8 måder at ordne Big Picture Mode, der ikke virker eller går i stykker i Steam til Windows

Steams Big Picture-tilstand på Windows forbedrer din spiloplevelse ved at levere en konsollignende grænseflade, der er nem at navigere med en controller. Men hvis Steams Big Picture-tilstand holder op med at fungere eller ofte går ned på din Windows-pc, spekulerer du måske på, hvad du skal gøre.

Bare rolig, du behøver ikke bruge Steam i standardtilstanden. Her er et par tips til at få Steams Big Picture-tilstand til at fungere på Windows.

1. Luk Steam og kør det som administrator

Dette lyder måske for simpelt, men midlertidige appfejl kan ofte få Steams Big Picture-tilstand til at gå ned eller stoppe med at fungere på Windows. Derfor er det en god idé at afslutte alle Steam-processer og genåbne appen.

Tryk på Ctrl + Shift + Esc for at åbne Jobliste. På fanen Processer skal du højreklikke på Steam og vælge indstillingen Afslut opgave.

  Chrome-tastaturgenveje, du bør huske [Windows+Mac]

Højreklik på Steam-appens genvej og vælg Kør som administrator. Prøv derefter at bruge Big Picture-tilstanden igen.

2. Rediger Steams EXE-fil

En anden ting, du kan gøre, er at åbne Steam direkte i Big Picture-tilstand. Flere brugere på Steam-fællesskabet rapporterede, at de fik løst problemet med dette trick.

For at åbne Steam direkte i Big Picture-tilstand skal du højreklikke på dens app-genvej og vælge Egenskaber. Indtast ” -tenfod” i feltet Mål til slutningen af ​​denne sti uden anførselstegn. Tryk derefter på Anvend og klik på OK.

Dobbeltklik på Steam-genvejen for at åbne den i Big Picture-tilstand og kontroller, om problemet stadig er der.

3. Afbryd eksterne enheder

Til tider kan eksterne enheder tilsluttet din computer, såsom en defekt eller forkert konfigureret spilcontroller, forstyrre Steam og forårsage problemer. For at kontrollere denne mulighed skal du midlertidigt afbryde eventuelle eksterne enheder og se, om det løser problemet.

4. Ryd Steam-cache

Overvældende eller beskadigede cachefiler kan også få Steam-appen til at opføre sig forkert på Windows. Når dette sker, fungerer visse funktioner, såsom Big Picture-tilstand, muligvis ikke som forventet. Du kan prøve at rydde Steam-appens cache for at se, om det genopretter normaliteten. Her er trinene til det samme.

  Sådan springer du UAC-prompt for apps på Windows 10
 • Tryk på Win + R for at åbne dialogboksen Kør.
 • Skriv C:\Program Files (x86)\Steam i tekstfeltet og tryk på Enter.
 • Vælg appcache-mappen, og klik på papirkurven øverst for at slette den.
 • 5. Opdater grafikdrivere

  En anden grund til, at Big Picture-tilstanden muligvis ikke virker eller går ned under indlæsning, er, hvis grafikdriverne på din pc er forældede eller fejlbehæftede. Hvis det er tilfældet, bør opdatering af grafikdriverne hjælpe.

  6. Forlad Steam Beta

  Bruger du betaversionen af ​​Steam-klienten? Hvis det er tilfældet, kan du støde på problemer med Steam, da betaversioner af appen ikke altid er pålidelige. Du bør overveje at skifte til den stabile version af Steam for at undgå sådanne problemer.

  Sådan fravælger du Steam-betaen:

 • Åbn Steam-klienten på din pc.
 • Vælg Steam > Indstillinger.
 • På fanen Interface skal du bruge rullemenuen ud for Client Beta Deltagelse til at vælge Ingen beta valgt.
 • Klik på Genstart nu for at bekræfte.
 •   Sådan repareres beskadiget mappe på Windows 10

  Vent på, at Steam anvender de nødvendige opdateringer og skifter til standardversionen. Derefter skulle du være i stand til at bruge Big Picture-tilstanden i Steam.

  7. Nulstil Steam-konfigurationer

  Nulstilling af konfigurationsindstillingerne for Steam er en effektiv måde at løse forskellige problemer med det. Hvis dette specifikke problem er forårsaget af forkert konfigurerede Steam-indstillinger, bør nulstilling af dem hjælpe. Her er trinene:

 • Luk Steam-klienten ved hjælp af Task Manager.
 • Tryk på Win + R for at åbne dialogboksen Kør.
 • Skriv steam://flushconfig i boksen, og tryk på Enter.
 • Klik på OK for at bekræfte.
 • 8. Afinstaller og geninstaller Steam

  Endelig, hvis alt andet fejler, kan du overveje at afinstallere Steam fuldstændigt og geninstallere det. Se vores guide om forskellige måder at afinstallere software på Windows og brug din foretrukne metode til at fjerne Steam. Derefter skal du downloade og installere Steam-appen igen.

  Begynd at bruge Steams Big Picture Mode igen

  Hvis du er en person, der bruger en controller, mens du spiller på din pc, kan Steams Big Picture-tilstand give en masse bekvemmelighed. Forhåbentlig har et eller flere af ovenstående tip hjulpet med at løse problemer med Steams Big Picture-tilstand på Windows, og du er i fred.