SwiP er en gratis profilskifteautomatiseringsapp til Android

Opgaveautomatisering er blevet ret populær blandt mobilbrugere takket være apps som Tasker. Tasker giver dig mulighed for at konfigurere forskellige scenarier baseret på nuværende placering, tidspunkt, begivenhed og så videre, og automatisk udløse forskellige handlinger baseret på disse scenarier. For eksempel, hvis du ønsker, at din telefon automatisk skal skifte til lydløs tilstand, når den er tilsluttet til opladning, eller har brug for at slukke for WiFi, når du er på farten, kan du nemt opnå det ved at bruge Tasker. Den eneste advarsel med Tasker er, at det er en betalt app, og selvom den er hver en krone værd, vil de fleste brugere hellere lade være med at udskyde pengene. Hvis du leder efter et gratis, eller endnu bedre, open source-alternativ, så prøv SwiP. Udviklet af XDA-Developers medlem Flow-Chi, denne nye app automatiserer skift mellem forskellige enhedsprofiler. Den er ikke nær så fleksibel eller funktionsrig som Tasker, men det, den tilbyder, burde være nok for den afslappede bruger. Plus, dens enkelhed gør det meget lettere at forstå. Detaljer efter springet.

  Overvåg, hvilke applikationer du bruger oftest [Android]

SwiPs startskærm har to faner øverst mærket ‘Profiler’ og ‘Triggers’. Fra under førstnævnte kan du redigere eksisterende profiler eller oprette nye. Disse profiler er forudindstillede for systemindstillinger og tjenester. For hver profil kan du angive en anden ringetilstand (normal, lydløs osv.), lydstyrke, GPS, Wifi og Bluetooth-indstilling, lysstyrkeniveau og mere. Når du er færdig, skal du trykke på fluebenet i øverste højre hjørne for at gemme dine ændringer.

Den anden fane, Triggers, er det, der faktisk giver dig mulighed for at specificere de regler, som en bestemt profil skal aktiveres for. Ligesom Du kan oprette og konfigurere så mange triggere, som du har brug for på en måde, der ligner profilerne. Inden for en triggers konfiguration kan du angive forskellige parametre, såsom lokationskoordinater, tid, varighed, hovedtelefontilstand (tilsluttet/frakoblet) osv.

  Kan du bruge iMessage på en Windows-pc eller Android-telefon?

For hver trigger skal du også angive den profil, der aktiveres, når betingelserne i den er opfyldt. Hvis du planlægger at bruge flere triggere, så glem ikke at angive en prioritet for hver.

Appen er stadig i beta, men ser ud til at fungere uden problemer. Download det til din enhed fra Play Butik-linket nedenfor, og fortæl os, hvordan det fungerede for dig.

Installer SwiP fra Play Butik

[via XDA-Developers]