4 måder, Apple kan forbedre standard iPhone-modeller på

Nøgle takeaways

  • At inkludere den samme processor som Pro-modellerne ville retfærdiggøre prisen på standard iPhones og forbedre deres samlede værdi for køberne.
  • Tilføjelse af en 90Hz-skærm til de almindelige iPhone-modeller ville forbedre brugeroplevelsen og bringe dem på linje med konkurrerende Android-smartphones.
  • Ved at bruge USB-C-understøttelse ville det gøre opladning og overførsel af data mere bekvemt for brugerne og tilpasse Apple til industristandarder. Derudover ville det tiltrække Android-brugere, der overvejer at skifte til iPhones.
  • At sænke prisen på standard iPhones ville gøre dem til en mere tiltalende mulighed sammenlignet med Pro-modellerne og bedre afspejle den værdi, de tilbyder.

Apple opdaterer sit iPhone-sortiment hvert efterår, som inkluderer standard-iPhones og Pro-modellerne. Standard iPhone-modellerne henvender sig til budgetbevidste forbrugere, mens Pro-modellerne henvender sig til high-end købere.

Men i de senere år er standard iPhone-modellerne blevet mindre tiltalende fra et værdisynspunkt på grund af minimale opgraderinger og manglen på nogle vigtige almindelige smartphone-funktioner. Så her er, hvordan vi tror, ​​at Apple kunne forbedre disse iPhones for at gøre dem mere overbevisende for købere.

1. Inkluder den samme processor som Pro-modellerne

Billedkredit: Æble

I 2022 satte Apple den samme A15-chip, som drev iPhone 13 Pro i standard iPhone 14-modellerne, mens iPhone 14 Pro modtog den helt nye A16 Bionic-chip.

Som forventet leverer A16 bedre ydeevne og effektivitet end A15 Bionic-chippen. Selvom forskellene mellem disse chips næppe er mærkbare for den gennemsnitlige bruger, er det svært at retfærdiggøre at sælge en ny telefon med en ældre chip til fuld pris.

Der er en enorm mulighed for, at Apple vil fortsætte denne tendens, og det kan potentielt skade standard iPhones opfattelse og overordnede værdi for forbrugerne, hvilket fører til, at en del af begrundelsen bag anmeldere fortsætter med at anbefale iPhone Pro-modellerne i stedet.

2. Inkluder en 90Hz-skærm

Billedkredit: Æble

En af de ulemper, vi nævnte i vores iPhone 14 Plus-anmeldelse, var manglen på en høj opdateringshastighed. Hvis du nogensinde har brugt en Apple-enhed med en ProMotion-skærm, kan du mærke forskellen under almindelig brug.

Ydermere tilbyder flere Android-smartphones en 90Hz eller endda en 120Hz-skærm til mindre end prisen på en iPhone 14. For eksempel har Google Pixel 7a, som koster $499, en opdateringshastighed på 90Hz, mens iPhone 14, som starter ved $799 , leveres med en 60Hz skærm.

Til den startpris bør de almindelige iPhone-modeller have mindst en opdateringshastighed på 90Hz. Potentielle iPhone-købere, der kun har råd til standardmodellerne, bør kunne nyde en jævnere skærmoplevelse uden at skulle bruge mindst en tusinde.

3. USB-C-understøttelse

I de senere år er USB-C blevet mere udbredt blandt Apples enheder. Nærmere bestemt har næsten alle iPad-modeller Apple tilbyder en USB-C-port, undtagen iPad (9. generation). USB-C på iPhone er en meget efterspurgt funktion af mange. Hvis iPhone kom med en USB-C-port, ville brugerne ikke skulle bære et separat Lightning-kabel, når de rejser.

I stedet kan folk, der ejer en MacBook eller en iPad, bruge den samme oplader til at oplade deres iPhones. Skift til USB-C vil også muliggøre hurtigere overførselshastigheder, da Lightning-porten stadig bruger USB 2.0-hastigheder. Derudover ville Android-brugere føle sig mere komfortable med at skifte til iPhones siden USB-C, da de ikke behøver at kassere deres eksisterende opladere.

Da EU ønsker, at alle opladere skal være USB-C ved udgangen af ​​2024, bliver Apple nødt til at vedtage porten på tværs af hele sin lineup før snarere end senere. Selvom det i starten vil være et besvær for forbrugere med flere Lightning-kabler og tilbehør at skifte, vil ændringen gavne dem på lang sigt, især for dem, der ejer flere Apple-enheder.

4. Sænk prisen

Billedkredit: Æble

Da iPhone XR blev lanceret i 2018, startede den ved $749. Et år senere kom iPhone 11 til en reduceret pris; $699. På trods af, at telefonen ikke havde en skærmopløsning på mindst 1080p, var iPhone 11 en solid smartphone til folk, der ikke ønskede at bruge $999 på iPhone 11 Pro, men også ønskede fantastisk nuværende hardware.

Nu skal du betale mindst $799 for at få en standard iPhone, hvilket effektivt reducerer prisforskellen, da iPhone Pro-modellerne stadig starter til samme pris.

På trods af dens overlegne Super Retina XDR-skærm er standard iPhone 14’s prismærke svær at retfærdiggøre sammenlignet med tidligere generationer, da den kun er $200 billigere end Pro-modellerne. Man vil hellere betale de ekstra penge og snuppe Pro-modellen med alle hardwareopgraderingerne. Men hvis prisforskellen var højere, f.eks. $300, ville det være en mere gennemtænkt beslutning.

Apple bør gøre standard iPhones mere tiltalende

Standard iPhones er uden tvivl mindre overbevisende for de fleste smartphone-købere, hvilket får dem til at læne sig mod de dyre Pro-modeller. Forskellen i værdi mellem Apples iPhone-modeller er indlysende, især når du sammenligner standard iPhone 14 med iPhone 14 Pro.

Hvis Apple implementerer i det mindste nogle af de ændringer, vi foreslog, kan standard iPhone-modellerne igen blive et rimeligt køb.