SwiftKey kommer til iOS i en Notes-app, der synkroniseres med Evernote

Mens Google er åben for at lade brugere erstatte selv nogle kernestykker af Android – launcheren, låseskærmen, app-omskifteren, telefon-appen osv. – Apple er det fuldstændige modsatte, idet Apple mener, at dets egen gengivelse af disse “nær-kerne”-komponenter er simpelthen det bedste for brugerne, og forudsat at de ikke engang behøver at lede efter alternativer. I lang tid har dette faktisk været sandt. Fra det år, det blev introduceret til et par måneder siden, var iOS’ tastatur bredt accepteret for at være bedre end dets Android- og Windows Phone-modstykker.

På det seneste har tingene dog ændret sig. Androids standardtastatur er blevet markant modnet, og tredjepartsalternativer fra SwiftKey, Nuance og GO er for alvor begyndt at tage deres spil op. iOS udfører automatisk korrektion, ja, men det nyeste Android-tastatur kommer med bedre automatisk forudsigelse, understøttelse af forskellige skrivestile og integration med Facebook, Twitter og din e-mail for hurtigt at se på de ord, du regelmæssigt skriver, og deres inputsekvens , og en hel masse mere!

Nu efter at have set så meget succes på Android, er SwiftKey interesseret i at bringe deres tastatur til iOS. De kunne ikke erstatte standardtastaturet i hele operativsystemet, så de lavede deres egen note-app kaldet SwiftKey Note.

SwiftKey Note giver dig mulighed for at oprette noter, give dem tags for nemmere sortering og søgning, sætte dem i notesbøger og synkronisere dem med Evernote – med den vigtige tilføjelse at være i stand til at skrive med SwiftKeys avancerede automatiske forudsigelsesteknologi.

SwiftKey Note er forbløffende grundlæggende i øjeblikket. Du kan ikke tilføje billeder til noter, delingsmuligheder er begrænset til beskeder, e-mail og kopiering til udklipsholder, og så vidt jeg kan se, kan du ikke engang søge i dine noter (selvom notesbøger og tags er søgbare). SwiftKeys tastatur i sig selv er stort set kun iOS 7-tastaturet med en tilføjet række øverst til forudsigelser. Husk, at disse forudsigelser er ude af mærket i starten, men bliver bedre, efterhånden som du bruger appen mere og mere. Du kan dog give det et forspring ved at give det adgang til dine Evernote-noter.

Indrømmet, dette er kun den første version af appen, men det er stadig lidt af en skuffelse. Når dette skrives, er SwiftKey Note intet andet end en grundlæggende, offentlig teknisk demo af SwiftKeys fremragende Android-tastatur til iOS-brugere og blot en skygge af dens fremragende Android-version.

Forhåbentlig, bare forhåbentlig, vil nogen banke fornuft ind i Apple for at åbne iOS bare en lille smule for at give brugerne mulighed for at skifte fra standardtastaturet og -browseren til noget efter eget valg. Lige nu skal vi bruge jailbreak-tweaks for at kunne gøre det.

Sørg for at fortælle os, hvad du synes om SwiftKey Note ved at efterlade en kommentar i kommentarfeltet nedenfor.

Installer SwiftKey Note fra App Store