3 måder, indholdsskabere kan tjene penge på ved hjælp af X (Twitter)

Som mange andre sociale mediekanaler er X (tidligere kendt som Twitter) ikke kun en platform til at udtrykke dig selv, men kan også blive en indtægtskilde. X har en række muligheder for indtægtsgenerering, du kan udnytte til at tjene penge på dine indlæg.

Her er nogle måder, hvorpå indholdsskabere kan tjene penge på X.

1. X Deling af annonceindtægter

Elon Musk introducerede X’s annonceindtægtsdelingsprogram som en del af sin kampagne for at belønne og opmuntre aktive brugere. Gennem dette medie vil både X og indholdsskabere på platformen dele afkast på annoncer. Men hvordan virker det?

X beregner omsætningen delt med hver bruger baseret på visninger (antallet af gange et tweet ses). Når en annonce vises i en indholdsskabers svar, vil antallet af visninger fra verificerede konti afgøre, hvor meget kontoen betales.

For at kvalificere dig til X Ads-indtægtsdeling skal du dog være mindst 18 år med mindst 500 følgere. Du skal abonnere på X Premium (tidligere kendt som Twitter Blue) eller på anden måde være en verificeret organisation eller tilknyttet. Og du skal også have mindst fem millioner organiske visninger på alle dine opslag hver måned i de sidste tre måneder. Hvis du opfylder alle disse krav, kan du ansøge om programmet og blive godkendt til at begynde at tjene.

  Sådan opsætter du app-baseret 2FA på Twitter (trin-for-trin)

2. X Tips

X Tips er en anden verificeret måde at tjene penge på den sociale medieplatform, der ligner TikToks livegaver. Denne mulighed for indtægtsgenerering giver dig mulighed for at modtage pengegaver fra brugere, der sætter pris på dit indhold og ønsker at støtte dig. Mens nogle skabere allerede linker til deres Venmo og andre tredjeparts betalingstjenester i deres tweets, gør X Tips processen nemmere.

Når tipfunktionen er aktiveret på en profil, behøver brugerne kun at trykke på pengeikonet på skaberens profilside, og de vil blive dirigeret til betalingsplatformen. Du vil dog kun se ikonet på iOS- og Android-versionerne, da det i øjeblikket ikke er tilgængeligt på nettet.

  Tweetz Desktop er en kraftfuld Clean-Cut Twitter-klient til Windows

X tager ikke en procentdel af drikkepengene. Selvom du muligvis stadig modtager et gebyr fra den tredjeparts betalingstjeneste, du beslutter dig for at bruge. Ydermere har X stadig en aldersbegrænsning, og alle under 18 år må ikke give eller modtage drikkepenge.

For at aktivere Tips på din X-konto skal du gå til Rediger profil og klikke på Tips. Du vil blive omdirigeret til skærmen Generel drikkepengepolitik, som, hvis du accepterer, vil bringe dig til skærmen med tipsindstillinger. Slå knappen Tillad tips til og vælg den tredjeparts betalingstjeneste, du gerne vil bruge.

3. X Abonnementer

X Subscriptions tilbyder skabere tilbagevendende indtægter på deres indhold. Loyale følgere kan abonnere på en indholdsskabers konto for at få adgang til yderligere tweets og begivenheder, der kun er abonnenter.

  Sletter Twitter inaktive konti?

En interessant funktion, der følger med X Subscriptions, er abonnementsmærket. Abonnenter vil have et badge ud for deres navn, når de svarer på en profil, de abonnerer på, hvilket gør det nemt at identificere og interagere med dem. Du kan også være vært for spaces, der kun er for abonnenter, og poste tweets, der er åbne for offentligheden, men kun abonnenter kan svare.

For at være berettiget til X-abonnementer skal du være 18 år eller ældre med mindst 500 abonnenter. Du skal også abonnere på X Premium og være en aktiv X-bruger. Skabere modtager 97 % af abonnementsindtægterne indtil $50.000-mærket, hvorefter denne procentdel falder til 80 %.

X belønner indholdsskabere

De nye X-indtægtsgenereringsfunktioner er en fantastisk mulighed for indholdsskabere til at få mest muligt ud af deres håndværk. Ikke desto mindre er disse muligheder ikke uden deres begrænsninger og retningslinjer, hvoraf mange er rettet mod at opmuntre til organisk indhold og overholdelse af X’s retningslinjer.