Super Drag fremskynder browsing i Firefox via træk og slip-handlinger

Super Drag er en fremragende Firefox-tilføjelse, der lader dig nemt og øjeblikkeligt vælge, hvordan links skal indlæses til ethvert websted, med simpelt træk og slip. Det vil sige, at i stedet for at åbne et link eller interagere med tekst og billeder på den konventionelle måde, hvis du trækker dem lidt væk fra deres position, vises et kommandopanel, hvorfra du hurtigt kan åbne links i forgrunden, baggrunden eller det samme fanen, indsende fremhævet tekst som en forespørgsel til søgemaskiner, eller gem billeder til lokal lagring. Udvidelsen fungerer stort set alle steder på nettet, så længe der er et klikbart link på siden. Detaljer følger.

Udvidelsen kræver ikke en genstart, så du kan begynde at bruge den, så snart den er installeret. Sådan bruger du det: Når du skal udføre en af ​​de førnævnte handlinger på et link, skal du blot trække det lidt væk fra dets position i en hvilken som helst retning, og Super Drag’s kommandopanel vises lige ved siden af ​​musemarkøren.

Her er listen over handlinger, du kan udføre:

Links kan åbnes i baggrunden, forgrunden eller den aktuelle fane.
Tekst kan søges i baggrunden, forgrunden eller den aktuelle fane.
Billeder kan åbnes i baggrunden eller forgrundsfanen eller gemmes på lokalt lager.

Elementer kan søges på tværs af alle søgemaskiner, der er tilføjet Firefox-søgelinjen. Når du slipper musen over en af ​​søgeknapperne (baggrund, forgrund og aktuel), kommer en lille kontekstmenu frem, så du kan vælge din foretrukne søgemaskine.

Udvidelsen tilbyder også en del tilpasningsmuligheder. Fra vinduet Indstillinger kan du f.eks. angive den standardhandling, der skal udføres, når du slipper museknappen efter at have trukket et element. Du kan angive forskellige standardhandlinger for links, søgning og billeder.

Du kan også tilpasse forskydningen af ​​selve kommandopanelet, det vil sige afstanden i pixels mellem musemarkøren og panelet, sammen med nogle nye fanefunktionsindstillinger.

Hovedformålet med Super Drag er at tilføje hastighed og bekvemmelighed til din web-browsingoplevelse. Det reducerer museklik og bevægelse betydeligt, hvilket giver dig mere tid til at forbruge indholdet, mens det reducerer den tid, det tager at navigere.

Du kan downloade den til din browser fra linket nedenfor.

Installer Super Drag til Firefox