Xbox Wireless Controller vil ikke oprette forbindelse til din pc? Prøv disse rettelser

Xbox Wireless Controllere er et indbegrebet spiltilbehør, der fungerer lige så godt på Xbox som på pc. Men det betyder ikke, at du ikke vil opleve problemer med din controller. Hvis du har problemer med at forbinde din Xbox Wireless Controller til en pc, er her et par hurtige tips, der kan hjælpe.

1. Opdater din trådløse Xbox-controller på pc’en

Selvom du ofte opdaterer din Xbox Wireless Controller på din Xbox One eller Xbox Series X|S, kan du også opdatere din controller via din pc. I tilfælde, hvor din controller ikke vil oprette forbindelse til din pc, kan installation af en PC Xbox Wireless Controller-opdatering løse problemet.

For at opdatere din Xbox Wireless Controller på din Windows-pc skal du installere programmet Xbox Accessories fra Microsoft Store. Når Xbox Accessories-appen er installeret på din pc, skal du opdatere din controller ved at følge disse trin:

 • Sørg for, at din Xbox Wireless Controller er tilsluttet din pc via et USB-kabel.
 • Åbn Xbox Accessories-appen på din pc.
 • Vælg Flere muligheder.

 • Hvis en opdatering er tilgængelig, skal du vælge Opdater nu.

Men selvom en opdatering ikke er tilgængelig, vil valg af Ingen tilgængelig opdatering stadig tvinge appen til at tjekke din controllers firmware og installere eventuelle uvæsentlige ændringer. Hvis du gør det, kan din Xbox Wireless Controller oprette forbindelse til din pc eller fjerne enhver fejlagtig firmware, der forårsager problemet.

  10 bedste forretningskontraktskabeloner til små virksomheder for at få succes med dine tilbud

2. Par din Xbox-controller igen til din pc

Mens kørsel af en pc-controlleropdatering kan rette op på, at din Xbox Wireless Controller ikke opretter forbindelse til din pc, fungerer metoden ikke, hvis Xbox Accessories-appen ikke opfanger din controller, selv via en USB. Desuden er det ikke garanteret, at udførelse af en controlleropdatering på en pc vil løse dit problem.

Men hvis du har tilsluttet din Xbox Wireless Controller til din pc før, kan du potentielt løse forbindelsesproblemer ved at parre din controller igen. Men hvis du ikke har tilsluttet dine enheder før, er der masser af metoder til at forbinde enhver Xbox-controller til din pc.

Så for at fjerne parringen og genparre din Xbox Wireless Controller og løse forbindelsesproblemer, skal du følge disse trin:

 • Åbn Indstillinger på din Windows-pc.
 • Fra startskærmen skal du vælge Enheder.
 • Under Bluetooth og andre enheder skal du vælge Xbox Wireless Controller.
 • Vælg Fjern enhed.

Herfra skal du parre din Xbox Wireless Controller til din pc igen. For at gøre dette skal du følge disse trin:

 • Hold parringsknappen nede på din Xbox Wireless Controller i tre sekunder.
 • Under Bluetooth og andre enheder på din pc skal du vælge Tilføj Bluetooth eller anden enhed.
 • Vælg Bluetooth, og vælg Xbox Wireless Controller, så snart den bliver tilgængelig.
  9 Projektplanlægningssoftware til at holde trit med deadline

Hvis det gøres korrekt, vil din pc derefter parres igen med din Xbox Wireless Controller over Bluetooth og bør forblive forbundet i en overskuelig fremtid.

3. Kør Windows Bluetooth-fejlfinding

Hvis du har forsøgt at opdatere og genparre din controller til din pc, og den stadig ikke vil oprette forbindelse, kan du prøve at fejlfinde Bluetooth-funktionerne på din Windows-pc. På denne måde, hvis Bluetooth-fejl forårsager dine forbindelsesproblemer, bør du være i stand til at rette op på problemet.

Heldigvis kommer Windows-pc’er med en specifik Bluetooth-fejlfindingsmulighed, der kan registrere eventuelle problemer for dig. Følg disse trin for at køre Windows Bluetooth-fejlfinding og løse Bluetooth-problemer med din Xbox Wireless Controller:

 • Tryk på Windows Start-knappen for at åbne søgelinjen, og skriv Bluetooth.
 • Fra resultaterne skal du vælge Find og ret problemer med Bluetooth-enheder.
 • En pop op til fejlfinding vil derefter dukke op på din skærm. Vælg Næste for at fortsætte.

 • Bluetooth-fejlfinderen vil derefter opdage og løse eventuelle Bluetooth-relaterede problemer, den kan.

Når det er afsluttet, vil Bluetooth-fejlfinderen informere dig om eventuelle problemer, der er blevet opdaget og ændret. Hvis der er fundet og løst problemer, skal du prøve at tilslutte din Xbox Wireless Controller igen via Bluetooth for at se, om dine forbindelsesproblemer også er løst.

4. Genstart din Xbox trådløse controller og pc

Selvom ingen af ​​ovenstående metoder har hjulpet din Xbox Wireless Controller med at oprette forbindelse til din pc, kan du stadig prøve at genstarte din pc og controller. Dette kan lyde som en simpel løsning, men nulstilling af dine enheder kan ofte være præcis det, der er nødvendigt for at løse tekniske problemer.

  Gør kodestykker til smukke billeder til deling på sociale medier

Selvom det kan være en simpel proces at nulstille din pc, er det mindre almindeligt at nulstille din Xbox Wireless Controller. Så for at nulstille din Windows-pc og Xbox Wireless Controller skal du følge disse trin:

 • For at genstarte din Windows-pc skal du trykke på Start-knappen for at få adgang til indstillingerne under Strøm og vælge Genstart.
 • For at genstarte din Xbox Wireless Controller skal du holde Xbox-knappen nede i omkring 6 sekunder. Når din controller slukker, skal du vente et øjeblik og trykke på Xbox-knappen igen for at genstarte din controller.

Med din pc og Xbox Wireless Controller oppe og køre efter en genstart, bør du prøve at forbinde din controller til din pc igen.

Hvis din Xbox Wireless Controller stadig ikke kan oprette forbindelse til din pc, kan en fejl med din hardware være årsagen. I dette tilfælde bør du se, om andre enheder kan oprette forbindelse til din pc. Hvis de kan, har din controller sandsynligvis skylden. Heldigvis kan du stadig få en defekt Xbox Wireless Controller udskiftet det officielle Microsoft-websted.

Garanti pc- og konsolspil med en trådløs Xbox-controller

Selv med lejlighedsvise problemer med forbindelsen, kan trådløse Xbox-controllere forene den følelse, du får fra spil på tværs af pc’er og konsoller. Og hvis du tilfældigvis oplever problemer med forbindelsen, er der masser af hurtige løsninger, der kan hjælpe med at rette op på problemerne.