable til sit fulde potentiale. Nu hvor du er klar over alle de mindre kendte funktioner, kan du bruge nogle af dem til gode og få noget for pengene.