Spin Reimagines iPhone-låseskærmens musikkontroller

Tweaks, der lader brugere tilpasse iOS-låseskærmen, er rigelige i Cydia-butikken, men Spin er den slags udgivelse, der bare nægter at fare vild i mængden. Med Spin får du en komplet fornyelse af låseskærmens musikvisning. I stedet for en firkant, der indeholder albumcoveret for den aktuelle sang, viser Spin en radial ramme i midten af ​​låseskærmen. Den aktuelle status for nummeret er afbildet med en knap omkring kanten af ​​albumcoveret. Spin stopper ikke ved blot at ændre albumcoveret; det påvirker også afspilningskontrollerne og det overordnede layout af låseskærmen, inklusive statuslinjens ur og tapetet.

Spin er en meget tilpasselig tweak med en omfattende menu i sig selv i appen Indstillinger. Skifterne, der er tilgængelige i Spin-menuen, kan bruges til følgende formål.

  Sådan eksternt logger du ud af Skype

Aktiver: Vend tilbage til den almindelige låseskærm, når du vil.
Baggrundsbilleder: Når du afspiller en sang, kan Spin erstatte tapetet med en sløret version af albumcoveret, hvis denne kontakt er slået til.
Lysere sløring: Giver dig mulighed for at kontrollere sløringsniveauet for illustrationen.
Mørk baggrund: Hvis du ikke er en stor fan af sløring, skal du slå denne indstilling til for at få en mere udtalt visning af albumcoveret i den radiale Spin-skærm.
Større kontroller: Knapperne frem, tilbage og pause/afspil kan ændres størrelse for lettere adgang.
24 Hour Clock: Spin tilbyder sit eget ur øverst på skærmen. Du kan vælge mellem 12 timers og 24 timers formater til dette urs display.
Optimal Scrubber: Scrubberen virkede ikke for os på låseskærmen, selvom den bevæger sig i realtid rundt om Spin-skiven. Inden for lagermusik-appen kan du dog bruge scrubberen til at hoppe til din yndlingsdel af enhver sang.
Dark Cover: Vil du øge læseligheden af ​​albumcoveret og andre sangoplysninger? Slå denne indstilling til for at omgive spin-skiven med en mørk cirkel.
Skub for at låse tekst op
Statuslinje-ur: Denne mulighed er vigtig, fordi layoutet, der tilbydes af Spin, gør, at Notification Center-grabberen til en vis grad overlapper statuslinjens ur. Hvis dette generer dig, og du synes, at standardspin-uret er nok, skal du blot slå indstillingen fra.

  Vil et medicinsk marihuanakort dukke op ved et baggrundstjek?

Alle ændringer, der er foretaget i Spin, anvendes først, når du har genstartet enheden. Muligheden for at springe igen er tilgængelig i Spin-menuen i øverste højre hjørne.

Spin er en kosmetisk tweak, men hvis scrubberen var lidt mere interaktiv, kunne tingene have været endnu bedre. For at give din låseskærm et frisk udseende er en investering på 99 cent dog absolut umagen værd. Justeringen er tilgængelig i BigBoss-reposen i Cydia-butikken og fungerer perfekt med alle enheder, der kører iOS 7 og nyere.