Udformet til ubesværede og sikre samtaler

Instagram er kendt for at eksperimentere med forskellige funktioner.

Mens nogle funktioner er deres innovation, er nogle blevet skabt efter andre sociale medieplatforme. En af deres inspirationer har været Vanish-tilstanden, som blev taget fra Snapchats selvslettende beskeder. Hvis du har brugt Snapchat, ville du vide, at de beskeder, der udveksles på appen, bliver slettet efter 24 timer.

Beskedernes forgængelighed er det, der gør Snapchat unik. Instagram identificerede hurtigt sin tiltrækning og inkluderede Snapchats USP i sin ramme. Smart træk, hvis du spørger mig, fordi funktionen blev budt velkommen af ​​brugere med åbne arme.

I dette indlæg dækker jeg alt, hvad du behøver at vide om Instagrams hemmelige beskedfunktion, hvor intet er permanent – ​​hvilket giver dig et sikkert rum til at udtrykke dit sind.

Hvorfor Instagram regerer på sociale medier

Instagram blev lanceret i 2010, og i de sidste 13 år er det vokset til at være en af ​​de største sociale medieplatforme i verden. Det har over 1,22 milliarder globale aktive brugere og er et førsteklasses knudepunkt for mange personlige og professionelle brugere til at dele deres liv.

Det er den 8. mest besøgte hjemmeside globalt med omkring 4,25 milliarder månedlige besøg. Desuden fortsætter Instagram med at være den mest downloadede app på planeten. Disse statistikker taler meget om Instagrams store popularitet og dens indflydelse over publikum på internettet.

Populariteten af ​​Instagram ligger i dens hyper-visuelle natur, hvor billeder faktisk taler højere end ord. Indholdet her er meget mere engagerende og iøjnefaldende end nogen anden platform, der fokuserer på skrevet indhold frem for det visuelle.

Funktioner som Instagram-historier, opslag og ruller driver engagement som en sindssyg, og du kan nemt få flere følgere. Selvom det snigende har hentet inspiration fra forskellige funktioner fra andre sociale medie-apps såsom Facebook, Snapchat og endda Twitter (ja, vi kigger på dig, tråde), har Instagram gjort dem helt til deres egne nu, fordi brugerne bare elsker dem😍 .

En af deres inspirerede funktioner er Vanish-tilstanden, som er taget fra Snapchat. Læs videre for at lære, hvad Vanish-tilstanden er, hvordan du aktiverer den og ting, du skal huske, mens du bruger funktionen.

Hvad er Vanish Mode på Instagram?

Forsvindingstilstand giver dig mulighed for at udveksle beskeder, videoer, billeder, memes, GIF’er, ruller og andet indhold, som alt sammen forsvinder, når chatten er slut, eller hvis Forsvindingstilstanden er deaktiveret. Dette gør samtalen hemmelig og midlertidig. Det forhindrer også andre parter i at snoke på din chat, da den forsvinder, når du slår funktionen fra.

Det bedste er, at alt, hvad du taler om, mens Vanish-tilstanden er aktiveret, ikke kan deles, kopieres eller gemmes. Når funktionen er deaktiveret, dør alle beskederne🪦 med chatten. Mens det er muligt at tage et skærmbillede i Vanish-tilstand, får du besked, ligesom på Snapchat.

Dette giver dig større sikkerhed og frihed til at udtrykke dig selv uden at bekymre dig om at “blive overvåget.”

Funktioner i Vanish Mode

Vanish-tilstand er en smart måde at holde dine beskeder hemmelige og beskyttede på. Her er nogle fordele, du kan nyde godt af i det øjeblik, du aktiverer funktionen:

#1. Forsvindende beskeder ✉️

Hovedfunktionen i Vanish-tilstanden er, at alle beskeder, der deles, mens funktionen er aktiveret, forsvinder, når en af ​​parterne forlader chatten, eller hvis den deaktiveres manuelt. Ingen beskeder, billeder, videoer, ruller eller GIF er permanente, hvis denne tilstand er aktiveret.

Hvis du ikke ønsker, at nogen skal snoge efter dine beskeder, eller du vil have en hemmelig engangssamtale, er denne funktion perfekt. Det giver dig en øget følelse af frihed og privatliv.

Læs også: Sådan sletter du Instagram-konto permanent

#2. Skærmbilledemeddelelser 🔔

Selvom du ikke kan gemme, kopiere eller videresende beskeder, der er delt i Vanish-tilstand, kan du nemt tage skærmbilleder. Men her er fangsten. I det øjeblik du tager skærmbilledet, vil den anden part få besked om det. Dette gøres for at tilføje endnu et lag af privatliv, mens funktionen er aktiveret.

På normal Instagram-chat sendes der ingen notifikation, når der tages et skærmbillede. Så du ville vide, hvornår din ven har taget et skærmbillede af din samtale og holde dem ansvarlige for det!

#3. Kun tilgængelig på private chats 🔒

Vanish-tilstanden kan kun aktiveres på private chats, ikke gruppechat. Desuden skal de to parter, der deltager i en samtale med Vanish-tilstand aktiveret, være forbundet, hvilket betyder, at begge skal følge hinanden på platformen.

Instagram har tilføjet denne betingelse for at sikre, at ingen modtager uopfordrede beskeder eller billeder fra tilfældige personer, hvilket forbedrer alle brugeres privatliv. Du har et komplet valg om, hvorvidt du vil acceptere at chatte med Vanish-tilstand. Du er også velkommen til at afslå anmodningen.

#4. Mørk tilstand 🌙

Skift til Vanish-tilstand forvandler din chat til mørk tilstand, hvor nogle skælvende emojis falder fra toppen til bunden af ​​skærmen. Det er den primære indikation på, at du har aktiveret forsvindende meddelelser.

Hvis du allerede har slået mørk tilstand til på Instagram, får du besked med en besked om “du har slået forsvindingstilstand til”.

Generelt er Vanish-tilstand en fremragende måde at afværge snoopere og have en privat og midlertidig samtale med dine venner. At aktivere det er også ret simpelt!

Sådan aktiveres Vanish Mode

Sådan aktiverer og deaktiverer du Vanish-tilstand på Instagram med kun 5 enkle trin:

Trin 1: Start Instagram-appen på din telefon, og tryk på den øverste højre knap (DM-sektionen).

Trin 2: Fra din DM-liste skal du vælge den bruger, du vil have en privat samtale med, og åbne din chat med vedkommende.

Trin 3: Inden for chatten skal du placere din finger hvor som helst på din skærm og stryge opad. Hvis du gør det rigtigt, bør du se beskeden nederst Stryg opad for at aktivere Forsvindingstilstand efterfulgt af Slip for at aktivere Forsvindingstilstand.

Trin 4: Hvis det gøres korrekt, bliver din skærm mørk, og øverst i chatten vil du se Forsvind-tilstand. Alle dine andre beskeder forsvinder, og du får en ny chat. Alt, hvad du sender eller modtager herfra, forsvinder automatisk, når brugeren ser det.

Trin 5: Hvis du vil deaktivere Vanish-tilstanden, skal du stryge opad igen, ligesom du gjorde for at aktivere den. Din skærm vender tilbage til lystilstand, og alle de hemmelige chats, du havde, forsvinder.

Det er så nemt at have private samtaler med dine venner på Instagram. Mens Snapchat arbejder på samme præmis, kan Instagrams forsvindingsfunktion være bedre, fordi de forsvindende beskeder er et valg snarere end en regel.

Du kan vælge, hvornår eller hvornår du ikke vil have hemmelige samtaler, hvilket giver dig enorm kontrol over dine chats med andre.

Ting at huske på, mens du bruger Vanish Mode

Før du spilder nogen hemmeligheder til din ven ved at bruge Vanish-tilstanden, er der visse ting, du skal være opmærksom på. Her er nogle betingelser eller begrænsninger knyttet til brugen af ​​funktionen:

#1. Billeder kan tages ved hjælp af eksterne enheder 📱

Selvom det er umuligt for den anden part at tage skærmbilleder af dine samtaler uden at give dig besked, kan de tage billeder af chattene ved hjælp af eksterne enheder. Instagram vil ikke give dig besked, hvis de tager billeder ved hjælp af en anden smartphone, fordi platformen selv ikke ville vide af det.

Så det er bedst at engagere sig i samtaler med personer, du faktisk stoler på, for at bevare privatlivets fred og hemmeligholdelse.

#2. Midlertidige beskeder ✉️

For at præcisere, når du slukker for Forsvind-tilstand, vil alle de beskeder, du har udvekslet, forsvinde for altid. Disse beskeder kan ikke gemmes, kopieres eller videresendes i nogen form. Meddelelserne forbliver på systemet, indtil du er i Forsvind-tilstand.

#3. Kun tilgængelig på Instagram ❗️

Vanish-tilstanden kan kun bruges i en-til-en-chat på Instagram. Du kan ikke bruge det i gruppechat eller på andre platforme end Instagram, inklusive Messenger og Facebook. Desuden skal I følge hinanden for at aktivere Vanish-tilstand.

#4. Ikke tilgængelig på nogle professionelle konti 🚫

Funktionen er ikke tilgængelig for visse professionelle konti. Du kan falde i den kategori, hvis du ikke kan aktivere den ved at følge ovennævnte trin. Personer med personlige konti vil dog ikke have noget problem med at få adgang til det.

Afsluttende tanker

Instagram er altid på toppen af ​​alle de nye funktioner, som enhver social medieplatform introducerer. Hvis de kan lide funktionen, inkorporerer de det normalt i deres platform. Dette kan virke som at “kopiere” på overfladen, men det er simpelthen fantastisk for “os” brugere, da vi nyder det bedste af alle platforme på kun én.

Vanish-tilstanden blev skabt efter Snapchats forsvindende beskeder, som gør det nemmere at have hemmelige samtaler på en af ​​verdens mest populære sociale medie-apps, i stedet for at stole på gode gamle Snapchat – især hvis du har efterladt vanen med at snappe.

Nu hvor du ved, hvordan du aktiverer Vanish-tilstanden og dens begrænsninger, kan du føle en følelse af privatliv og frihed, mens du diskuterer fortrolige ting med dine venner på Instagram.

Dernæst kan du lære, hvordan du ignorerer nogen på Instagram og har et rent og tilpasset feed.