Wondershare UniConverter – Ultimate Video Converter til ethvert behov

Wondershare UniConverter: En pakke til tabsfri mediekonvertering, batchbehandling og meget mere.

De fleste af os interagerer og arbejder med videoer på daglig basis.

Der er opslag på sociale medier, annoncering, videografi 🎥 osv., som nogle gange får os til at spekulere på, om der er et gør-det-alt-videoværktøj. Noget, der understøtter de fleste videoformater, tilbyder lynhurtige konverteringer, komprimerer samtidig med, at de fineste detaljer bevares og har en overflod af funktioner i ærmet for at blive en one-stop videoløsning.

I min søgen efter sådan noget faldt jeg “professionelt” over…

Wondershare Uniconverter: En oversigt

Wondershare startede i 2003 og tilbyder videoredigering, grafisk design, produktivitet, cloud storage, filgendannelse og mere software. Det har brugere spredt i over 150 lande og har en global tilstedeværelse i Canada, Kina og Japan.

Et imponerende værktøj i dens stadigt voksende portefølje er Wondershare Uniconverteren værktøjskasse, der tilbyder videokonvertering, komprimering, skærmoptagelse, redigering, cloud-upload og et par AI-drevne værktøjer til at hjælpe med hvert trin i dit kreative eventyr.

Dette værktøj har en rig årti gammel arv, og jeg er her for at tale om dets version 15-opdatering, lanceret den 17. juli 2023, som er fyldt med lokkende funktioner, vi er ved at diskutere.

Funktion af Wondershare Uniconverter 15

#1. GPU-accelereret videokonvertering

Videokonvertering plejede at være en software-centreret proces. Dette gjorde konverteringsenheden næsten ubrugelig til andre computeropgaver, mens den var i aktion. Eller computeren vil opføre sig super langsomt, og den kreative skal henvende sig til en anden maskine eller vente, indtil konverteringen er overstået. Ikke kun dette, den konventionelle behandling resulterede i lange konverteringstider, nedbrud og fryser.

GPU-accelereret videokonvertering ændrer dog alt dette. Det overfører konverteringsprocesserne til GPU’en, hvilket forbedrer ydeevnen betydeligt.

For Windows-pc’er får du fremragende kompatibilitet til fuld-proces GPU-acceleration med store GPU-producenter, herunder AMD, Nvidia, Intel og mere. Her indikerer fuld-procesacceleration et hardwareboost på topniveau, hvilket maksimerer GPU-deltagelsen, hvilket hjælper med den effektive behandling af 4K/8K/HDR-videoer i høj opløsning.

Uniconverter er også en industripioner inden for at understøtte fuld-proces GPU-acceleration til AV1-videokodningsformat.

Desuden giver Wondershare Uniconverter dig mulighed for at drage fordel af mange GPU’er på én gang for i høj grad at reducere den samlede behandlingstid med sin understøttelse af Intel Hyper Encode og Nvidia Split-frame multi-GPU acceleration.

Enkelt sagt parrer Intel Hyper Encode udvalgte Intel-processorer (med integreret grafik) med Intel diskrete videokort. På samme måde deler Nvidia Split-frame multi-GPU acceleration arbejdsbyrden mellem de tilgængelige SLI-aktiverede videokort.

Til MacOS trækker Uniconverter strøm fra Apples siliciumchips og GPU-acceleration, hvilket gør konverteringen op til 9 gange hurtigere. Derudover implementerer den fuldstændig GPU-baseret behandling til videoer i NV12-format, hvilket skærer konverteringstiden med over 90 %.

Men selv efter al denne godhed er du fri til valgfrit at vælge “højhastighedskonvertering” eller gå med den traditionelle CPU-baserede behandling.

Prikken over i’et er batch-behandling, som giver dig mulighed for at konvertere op til 20 filer samtidigt på næsten samme tid, det tager for en enkelt.

#2. Omfattende filformat- og platformssupport

Videokonvertere skal understøtte formater på tværs af platforme for at hævde deres dominans over deres konkurrenter.

Wondershare Uniconverter skuffer ikke med dens kompatibilitet til over 1000 medieformater såsom MP4, MOV, AVI, MKV, WMV, MP3 osv. Det understøtter også alfa-kanal video output i MP4 og WEBM formater. Dette gør det perfekt til alt, der skal bevare gennemsigtighedsoplysningerne.

Ligeledes kan Wondershare Uniconverter effektivt indkode og afkode mediefiler med AV1, VP9 og VP8 indkodere. Disse er meget udbredte codecs, der bruges af populære medieplatforme som YouTube, Netflix, Prime Video osv. for deres høje ydeevne, kompressionsforhold og kompatibilitet.

Du får også forudindstillede skabeloner til at konvertere medier til en lang række enheder og platforme. For eksempel er der muligheder for Apple-enheder, der dækker iPhones, iPads, Apple TV’er og iPods. Ligeledes kan du vælge mellem enheder fra andre store producenter, herunder Samsung, Google, Xiaomi osv., og webplatforme som YouTube, Facebook og Instagram sammen med andre.

#3. Tabsfri konvertering af 4K/8K/HDR

Det bliver frustrerende, når de konverterede videoer bliver en bleg skygge af originalen, der mangler de fineste detaljer, skaberne ønskede at projicere. Uniconverter tager sig af det aspekt med sin højopløselige tabsfri konvertering.

Du får muligheder som høj kvalitet eller lille størrelse for problemfri behandling. Eller man kan komme ind i detaljerne som encoder, opløsning, bitrate osv. for at finjustere outputtet. Dette bliver endnu mere effektivt med multi-core CPU’er ved at drage fordel af multi-threaded konverteringer.

Derudover har den en indbygget kompressor for yderligere at optimere outputtet for størrelse. Dette giver mulighed for at reducere filstørrelsen til 10 % af originalen, og annoncemateriale kan eksperimentere for at finde den perfekte balance mellem størrelse og kvalitet.

Det, der hjælper, er forhåndsvisningen, hvor du kan kontrollere outputtet på forhånd, før du går efter den komplette komprimering.

Wondershare Uniconverter abonnementer

Wondershare Uniconverter tilbyder en prøveversion med begrænset kraft til at teste alt. Og de betalte planer har fleksible muligheder for enkeltpersoner, teams og akademikere, foruden et par bundter, der kobler Uniconverter med andre Wondershare-værktøjer.

For enkeltpersoner har du årlige, halvårlige og livslange betalingsplaner, der starter fra $49,99 om året. Virksomheder kan drage fordel af års- og levetidsplaner baseret på teamstørrelsen, med indledende abonnementsfakturering på $59,99 pr. år pr. bruger. Især er levetidsplanerne gyldige for den specifikke Uniconverter-version og inkluderer muligvis ikke større opdateringer. Alligevel tilbyder Wondershare 60% rabat til sine eksisterende kunder for at opgradere til Uniconvreter 15.

Studerende har de mest økonomiske abonnementer fra $7,99 om måneden til $31,99 om året. Undervisere skal udfylde en kontaktformular for at få det skræddersyede tilbud fra Wondershare-salgsteamet.

Derudover inkluderer bundterne Uniconverter (Windows+Mac), Uniconverter+Filmora og mere.

Sidste tanker!

Mens videokonvertering er højdepunktet i Wondershare Uniconverter, kræver det førstehåndserfaring (tag prøven!) For at se dens dybde.

Det er intet mindre end en velsignelse for de kreative i videoproduktion.

Hvorfor ser du det ikke selv? Prøve Wondershare Uniconverter i dag!