Tilpas ikonlayout i iOS 7-mapper med FolderEnhancer

Kort efter udgivelsen af ​​iOS 7 dækkede vi en metode, der udnyttede en fejl fundet i den opdaterede firmware til at lade brugere oprette mapper i mapper på deres iPhone. Denne funktion minder ret meget om den berømte jailbreak-tweak ved navn FolderEnhancer, som bragte konceptet med indlejrede mapper til live på ældre versioner af iOS. Mens iOS 7 forbedrede mange aspekter af mapper, bragte det stadig ikke indlejrede mapper og muligheden for at tilpasse ikonlayout til blandingen. Dette er grunden til, at FolderEnhancer til iOS 7 stadig er en relevant udgivelse, da den lader brugere oprette mapper på flere niveauer på deres iOS-enheder, og den kan også bruges til at ændre antallet af ikoner, der vises i hver række og kolonne af mapper. Forskellige aspekter af mappe-relaterede animationer i iOS 7 kan også styres via tweak, og du kan endda ændre opførsel af mapper, når en app er blevet lanceret.

For at oprette indlejrede mapper skal du blot starte en hvilken som helst mappe på din enhed og trække et appikon hen over en anden, på samme måde som mapper oprettes på startskærmen. Undermapperne kan få navne efter eget valg, og startskærmen giver en miniaturiseret visning af alle de indlejrede mapper.

FolderEnhancer skal konfigureres via menuen Indstillinger. De tilbudte muligheder er ikke alt for komplicerede og kan let forstås. Afsnittet ‘Effekt’ lader dig skifte standardmappeanimationen. Den anden mulighed i dette afsnit lader brugere holde tapetet statisk i baggrunden af ​​en mappe, når det er blevet åbnet.

Den anden sektion af FolderEnhancer-indstillinger omhandler mappelukning. Da den største funktion, som denne tweak tilbyder, er indlejrede mapper, kan tingene blive lidt hektiske, hvis du hurtigt vil vende tilbage til springbrættet og afslutte alle mapper. Dette potentielle problem håndteres af FolderEnhancer ved automatisk at lukke mapper, når en app startes, eller når brugeren trykker på knappen Hjem.

For at ændre ikonlayoutet i mapper skal du vælge antallet af rækker og kolonner, som du vil have plads til derinde. Efter at have truffet dette valg, skal enheden gennemgå en genfjeder, før ændringerne bliver synlige. FolderEnhancer viser muligheden for at springe igen automatisk efter hver ændring.

FolderEnhancer til iOS 7 koster $0,99 og er tilgængelig i BigBoss-reposen i Cydia-butikken. I en begrænset periode, hvis du køber den klassiske version af tweaken (til ældre iOS-versioner), bliver iOS 7-varianten tilgængelig gratis. Så skynd dig at få fat i den seneste iteration af FolderEnhancer lige nu, især hvis du er en eksisterende bruger.