tjek din hardware før et opkald

Et onlinemøde kræver to ting for at fungere godt; en tjeneste, der godt kan håndtere lyd- og videostreams, og en stabil internetforbindelse. Det er op til en bruger at finde en tjeneste, der er i stand til at håndtere lyd- og videoopkald godt. Hvis du planlægger at bruge Zoom til møder, kan du tjekke, om din internetforbindelse kan håndtere lyd- og videostreaming.

Zoom test møde

Zoom kan bruges gratis og som sådan kan du altid starte et tilfældigt møde med nul deltagere og tjekke om alt fungerer. Når det er sagt, hvis du ikke har en Zoom-konto, eller du vil prøve dig frem til et testmøde uanset, har Zoom dig dækket.

  Sådan desinficeres din mus og tastatur

Start Zoom-testmøde – Desktop

Følg disse trin for at starte et Zoom-testmøde.

Åbn en moderne internetbrowser som Chrome, Firefox, Edge eller Safari.
Besøg Zoom Test møde side.
Klik på Deltag.
Åbn Zoom-klienten, når du bliver bedt om det.
Hvis du ikke har Zoom-appen installeret, skal du afvise prompten og klikke på Start møde.
Zoom vil spørge, om du kan se dig selv i kameraet, afspille lyd via højttalerne og få dig til at tale ind i mikrofonen.
Hvis hardwaren fungerer, er du god til at starte et møde.

Start Zoom-testmøde – mobil

For at starte et Zoom-testmøde på en mobilenhed skal du have den officielle Zoom-app installeret på din telefon. Den er tilgængelig til både Android og iOS.

  Sådan fjerner du Google+ fra din Google-konto

Besøg på din telefon Zoom Testmøde-side i din browser.
Klik på Deltag.
Klik på Start møde.
Tillad din browser at åbne Zoom-appen.
Test lyd og video.
Hvis alt fungerer, skal du afslutte mødet.

Tjek internethastigheden

Zoom-testmødet tjekker din hardware, men hvis du vil tjekke din internethastighed. vi anbefaler to værktøjer, som du bør prøve.

Speed.net er go-to-værktøjet til at tjekke dit internets hastighed. Besøg webstedet, og klik på Gå. Du skal have anstændig hastighed og lavt ping.

Der er også Fast by Netflix. Det er beregnet til at tjekke, om dit internet kan understøtte streaming fra Netflix, men det er et fantastisk værktøj til at tjekke, om din internethastighed også giver dig mulighed for at holde et onlinemøde. Hvis din internetforbindelse er hurtig nok til Netflix, vil den være hurtig nok til et onlinemøde.

  Sådan slår du kun HTTPS-tilstand til i Mozilla Firefox

Konklusion

Det er altid en god idé at teste Zoom ud til et møde, især hvis du lige har installeret appen, eller du planlægger at bruge den på et system, du ikke kender. Testopkaldet er gratis, men fungerer som et godt præ-opkaldstjek. Hvis noget er galt, har du tid til at rette op på det, før mødet starter.