Tilpas iOS 7 Notification Center til din smag med BetterNC7

Notifikationscentret i iOS var et af de første skridt mod et bedre overordnet notifikationsstyringssystem, og siden da er tingene fortsat blevet bedre for Cupertino-virksomhedens operativsystem til smartphones og tablets. I løbet af de sidste to store iterationer af iOS er notifikationscentret blevet betydeligt forbedret, især når det kommer til designeftersynet, som iOS 7 bragte. På trods af de visuelle forbedringer er der dog den allestedsnærværende udfordring med, at iOS ikke tillader detaljeret niveaukontrol af nogen grænsefladeelementer, hvilket måske er årsagen til udgivelsen af ​​BetterNC7 – en Cydia-tweak til jailbroken iPhones, der især har til formål at forbedre (eller ændre) iOS 7 Notification Center-oplevelse.

Tilgængelig gratis gennem BigBoss-lageret, tweaken tillader at ændre forskellige facetter af meddelelsescenteret. For eksempel er det måske ikke alle, der ønsker at blive mødt af Today view i NC. Intet problem, kan du ændre det? Yahoo! logo i slutningen ikke til din smag? Du kan skjule det. Glemte meddelelser ser noget, som du er ligeglad med? Det vil du være bedre til at skjule. Det og meget mere er, hvad BetterNC7 lover og leverer.

  De 7 bedste e-mail-klienter til iOS i 2019

Hele rækken af ​​funktioner, som BetterNC7 tilbyder, er ret omfattende, hvor nogle af de bemærkelsesværdige er evnen til at skjule separatorer mellem overskriftsfanerne og selve meddelelserne, ændre “x” for at rydde meddelelser til faktisk at sige “Slet”, skjule mulighed for at rydde helt, skjule nogen af ​​de tre faner fra Notifikationscenter helt, ved at bruge gennemsigtig/sløret baggrund, få bannere til at hænge fast i NC, skjule griberne osv., samt at beslutte, hvor mange linjer preview der skal tilbydes pr. notifikation. Hvis det ikke er alt, kan du endda deaktivere hele meddelelsescenteret ved hjælp af BetterNC7. Alle konfigurationer bliver lavet gennem rækken, som denne tweak tilføjer til iOS’ oprindelige Settings-app.

  Sådan skjuler du den forudsigelige tekstlinje i iOS 10

Skærmbillederne nedenfor tilbyder en lille sammenligning af de ændringer, jeg har anvendt, med det højre, der viser “efter”-visningen.

Tweaks som BetterNC7 forbliver en af ​​de primære faktorer (eller motivatorer) bag folk, der vælger jailbreak-løsninger. Helt ærligt, det er ikke sådan, at du ikke går glip af noget med “manglende evne” til at foretage sådanne ændringer, men bare at have denne frihed til at bestemme, hvad jeg vil se på min enhed, og hvor og hvordan, er det, der gør mig føle sig bedre og i kontrol. Så har Apple også taget hint fra Cydia-tweaks i fortiden om, hvad folk ønsker, og måske, efterhånden som vi ser flere iterationer og udvikling af iOS-økosystemet, vil Apple begynde at introducere sådanne kontroller på egen hånd. Indtil da er BetterNC7 en nyttig tweak at have på din jailbroken iPhone, iPod touch eller iPad, især da det ikke vil koste dig noget at prøve det.

  Personlig videostreaming til Android og iOS