Stream billeder fra Android til dit TV med Photowall til Chromecast

Chromecast-donglen har været et massivt hit for Google, cementeret af det faktum, at masser af udviklere nu skaber apps til denne lille streaming-gadget. Selvom det ikke kun er dens utrolige tredjepartssupport, er det Mountain View-baserede teknologifirma selv også ret aktiv i at opmuntre til udvikling af enheden. Fresh out of Mountain View Headquarters er en app til iOS og Android kaldet Photowall for Chromecast, som gør det muligt for en gruppe mennesker at overføre billeder fra deres Android- eller iOS-enheder til et Chromecast-forbundet tv, så de kan se deres billeder på større skærme. Detaljer følger.

Appen er meget enkel at se, præsenterer den samme grænseflade på begge understøttede platforme og har et par sjove funktioner, såsom at lade brugere lave doodles på billederne og skrive noter på dem for at bevare minder om en bestemt lejlighed eller begivenhed, lad os sige, en fødselsdagsfest, en vens bryllup eller din første tur til Paris. Derudover kan appen også generere en YouTube-montage ud fra billederne, så de bliver til en video, som derefter kan deles med andre.

Appens samarbejdselementer gør den ideel, især til familiesammenkomster, hvor brugere måske vil øjeblikkeligt dele billeder med andre, som med Photowall kan de gøre det uden at gå online. Det interessante er, at alle, der ikke engang har appen installeret, kan se den Photowall, der blev delt med dem.

Det er dødslet at bruge appen. Alt du skal gøre er at forbinde din enhed og Chromecast til det samme WiFi-netværk. Når appen er startet, skal du trykke på Chromecast-ikonet i appen, og den vil straks bede dig, når der er oprettet en vellykket forbindelse mellem begge enheder. Derefter skal du logge ind på din Google-konto.

Både Android- og iOS-apps er gratis, men er kun tilgængelige i udvalgte lande, når dette skrives.

Installer Photowall til Chrome på Android

Installer Photowall til Chromecast på iOS