Top 10 spil at prøve på pc

Google Play Games beta er indstillet til at ryste Android-spillemulatorscenen. Det tilbyder et alternativ til folk som BlueStacks og NoxPlayer, med løftet om optimerede versioner af mobilspil.

Ikke alle mobilspil oversætter dog godt til pc, uanset hvilken emulator du vælger. Hvis du er ivrig efter at prøve Google Play Games beta, er her de 10 titler, der bedst oversætter fra mobil til pc.

Google Play spil på pc

Det Google Play Spil beta er tilgængelig for testere i forskellige regioner verden over. Det er en officiel Android-emulator til Windows skabt af Google og er indstillet til at være et af de bedste BlueStacks-alternativer derude. Du kan installere Android-spil på pc med denne beta, og selvom den ikke har alle de funktioner, der følger med andre emulatorer, arbejder spiludviklere aktivt med Google for at skabe versioner af deres titler, der er optimeret til pc.

En af de bedste funktioner i Google Play Spil beta er, at progression gemmes på din konto på tværs af alle enheder. Og da det er et officielt program fra Google, er det den sikreste emulator for dig at bruge til at logge ind på din Google-konto. Du har måske også bemærket, at nogle emulatorspil kan køre dårligt uanset din computers specifikationer. Nå, Google Play Spil beta ser ud til at optimere titler, så de kører bedre på din pc og tillader ændringer af nogle spils kontrolskemaer. Det vil sige, at spil i det mindste enten kører bedre eller tilbyder flere kontrolordningsmuligheder.

Efter at have installeret Google Play Spil på Windows, vil du overveje at prøve følgende spil, da de er nogle af de bedste med hensyn til, hvor godt deres pc-port fungerer i Google Play Spil beta. Det er virkelig fantastisk at spille disse titler uden at skulle læne sig ned over din telefon, og i nogle tilfælde er det meget mere behageligt at bruge en mus og et tastatur generelt. Hold øje med ydeevneindikatoren øverst til venstre og optimeringsboksen nederst til højre på hvert spils installationsside, selvom disse nogle gange ikke er helt nøjagtige.

  9 Bedste Network Diagram Mapping og Topologi Software

1. Tomme superkræfter

Det er sikkert at sige, at inaktive spil er nogle af de mest populære titler til mobile enheder. Idle Superpowers er et af de bedste inaktive spil på Google Play Spil beta. Det kører meget godt, men spillets natur kræver, at du lader det være åbent og kørende, da progression er begrænset til 10 niveauer og ikke passerer bosserne, medmindre spillet er åbent og kører. Hvis du gør dette på mobilen, vil du hurtigt dræne telefonens batteri.

At spille dette på en pc forhindrer dig i at bruge telefonens batteri i længere perioder, og det kører også meget bedre på skrivebordet. Det er dog værd at bemærke, at du ikke kan få annoncebelønninger.

2. Gems of War – Match 3 RPG

Gems of War er et mobilspil, der ikke er tilgængeligt til pc, medmindre du downloader en emulator eller, i dette tilfælde, Google Play Games beta. Der er ingen dramatisk ændring i forhold til at skifte til mus og tastatur, men gameplayet er behageligt nok med kun en mus. Det kører dog meget godt, og det visuelle er imponerende på en større skærm.

Som med alle titler i Google Play Spil beta, gemmes fremskridt på tværs af alle enheder.

Cookie Run: OvenBreak er det første mobilspil på denne liste med virkningsfulde kontrolændringer på porten til pc. Til gameplay kan du trykke på F for at hoppe og J for at glide, og du kan ændre disse genvejstaster i indstillingsmenuen. Dens ydeevne er dog en anden historie, og det anbefales stærkt, at du ændrer grafikindstillingerne til lav og deaktiverer baggrundsanimationer.

Du har også en lang ventetid, mens den installeres. Det tog mig over 45 minutter at færdiggøre installationen af ​​denne titel på Google Play Spil beta. Men gameplayet er glat, og kontrollerne gør det særligt underholdende.

  3 grunde til at bruge Live Video Broadcasting App Periscope

4. Økrig

Island War er det eneste spil på denne liste, der kører i portrættilstand, men lad ikke dette forhindre dig i at prøve det. Ja, den kører kun i portrættilstand, men den har enkle kontroller. At bruge en mus til enhedsplacering føles bedre end at trykke på en skærm på en mobilenhed.

At organisere enheder i både føles også mere engagerende på en pc end på en telefon. Det er en fantastisk mobil spilport at spille på pc, da den har både aktive og inaktive elementer.

5. Towerlands: Tower Defense TD

Towerlands: Tower Defense TD er et andet mobilspil, der oversætter godt til pc. Den har inaktive og aktive gameplay-elementer, og brug af en mus gør gameplayet mere engagerende, når det kommer til at vælge enheder og opgraderinger. Selvom grafikken ikke får meget kærlighed, er gameplayet afslappende og værd at prøve.

Det visuelle i dette spil er på alle måder identisk med mobilversionen, men ydelsen føles bedre, og jeg syntes stadig, at den var ganske underholdende.

6. Botworld Adventure

Botworld Adventure Google Play Games betaporten er simpelthen fantastisk. Selvom den ikke har WASD-bevægelsesunderstøttelse, fungerer musens indstillinger på samme måde som mobilen gør. Det vil sige, at du kan bruge klik for at flytte eller klik og træk i en given retning for at flytte. Enhedsplacering i kamp, ​​såvel som menunavigation, er nemt og intuitivt.

Spillet er veloptimeret til desktop og kører godt selv ved de højeste grafikindstillinger. Selvom hardware kan være en faktor, kan de fleste computere nok køre dette bedre end de fleste mobiltelefoner.

7. Hungry Shark Evolution

Hungry Shark Evolution er en af ​​de bedste porte fra mobil til pc via Google Play Games beta. Det downloader, installerer og indlæses meget hurtigt. En af dens måske eneste ulemper involverer dets visuelle, som kan virke mærkbart dårligt på større skærme og skærme.

Spillet kan prale af fuld tastaturkonfigurationsunderstøttelse. Kontrollayoutet er fantastisk, hvilket gør spillet meget nemt at spille, sjovt og intuitivt at styre.

  4 Dating-app-funktioner, der forbedrer online dating-oplevelsen

Hungry Shark Evolution er en øjeblikkelig klassiker, der kører problemfrit på pc. Forsigtig, dog; Jeg syntes, at denne er ret vanedannende.

8. Idle Heroes

Idle Heroes er et af de bedre inaktive spil at spille på Google Play Games beta. Den har en simpel brugergrænseflade, du behøver ikke bruge et tastatur, og at spille dette spil på en pc vil spare din telefons batteri for meget slid. Spillets opløsning tilpasser sig større skærme, så det visuelle er klart på næsten enhver skærm.

Gameplay-løkken er enkel, men kan underholde i timevis. Det er værd at nævne, at Idle Heroes-koder faktisk virker på Google Play Games betaport i spillet. Så hvis du spiller spillet for første gang og vil bruge koder, kan du starte på pc.

9. Køb Titans: RPG Idle Tycoon

Hvis du typisk viger tilbage fra komplekse ledelses- og bybygningsspil, er Shop Titans: RPG Idle Tycoon i Google Play Games beta måske noget for dig. Det er et forenklet og sjovt inaktivt ledelsesspil, der er fantastisk til at køre i baggrunden, når du multitasking. Det er en af ​​de bedre muligheder at alt-tabulator til i løbet af dagen, alt sammen uden at skulle låse din telefon op.

10. Indkalderkrig

Summoners War tilbyder en fantastisk blanding af inaktiv og aktiv gameplay-mekanik, hvilket gør det til endnu et fantastisk valg til at spille på pc. Det er også et af de mere dybdegående ledige spil, der er tilgængelige i Google Play Spil beta, med helte-, bygnings- og kampstyring.

Hovedskærmen er et behageligt syn, selvom den er identisk med mobilversionen. Annoncebelønninger er ikke tilgængelige på pc, men alt andet fungerer korrekt. Det er meget mere behageligt at bruge en mus i stedet for at trykke på en skærm, og som med et par andre spil på denne liste, er det et fantastisk spil at køre i baggrunden, når du multitasking.

Prøv disse pc-spil på Google Play Spil Beta

Dette er de 10 bedste Android-spil, der kører lige så godt, eller bedre, på pc med Google Play Games beta. Mens nogle populære mobilspilgenrer måske har svært ved at finde en plads på en emulator, er disse titler et godt sted at starte.

Hvis du ikke har adgang til Google Play Spil beta, er der ingen grund til at bekymre sig. Der er et væld af lette emulatorer, du kan bruge til at spille Android-spil på både pc og Mac.