Spotifys sang Psychic er en magisk 8-bold, der svarer med musik

Nøgle takeaways

 • Spotifys Song Psychic-funktion er en ny nyhedsfunktion indbygget i Spotify, der fungerer som en “magisk 8-bold” til musikvalg.
 • Når du har brugt funktionen gennem den officielle portal, kan du til enhver tid få adgang til den ved at søge efter “sang psykisk” i appen.
 • Det er sjovt, men du bliver måske mere tiltrukket af lignende, men mere robuste nyhedsfunktioner som Spotifys fantastiske AI DJ.

Spotify kan nu fungere som en slags synsk og levere svar på uddybende spørgsmål med sange. Uanset om du er nysgerrig efter, om Spotify tror, ​​vi lever i en simulering, eller om du skal tilføje en ting mere til din indkøbskurv for at få gratis forsendelse, har den en sang, du kan dele som svar på din forespørgsel.

Spotify kan nu besvare ethvert spørgsmål med en sang

Den 29. februar 2024, som beskrevet i et indlæg vedr For ordens skyld, Spotify introducerede en ny funktion kaldet Song Psychic. Som navnet antyder, ser dette Spotify optræde som en synsk (en slags).

Ideen er, at du stiller Spotify spørgsmål om så forskellige emner som kærlighed, frokost, skole og stil, og Spotify vil give svar i form af sange. Hvis du nogensinde har spillet med en magisk 8-bold som barn, er det en meget lignende oplevelse. Bortset fra i stedet for at få svar som “mine kilder siger nej”, får du måske “Let’s Get It Started” af Black Eyed Peas som dit svar.

  Bloker alle sider med Star Wars

Song Psychic er bare lidt sjovt og følger i fodsporene på andre fede oplevelser i appen, såsom Playlists for Pets og Supergrouper. Spotify selv gør det klart, at dette kun blev skabt “kun til underholdning” og som “en sjov oplevelse”. Det forbeholder sig yderligere med en advarsel om, at “Song Psychic ikke bør betragtes som en seriøs kilde til råd om noget som helst emne”, og at den “på ingen måde faktisk er magisk.”

Sådan stiller du Spotifys sang Psychic dine brændende spørgsmål

For at få adgang til Spotifys Song Psychic skal du blot besøge spotify.com/songpsychic på din mobile enhed. Eller besøg den samme URL på din computer og scan QR-koden med din mobilenhed. Uanset hvad, bør Spotify-appen åbne og tage dig direkte til Song Psychic-oplevelsen.

Når du har tilgået Song Psychic én gang, bør du bare kunne søge efter “song Psychic” i appen og se den opført som en genre.

  Ret Hulu-fejlkode 406

Sådan bruger du Spotifys Song Psychic:

 • Klik på Kom i gang, og du vil blive spurgt “Hvilke svar søger du?”
 • Vælg en af ​​de ni kategorier: Skole, Stil, Frokost, Kærlighed, Karriere, Mig selv, Min Fremtid, Venner og familie eller Livets største mysterier. Alternativt kan du klikke på Spørg efter mig for at genveje processen.
 • Når du har valgt din kategori, kan du stille dit spørgsmål. Du skal blot klikke på Tryk for at skrive og begynde at skrive, og Spotify vil give en liste over spørgsmål, som den mener passer bedst til din forespørgsel.
 • Vælg et spørgsmål fra listen, og klik på Send.
 • Når du har placeret tommelfingeren på “fingeraftryksscanneren”, vil Spotify besvare dit spørgsmål med en sang.
 • Hvad skal du spørge Spotify’s Song Psychic?

  Du kan stille Song Psychic hvad som helst ved at skrive dit spørgsmål i tekstboksen. Spotify har dog på forhånd udfyldt funktionen med et begrænset antal spørgsmål. Så du skal enten vælge et af disse standardspørgsmål eller få tildelt et tilfældigt. Hvilket er irriterende, men fuldstændig forståeligt, når man indser, hvor mange mulige spørgsmål der er.

  Som et eksempel klikkede jeg på Livets største mysterier og spurgte: “Hvad er meningen med livet?”. Hvilket er et spørgsmål, vi alle overvejer fra tid til anden, og sikkert et, mange mennesker vil stille Spotifys Song Psychic. Da jeg trykkede på “Spørg efter mig”, skiftede Spotify dette til “Skal jeg sende en sms først?”, og gav svaret “Don’t” af Ed Sheeran. (Flere af os rundt på kontoret slog det samme spørgsmål ind for at se, om vi alle fik Ed Sheeran, hvis du er nysgerrig, og vi alle fik forskellige svar, for hvad det er værd.)

    Hvad er Crushed Shadows og Blown Highlights?

  Så i sidste ende er det bedre, at du bare holder dig til de spørgsmål, Spotify stiller, scroller ned på listen under dit valgte emne og spørger dem, der interesserer dig mest. Bare tryk på “Tryk for at skrive”, og Spotify udfylder en liste med færdige spørgsmål. Eksempler er:

  • Er jeg dramaet?
  • Kan jeg manifestere ting?
  • Er mit kæledyr glad?
  • Har jeg en hemmelig tvilling?
  • Vil jeg se en UFO?
  • Skal jeg ændre mit navn?
  • Er dette outfit sødt?
  • Skal jeg klippe alt mit hår af?
  • Er jeg en god kok?
  • Vil robotter overtage verden?

  Spotifys Song Psychic-funktion skal ikke tages for seriøst, men det er bestemt en sjov lille adspredelse. Hvis du leder efter en Spotify-nyhed med mere udholdenhed, anbefaler vi dog stærkt Spotifys AI DJ. AI DJ-funktionen, som blev introduceret i 2023, har en udholdenhed langt ud over det nye med at spørge, hvilken sang der skal inspirere dine frokostvalg i dag.