Tag, rediger og annotér skærmbilleder på Android med Ashampoo Snap

Folk elsker at tage skærmbilleder på deres Android-enheder, det være sig for at vise deres startskærmopsætning på DeviantART og MyColorScreen, søge teknisk support hos fællesskaber som XDA-Developers eller skrive appanmeldelser som os. Men der er tidspunkter, hvor du skal foretage et par ændringer af det originale billede, før du deler det online. Hvis du ikke ønsker at bruge nogle komplekse redigeringsværktøjer til formålet, så har Ashampoo det rigtige værktøj til dig i deres nye Ashampoo Snap app til Android. Ved at bruge denne anstændigt designede app kan du nemt tage skærmbilleder og kommentere dem med det samme på den enkleste måde. Den kraftfulde indbyggede billededitor lader dig tilføje figurer, humørikoner, cliparts, tekster, pile osv. til billedet og dele det via Androids indbyggede delingsmulighed.

  Sådan deler du din iPhone- eller Android-skærm ved hjælp af Skype

Snaps brugergrænseflade er ret ligetil, og processen med at optage og redigere skærmbilleder på farten er lige så enkel. Sådan fungerer det.

For at begynde skal du bare tage skærmbilledet, som du plejer (Power + Volume down gør jobbet på de fleste enheder). Billedet eksporteres derefter automatisk til Snaps redigeringsarbejdsområde, hvor enkle bevægelser som at knibe og trække giver dig mulighed for at zoome eller flytte billedet, som du har brug for.

Du kan også alternativt importere billedet direkte fra Galleriet eller tage det ved hjælp af din enheds kamera. På billedeksempelskærmen giver Snap dig mulighed for at finjustere billedet på en lang række måder. For at få de tilgængelige redigeringsmuligheder frem, skal du først trykke på den lille pileknap i nederste venstre hjørne.

  Sådan deler du Wi-Fi-adgangskoder fra Android til enhver smartphone

Mini-sidebjælken, der dukker op, har forskellige redigeringsmuligheder såsom tilføjelse af former som cirkler, firkanter eller linjer, markør- og blyantværktøjer til at fremhæve eller tegne noget, humørikoner og tekstbokse. Et billede kan også beskæres til en brugerdefineret størrelse, og Snap giver dig mulighed for hurtigt at vende tilbage til eventuelle ændringer via knappen Fortryd.

Du kan gemme outputfilen i enten JPEG- eller PNG-format. Kvalitetsparametre for begge disse understøttede formater kan styres fra indstillingsskærmen, som også lader dig skifte Snaps vedvarende ikon i meddelelseslinjen, sende brugsdata til udviklerne for forbedringer i fremtidige opdateringer og automatisk importere alle optagne skærmbilleder til Snaps redigering interface.

  10 populære Android-tip fra 2015

Den gratis version af Snap indeholder annoncer, selvom en Pro-opgradering i appen ikke kun gør den fri for reklamer, men tilføjer også yderligere funktionalitet såsom billedskalering, muligheden for at uploade billede til AshWeb og mere clipart og former.

Installer Ashampoo Snap fra Play Butik