Smil bredt med usmiles Y10 Pro Smart-tandbørste Black Friday-tilbud

På trods af betydelige fremskridt inden for mundpleje er over 3,5 milliarder mennesker verden over stadig ramt af tand- og tandkødssygdomme.

Missionen for Stars Pulse, en førende producent af produkter til personlig pleje, er “at forbedre mundsundheden hos brugere over hele verden.” Og med over 50 millioner kunder over hele kloden er de godt på vej til at nå denne drøm.

Med prestigefyldte internationale priser, herunder en iF Design Award, er virksomheden fast på vej til at opfylde sin vision om at blive “verdens mest brugerbetroede professionelle mundplejemærke.”

Du kan være en del af mundhygiejnerevolutionen denne Black Friday med fremragende tilbud på usmile Y10 Pro Smart tandbørste. De fantastiske rabatter på tilbud betyder, at du og din familie kan få sundere, lysere smil på ingen tid.

Fremtiden for mundpleje ligger med Y10 Pro Smart tandbørsten

Det usmile Y10 Pro Smart tandbørste tager mundhygiejne til næste niveau. Dens imponerende række af smarte funktioner sikrer en personlig og yderst effektiv børsteoplevelse.

Mundtlige kort, påmindelser og timere med 24/7 Smart Screen

Y10’s store farveskærm inkluderer en automatisk to-minutters timer for at sikre, at dine tænder får den rigtige mængde børstetid.

Displayet giver også værdifuld feedback efter børstning for at sikre dine tænders fortsatte sundhed. Du kan tjekke skærmen for et mundtligt kort over, hvor du har renset og, kritisk, hvor du ikke gjorde det.

Usmile Y10 Pro estimerer også plakvækst mellem børstning og giver dig besked på det bedste tidspunkt at børste igen.

Responsiv børstning: En tandbørste, der tilpasser sig dig

Det usmile Y10 Pro tilpasser sig intelligent til din unikke børstestil og bevægelser. Det betyder, at teknologien tilpasser sig dig i stedet for omvendt.

Takket være dens sofistikerede seks-aksede gyroskopsensor og en positionsgenkendelsesalgoritme kan børsten øjeblikkeligt registrere og reagere på dine børstebevægelser i realtid. Børstehårenes bevægelser og vibrationer reagerer på din personlige børstestil, hvilket gør plakfjernelse ubesværet og de svært tilgængelige steder endnu mere tilgængelige.

Oplad mindre, børst mere med seks måneders løbetid

Tandbørstens store batteri på 2.500 mAh sikrer, at du kan få op til seks måneders opladning baseret på en to-minutters børsteplan to gange dagligt.

Med sådan en forlænget batterilevetid og en praktisk USB-C-opladningsport kan du nemt tage Y10 Pro med overalt, uanset om du begiver dig ud på et længere eventyr eller en hurtig forretningsrejse.

Ydermere er den korte fem-timers opladningstid ubetydelig, da den sætter dig op til yderligere seks måneders børstekraft.

Førsteklasses børster: Skånsom mod tandkød, hård mod plak

De yderste børster på usmile Y10 Pro er designet til at være mindst 90 % runde. Dette giver forbedret beskyttelse af dit tandkød og tandemalje. Desuden styrker disse FDA-godkendte børster din emalje yderligere ved at frigive fluoridioner.

En anden værdifuld egenskab ved disse børster er, at de gradvist falmer over tid. Dette bevidste designvalg tjener som en visuel påmindelse om, hvornår det er tid til at udskifte børstehovedet, hvilket sikrer urokkelig mundsundhed.

Smart Gum Care: Beskyt dit tandkød på den smarte måde

Aggressiv børstning med almindelige tandbørster kan føre til recession af tandkødet eller emaljeerosion. Dette kan føre til øget tandfølsomhed og et mindre sundt smil. Med en patenteret resterende stødabsorbering og et luftpudebørstehoved er børstning sikrere og mere behagelig med Y10 Pro.

Der er også en trykindikator i realtid, der informerer dig, når du påfører for stort tryk (eller ikke nok). Derudover kan den intelligente trykkontrol-funktion mærke den kraft, du bruger, og justere hastigheden og intensiteten af ​​børstehårene i overensstemmelse hermed.

Bevar kontrol med fire rengøringstilstande

Smart Mode er den mest brugte tilstand på usmile Y10 Pro Smart Tandbørsten. Det er standardtilstanden, og den tilpasser sig automatisk til dine behov. Du kan dog frit vælge mellem yderligere tre tilstande, hvis du ønsker det. Disse omfatter:

  • Clean Mode: Denne tilstand tilbyder en moderat intensitet og sikrer en grundig rengøring.
  • Hvid tilstand: Vælg den hvide tilstand med høj intensitet for en ekstra glans.
  • Soft Mode: Hvis du føler, du har brug for en blødere børstning, skal du vælge Soft Mode for en blid skrubning.

Bekymringsfri børstning

Y10 pro har en IPX8-klassificering, der sikrer ingen vandskade, inklusive fra længerevarende nedsænkninger. Det er også designet til at reducere spray, hvilket sikrer, at dit badeværelsesspejl, vandhane og håndvask er fri for irriterende tandpasta-stænk.

Træf det intelligente valg for oral sundhed med usmile denne Black Friday

“usmile, we do the rest” fanger perfekt essensen af ​​virksomhedens produktfilosofi. Dette inkluderer Y10 Pro Smart-tandbørsten, fordi du ikke har andet at gøre end at guide den og forstå resultaterne.

Med sin avancerede mundtlige kortlægning, børstepåmindelser og timere, værdifulde smarte funktioner og teknologi, der sikrer, at dine tænder bliver bedst mulige rene, er usmile Y10 Pro Smart tandbørste det intelligente valg.

Denne Black Friday, hvorfor ikke forkæle dig selv og dine kære med en gave af lyse, sunde smil med et usmile Y10 Pro Smart tandbørste?

Dette er et sponsoreret indlæg. Produktvalgene og meningerne udtrykt i denne artikel er fra sponsoren og afspejler ikke MakeUseOfs eller dets personales redaktionelle retning.