10 Bedste Facility Management-software til at strømline driften [2023]

Facility management er funktionen af ​​en organisation, der fokuserer på effektivt og effektivt at levere logistik og andre støtteydelser relateret til fast ejendom og bygninger.

Facility management understøtter funktionalitet, sikkerhed og bæredygtighed af bygninger, grunde, infrastruktur og fast ejendom.

Det integrerer mennesker, steder og processer i det byggede miljø, så hele systemet arbejder problemfrit sammen for at forbedre folks livskvalitet og kerneforretningens produktivitet.

Produkt Bemærkelsesværdige funktionerVedligeholdelseMobil vedligeholdelse, alarmerPeriodiskIndsigt, revisionslogs, løsningerFM:System Optimering af arbejdspladsen i realtidMRDatakontrol, rapportering, opgaverFacilityForceIntegrerede facilitetsløsningerAktiv PandaMobilapp, aktivsporingeMaintReservedele, instrumentbræt, mobilMaxpandaCloud-baseret CMMS, aktivstyringMaintainXDigitale arbejdsordrer, logfilerVedligeholdelsesplejeKapitalplanlægning, energisporing

Hvorfor er Facility Management vigtigt?

Facility management sikrer en sikker og behagelig arbejdsplads, da alle har brug for en sikker arbejdsplads. Medarbejderne føler sig gode, entusiastiske og produktive, hvis miljøet er hygiejnisk og sikkert. Her er nogle af grundene til, at facility management er afgørende for virksomheder:

 • Håndtering af daglige opgaver: Facility managers koordinerer, organiserer og administrerer en organisations kontorlokaler. Det involverer planlægning med tilsynsførende og entreprenører for at undgå forstyrrelser for at minimere indvirkningen på kontoraktiviteter. En facility manager giver medarbejderne alt det nødvendige værktøj og udstyr til at fungere godt og forbedre virksomhedens produktivitet.
 • Strategisk planlægning: Korrekt strategisk planlægning styrer virksomheden på lang sigt og evaluerer fremskridt over tid. I planlægningsrollen definerer en facility manager sine mål, såsom at reducere omkostninger og øge produktiviteten for at nå sine mål. Den strategiske plan giver facility management-teamet en idé om “hvor de er nu og vil være.”
 • Implementering af sikkerhedsprocedurerne: Facilitetsledelsen udfører risikovurderinger og implementerer nødvendige sikkerheds- og sundhedsprocedurer for at reducere risikoen på arbejdspladsen, så organisationen kan fungere problemfrit og forhindre enhver skade på virksomhedens ansatte, besøgende og medlemmer.
 • Vedligeholdelse af bygningen og lokalerne: Bygningssikkerhed, vedligeholdelse og reparation er nogle af de vitale facility management opgaver. Processen forhindrer enhver uautoriseret adgang til medarbejdere og aktiver. Den er ansvarlig for at passe den pågældende bygning og foretage nødvendige reparationer. Bortskaffelse og håndtering af affald er også en væsentlig funktion for denne afdeling for at opretholde renlighed og hygiejne.

Leder supervisor og arbejder diskuterer om produktionsresultater og ny strategi i fabrikkens industrihal.

Fordele ved facility management

#1. Forlænger bygningers og udstyrs levetid: Udstyr, værktøj og andre forretningsressourcer holder ikke i en menneskealder, men fra tid til anden gør vedligeholdelse af aktiverne dem holdbare. Facility Management-teamet sikrer denne pligt; de tager sig af aktiverne til bedre og konsekvent brug.

#2. Pladsoptimering: Organisationen bruger forretningsområdet til forskellige formål, men facility management teamet sikrer, hvor fuldt ud det bliver brugt. De analyserer, hvilken del af den ledige grund, der er, og hvordan den kan bruges til bedre resultater. Ledere tilpasser sig også det modsatte af situationen, for eksempel: om virksomheden skal beslutte sig for at flytte til en anden grund, eller om de skal ændre virksomhedens struktur til bedre brug.

Hvad er Facility Management Software?

Facility management software er et vigtigt værktøj for facility managers, der hjælper dem med at vedligeholde den fysiske arbejdsplads effektivt. Softwaresystemet gør det muligt for organisationen at styre hele sit reparations- og vedligeholdelsesprogram, hvilket hjælper dem med at spare tid og penge ved korrekt at administrere deres bygninger, aktiver og ressourcer mere effektivt og effektivt.

Softwaren holder sig opdateret på alle aktiver og administrerer en stor portefølje af ejendomme ved at spore detaljer om bygnings- og udstyrsoplysninger, administrere reparationer og vedligeholdelse for at holde aktiver i optimal driftstilstand, hvilket giver et middel til at indkøbe dele og materialer, strømline arbejdsordrer og planlægningen af ressourcer, forbedring af kundeservice og arbejdsanmodningsprocessen, optimering af brugen af ​​fysisk plads, maksimering af aktivernes levetid og meget mere.

  Sådan finder du serienummeret og IMEI til dit Apple Watch

Det er udfordrende at administrere og koordinere et stort sæt bygninger og udstyr. Alligevel holder facility management software en real-time kommunikationskanal og udnytter alle pladser effektivt for at maksimere virksomhedens produktivitet og rentabilitet.

Fordele ved Facility Management Software

Strategi Business Brainstorming Grafisk koncept

Følgende er nogle af fordelene ved facility management software til organisationer:

 • Ejendomsadministration: Facility management software er ansvarlig for flere operationer ad gangen; Det kan være en betydelig tidsbesparelse at have alle oplysninger vedrørende husleje, lejekontrakter, forsyningsselskaber og mere på ét sted og sikre, at betalingen bliver bemærket, og prisændringen bliver rettet. At have alle disse oplysninger på samme sted hjælper med at sammenligne og sammenligne ejendomsoplysninger for at se, hvor der kan spares.
 • Aktiv sporing og administration: Facility management software sikrer, at alle aktiverne kører optimalt. Det hjælper med at skabe nøjagtige, omfattende aktivregistre på en brøkdel af tiden, så ingeniører altid kan vide, hvor et aktiv er, dets væsentlige specifikationer og indsigt i dets ydeevne over tid.
 • Projektledelse: Softwaren overvåger det igangværende projekt for at sikre, at det overholder deadlines og holder budgettet. Det giver et ligetil opgavegitter og fremhæver hver milepæl på projektets vej til afslutning, med alle tilhørende planlagte og reaktive opgaver opført ved siden af ​​disse. Så brugerne nemt kan verificere, at arbejdet er afsluttet, og proaktivt kan fastslå årsagen til eventuelle forsinkelser.
 • Sikkert miljø for medarbejdere: Facility management software sikrer en sikker, komfortabel og effektiv arbejdsplads for organisationens medarbejdere ved at styre temperatur, fugtighed, belysning og luftkvalitet. Et behageligt og sundt indendørsmiljø øger virksomhedens produktivitet, da medarbejderne kun fokuserer på arbejde ud over eventuelle distraktioner.
 • Bedre forretningsbeslutning: Facility Management-software giver data og indsigt, der hjælper virksomheder med at identificere områder for forbedring og optimering. Det omfatter identifikation af potentielle omkostningsbesparelser, øget forståelse af medarbejdernes præstationer, planlægning af vedligeholdelse og reparationer af aktiver og meget mere.

Her er nogle af de bedste facility management-software, der er tilgængelige på markedet:

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse er en serviceorienteret virksomhed, der gør livet lettere for faciliteter og asset management afdelinger og giver vedligeholdelsesteams mulighed for at træffe bedre beslutninger ud fra datadrevet indsigt. Softwaren er designet til at gøre vedligeholdelse lettere for teknikere og ledere i din organisation.

Funktioner:

 • Denne software øger gennemsigtigheden for ledere og ingeniører, da de kan spore registreringerne og administrere alarmer fra deres smartphones.
 • Det reducerer udstyrets nedetid med 26 % og vedligeholdelsesomkostningerne ved tidsmæssige inspektioner, hvilket sikrer, at organisationer håndterer de højeste sikkerhedsstandarder.
 • Det tillader strømlinede vedligeholdelsesanmodninger med den ubegrænsede mulighed for at indsende og spore ubegrænsede arbejdsanmodninger fra en mobilenhed, desktop på en virksomhedsspecifik onlineportal eller e-mail.
 • Det giver øjeblikkelige meddelelser om arbejdet på medarbejdernes smartphones og giver ledere mulighed for at prioritere arbejdet, så de nødvendige reparationer udføres før alle andre.

Priser💵:

Vedligeholdelse tilbyder en 14-dages gratis prøveperiode og tre betalte planer. Startplanen er for begyndere, den professionelle plan er bedst til at opfylde alle dine forretningsbehov, og Business Plus-planen er tilgængelig for tilpassede priser.

Periodisk

Periodisk hjælper virksomheder med at drive informeret beslutningstagning, operationel ekspertise og virksomhedsvækst gennem styring af arbejdsordrens livscyklus, integration af vedligeholdelsesprocesser og automatisering af forebyggende vedligeholdelsesprocesser.

Det har et senior og erfarent lederteam, der har hjulpet over 10.000 førende organisationer i mere end 150 lande verden over.

Funktioner:

 • Det handlingsvenlige dashboard og rapportering af Accurent of software hjælper teamet med at udtrække de væsentlige oplysninger og KPI’er for at bruge disse oplysninger til at lokalisere forebyggende vedligeholdelsesbehov, administrere KPI’er og optimere processer og ydeevne.
 • Softwaren tillader søgbare arbejdsordreposter og genererer revisionslogfiler for at forenkle overholdelse af branche-, geografiske og lovmæssige revisioner.
  Et dybt dyk ned i WSL2-kapaciteter

Priser💵:

Platformen tilbyder tre softwareløsninger med forskellige prisplaner. Accruent Observer for Energy Management, Accruent EMS FLEX’s professionelle plan og virksomhedsplanen. Accruent Maintenances professionelle plan er også rettet mod professionelle med en mobil tilføjelse og en tilpasset prissætning for virksomhedsplanen.

FM: System

FM: Systemer transformerer oplevelsen på arbejdspladsen og gør det muligt for organisationen at forene medarbejdere på exceptionelle, sunde arbejdspladser, der øger produktiviteten og glæder beboerne. De giver praktisk indsigt for at optimere alle facetter af din ejendomsportefølje og sikre, at din altid klar arbejdsplads er forberedt på det uventede. De har over 1200 kunder i over 80 lande verden over; stole på FM.

Funktioner:

 • Brugere kan bruge faciliteter som strategiske aktiver ved at styre data og processer på tværs af hele deres portefølje.
 • Det er en alternativ arbejdsplads, hvor brugerne kan vide, hvad der sker i dine faciliteter i realtid og maksimere udnyttelsen for at spare omkostninger i det lange løb.
 • Denne mobilbaserede applikation betyder, at facilitetsteknologi skal understøtte medarbejdere og facilitetspersonale når som helst og hvor som helst.

Priser💵:

Du kan kontakte dem eller anmode om en demo for at forstå deres prisplan baseret på dine forretningsbehov.

MR

Grundlagt i 1971, MR er en førende leverandør af innovative ejendomssoftwareapplikationer med fleksible og spilskiftende løsninger. Det har et åbent og forbundet økosystem, der opfylder de unikke behov hos ejendomsvirksomheder, fra ejendomsadministration og regnskab til investeringsmodellering og analyse til de globale kommercielle og boligmarkeder.

Funktioner:

 • CAFM-løsningerne fra MRI sikrer forbindelse, der inkluderer Building Information Modeling (BIM) og Internet of Things (IoT) funktionalitet, hvilket giver kraften og innovationen til at tage kontrol, udnytte værdifulde data og træffe informerede beslutninger for at revolutionere, hvordan brugerne ønsker at arbejde.
 • Det giver meget visuelle rapporteringssystemer på ét sted for at give operationer synlighed og øge profilen af ​​din Facilities Management-operation.
 • Det giver brugerne mulighed for at administrere tilgængelige ressourcer og maksimere teamets tid gennem en enkelt platform.

Priser💵:

Du kan kontakte dem eller anmode om en demo for at forstå deres prisplan baseret på dine forretningsbehov.

FacilityForce

FacilityForce blev skabt for at imødegå de igangværende udfordringer, som offentlige myndigheder og kommercielle organisationer står over for i dag. Det er den eneste software med Facility Resource Planning (FRP), som er IWMS-software, der er tæt integreret med din ERP.

Det er en detaljeret løsning til at øge effektiviteten inden for drift og vedligeholdelse, pladsplanlægning og -udnyttelse, strategisk planlægning og kapitalforbedringer, forvaltning af fast ejendom og lejekontrakter og tilbageførsler af energi og forsyning.

Funktioner:

 • Facility force tillader end-to-end-løsninger til facilitetsstyring, der kan:
  • Kortcentreret asset management med den indlejrede kraft fra Esri ArcGIS.
  • Det sporer de komplette omkostninger og ydeevnemålinger for din organisation.
  • Bruger standardiserede værktøjer til at strømline processer og udveksle data med andre systemer.
 • Den håndterer alt fra idriftsættelse og implementering af aktiver til forebyggende og korrigerende vedligeholdelse, tilstandsvurdering og identifikation af mangler, kapitalplanlægning, forbedringsprojekter og meget mere.

Priser💵:

Du kan kontakte dem eller anmode om en demo for at forstå deres prisplan baseret på dine forretningsbehov.

Aktiv Panda

Aktiv Panda har et team af kreative tænkere med missionen om at levere de bedste løsninger til sporing af aktiver. Kunderne til denne software kan genvinde kontrollen over deres organisations aktiver og investere deres betydelige omkostningsbesparelser i deres mennesker, lokalsamfund og passioner.

De udleder løsninger til globale udfordringer med intelligente løsninger og fremragende kundeservice.

Funktioner:

 • Softwaren har en mobilapp, der er kompatibel med mobil og iOS.
 • Den understøtter simple stregkodescanninger for hvert stykke udstyr, du kan scanne fra din smartphone.
 • Spor aktivernes historie, og øg ansvarlighed og prognoser for hvert aktiv med komplette revisionsspor.
 • Det giver brugerdefinerede meddelelser til brugerne for at forbedre overholdelse af vedligeholdelsesplaner ved automatisk at holde alle opdaterede.
  8 Online Meta Description Generatorer til marketingfolk

Priser💵:

Kontakt dem for at få et skræddersyet tilbud til din virksomheds behov og krav.

Emaint

Emaint er et computeriseret vedligeholdelsesstyringssystem (CMMS) med fremragende software til arbejdsordrer, PM-planlægning, asset management, reservedelslager, tilstandsovervågning osv.

Funktioner:

 • Brugere kan nemt spore lagerniveauet og hvilke reservedele udstyret har brug for. Så lederne snart kan overdrage arbejdet til ingeniørerne. Brugere kan også administrere reservedele, overvåge lagerbeholdning og forbedre mellemtiden til reparation.
 • Softwaren har en smartphone-app, der forbinder med teamene, uanset hvor de arbejder, uanset om de er på fabriksgulvet, i marken eller offline.
 • Dashboardet i Emaint er nemt at bruge, hvor brugerne kan opdage vækstmuligheder og demonstrere ledelsessucces.

Priser💵:

 • Softwaren giver tre betalte prisplaner. Teamplanen og den professionelle plan kan betales for månedligt, mens virksomhedsplanen tilbyder tilpassede priser.

Læs også: Den bedste CMMS-software i 2023.

Maxpanda

Maxpanda er et cloud-baseret CMMS med flere organisatoriske værktøjer, såsom aktivstyring, lagerstyring og forebyggende styring. Softwaren pusher meddelelser om regnskabspakkeopdateringer og omkostningsflow.

Det tillader indsendelse af arbejdsrelaterede anmodninger gennem enhver webbrowser, og anmodningen godkendes derefter af administratoren; derefter konverteres det til ordstilling.

Funktioner:

 • Work Order Management tildeler opgaven til ingeniørerne efter kundens behov.
 • Maxpanda tillader upload af alle data ved hjælp af regneark, og brugere kan uploade ubegrænsede bygninger, lokationer, aktiver, dele og skraldespande på få sekunder.
 • Det giver brugerne mulighed for nemt at spore aktiver, herunder deres placering, tilstand og vedligeholdelseshistorik og hjælper dem med at træffe informerede beslutninger om aktivudskiftning og vedligeholdelse.
 • Maxpanda hjælper med at administrere arbejdsordrer med status, omkostninger og færdiggørelsesdatoer, der hjælper med at vedligeholde opgaverne til tiden og inden for budgettet.

Priser💵:

Maxpanda tilbyder fire betalte planer med forskellige funktioner, alle med en 7-dages gratis prøveperiode🥳. Startplanen, udvidet plan, standardplan og professionel plan. Det tilbyder også en tilpasset Enterprise-plan med tilpassede priser.

MaintainX

Grundlagt i oktober 2018 af et team fra San Francisco, MaintainX er dedikeret til at give virksomheder den bedste løsning til vedligeholdelse og drift. Den mobile software digitaliserer papirbaserede procedurer, arbejdsordrer, inspektionslogfiler og revisionstjeklister.

Funktioner:

 • Brugere kan oprette arbejdsordrer ved at tildele opgaver til teknikerne for at opfylde vedligeholdelsesanmodninger for maskiner, aktiver og andet udstyr.
 • Det gør det muligt for den søgbare arbejdshistorik med komplette vedligeholdelseslogfiler og revisionsspor at holde teamet ansvarligt.
 • Den digitale software minimerer papirarbejdet; du kan finde alle dine data på et enkelt sted.

Priser💵:

Platformen tilbyder fire planer: Gratis, Essential, Premium og Enterprise (tilpasset prissætning).

Vedligeholdelsespleje

Grundlagt i 2003 af en gruppe teknologientusiaster, da de gik sammen for at skabe et værktøj til at strømline arbejdsordrer for fagfolk over hele verden. Vedligeholdelsespleje er en førende software til at levere facility management-løsninger til vedligeholdelsessoftware i USA og Canada.

Det er designet til at strømline arbejdsordrer, lette aktivsporing og holde vedligeholdelsesteams organiseret.

Funktioner:

 • Det muliggør kapitalplanlægning lettet af Maintenance Cares CMMS og involverer systematisk overvågning af aktiver for at bestemme den optimale timing for reparationer eller udskiftninger.
 • CMMS sporer løbende energiforbruget, hvilket kan være afgørende for at holde omkostningerne nede, bemærke uregelmæssigheder og nå dine effektivitetsmål.
 • Et CMMS-system arbejdsordrer er en formular, der udfyldes online og sendes ind i din kø til evaluering, så det minimerer papirarbejdet, og brugerne kan prioritere og spore alt papirløst og bekvemt for den bedste effektivitet.

Priser💵:

Platformen tilbyder tre planer, Free Edition, Word Order Edition og Enterprise Edition.

Konklusion

Facility management software tilbyder forskellige fordele for en organisation, såsom omkostningsreduktion, asset management og mange flere, der direkte påvirker produktiviteten.

Facility management software reducerer byrden for ledere, da de nu ikke behøver at lave langvarigt papirarbejde for asset management. Du kan gennemgå softwaren nævnt i artiklen og vælge den, der passer bedst til din virksomheds behov.

Du kan også tjekke den bedste software til styring af digitale aktiver og software til styring af it-aktiver til din virksomhed.