YouTubes Premium-familieabonnement forklaret

Nøgle takeaways

 • YouTube tilbyder et premium familiemedlemskab, der giver dig mulighed for at dele de samme frynsegoder, såsom reklamefri visning og afspilning i baggrunden, med hele din husstand.
 • YouTube Premium-familiemedlemskabet giver dig mulighed for at holde din individuelle konto privat, så andre medlemmer ikke kan få adgang til dine abonnementer, afspilningshistorik, downloads, likes videoer, anbefalinger og playlister.
 • Du kan tilføje op til fem ekstra medlemmer til YouTube Premium-familieabonnementet, og de behøver ikke at være relateret, så længe I alle bor i samme husstand. Desværre er der ingen årlig plan tilgængelig for familiemedlemskabet.

Chancerne er, at du og de andre medlemmer af din husstand elsker at bruge YouTube. Men hvis du ikke har råd til flere individuelle YouTube Premium-abonnementer, er der gode nyheder. YouTube tilbyder et premium familiemedlemskab, som du kan dele med hele din familie.

Hvis du har hørt om YouTube Premium, vil du blive glad for at vide, at familiemedlemskabet tilbyder de samme imponerende frynsegoder, såsom reklamefri visning og afspilning i baggrunden. Så hvad venter du på? Læs videre for at finde ud af, hvad YouTube Premium-familieabonnementet går ud på.

  12 Terraform-certificeringseksamensforberedelsesressourcer/studievejledninger

Hvad er YouTube Premium-familiemedlemskab, og hvordan fungerer det?

Enkelt sagt er familieabonnementet et YouTube Premium-medlemskab, som du kan dele med flere forskellige brugere. Derudover betyder det også, at I alle vil spare penge ved at dele én enkelt månedlig betaling. Et individuelt YouTube Premium-abonnement koster 13,99 USD om måneden, mens et familiemedlemskab koster 22,99 USD om måneden.

Det bedste ved YouTube Premium-familiemedlemskabet er, at selvom du deler medlemskabet med flere brugere, holdes din individuelle konto privat.

Så ingen af ​​de andre medlemmer af planen kan se eller få adgang til dine abonnementer, afspilningshistorik, downloads, likede videoer, anbefalinger og afspilningslister.

Derudover kan du og de andre medlemmer dele yderligere tjenester som Google Family Calendar, Google Assistant, Family Keep og YouTube Music. Derudover kan du dele dine betalte apps, film og mere ved hjælp af Google Play Familiebibliotek.

Hvor mange konti kan du føje til YouTube Premium-familieabonnementet?

Familieabonnementet giver dig og fem ekstra medlemmer adgang til alle fordelene ved YouTube Premium. Alle medlemmer, der ønsker at deltage, skal være over 13 år. Du kan dog tilføje en person under 13 ved at oprette en konto på deres vegne og lade dem bruge YouTube med en overvåget Google-konto.

  Sådan omdøbes en dataserie i Microsoft Excel

YouTube oplyser, at alle medlemmer af familieabonnementet skal bo i samme husstand. Du behøver dog ikke bogstaveligt talt at være i familie. Så længe I alle bor under samme tag som den primære familieadministrator, kan alle være en del af jeres familieplan. Det betyder, at hvis du bor i en ejendom sammen med en gruppe mennesker, kan du dele adgang med dine bofæller.

Tilbyder YouTube Premium-familiemedlemskab et årsabonnement?

Ved at tilmelde dig en årlig plan kan du spare penge i det lange løb sammenlignet med at betale månedligt. Desværre er den triste nyhed, at der ikke er nogen årlig plan tilgængelig for familiemedlemskabet. I øjeblikket tilbydes årsabonnementet kun for det individuelle YouTube Premium-abonnement.

På trods af manglen på et årligt abonnement tilbyder YouTube Premium-familieabonnementet en gratis prøveperiode på en måned, som du og alle andre medlemmer kan drage fordel af.

Sådan tilmelder du dig et YouTube Premium-familiemedlemskab

Nu hvor du ved, hvad YouTube Premium-familieabonnementet går ud på, hvordan tilmelder du dig så? Følg de enkle trin nedenfor for at begynde at oprette dit medlemskab.

  Sådan tilføjes eller redigeres tekst i Photoshop
 • Åbn YouTube og klik på dit profilbillede.
 • Vælg Køb og medlemskaber.
 • Under Tilbud fra YouTube kan du se Premium – klik på Få mere at vide. (Hvis du allerede har tilmeldt dig et individuelt eller studerende medlemskab før, skal du vælge Få familieabonnement for at opgradere dit medlemskab.)
 • Nu kan du enten klikke på knappen Få YouTube Premium eller Spar penge med et familie- eller studieabonnement nedenunder. Begge fører dig til de samme tre medlemsmuligheder.
 • Vælg muligheden for familieabonnement, og klik på Bekræft.
 • For at gennemføre dit køb skal du blot tilføje din betalingsmetode og faktureringsadresse. Hvis dine betalingsoplysninger accepteres, modtager du en bekræftelses-e-mail, der byder dig velkommen til dit YouTube Premium-familiemedlemskab.
 • Klik på Kom godt i gang i e-mailen for at begynde at administrere dit familieabonnement.
 • Som hovedfamilieadministrator kan du sende invitationer til personer om at deltage i familiegruppen. Invitationer kan sendes med deres navn, e-mail eller telefonnummer, hvis du bruger YouTube-mobilappen.

  Derudover kan du redigere indstillingerne for familiedeling yderligere ved at tilføje eller fjerne medlemmer til dit YouTube Premium-familieabonnement, annullere invitationer og slette hele familiegruppen.

  Del YouTube Premiums eksklusive funktioner med hele din husstand

  Nu hvor du ved, hvad YouTube Premium-familiemedlemskabet går ud på, hvad forhindrer dig så i at tilmelde dig? Medlemskabet er overkommeligt, og opsætningsprocessen er nem, så der er ingen undskyldning for ikke at dele fordelene ved YouTube Premium med et familieabonnement.