Smid dine notesbøger ud og få denne i stedet

Nøgle takeaways

  • Boox Note Air3 C er en farve E-Ink-enhed, der erstatter traditionelle notebooks og tilbyder et klart og levende display.
  • Det kører på Android 12, hvilket giver brugerne mulighed for at installere deres yndlingsapps og tilpasse grænsefladen.
  • Mens enheden har begrænsninger, når det kommer til videoafspilning og nogle apps, tilbyder den udvidelig lagerplads og en brugerdefinerbar grænseflade.

Onyx Boox Note Air3 C er en farve E-Ink notesbog, der lader dig nemt notere mødenotater og indkøbslister, lave noter, mens du læser e-bøger, eller tegne efter dit hjertes ønske. Du får det samme træk, som du gør på faktisk papir, så det føles fantastisk at skrive på. Tilgængelig for en cool $500, pakken inkluderer en stylus, flere erstatningsspidser og et magnetisk etui. Men mens den kører Android 12 og kan håndtere en bred vifte af hverdagsopgaver, betyder de iboende begrænsninger af en E-Ink-skærm, at videoafspilning stadig vil hakke, og ikke alle apps vil være egnede.

Onyx Boox Note Air3 C

Boox Note Air3 C er en farve E-Ink enhed, der vil erstatte alle dine notebooks. Denne enhed, der kører på Android, kommer med 64 GB lagerplads til alle de apps, du vil installere, men du kan nemt udvide til 2 TB med et microSD-kort.

Mærke Boox

Skærm 10,3″ Kaleido 3 Carta

Opløsning 2480 x 1860 (300 ppi)

Lagerplads 64GB

Forbindelse WiFi (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5.0

Forlygte Ja

OS Android 12

Batteri 3700mAh

Knapper Power

Vægt 430 g (15 oz)

Dimensioner 8,9 x 7,6 x 0,23 tommer (226 x 193 x 5,8 mm)

CPU 2,4Ghz Octa-core + BSR

RAM 4GB

Porte USB-C

Fordele

  • Klart og levende display
  • Udvidelig lagerplads op til 2 TB (64 GB indbygget)
  • Kører Android 12, så du kan installere enhver af dine yndlingsapps
  • Brugerdefinerbar grænseflade og delt skærm

Ulemper

  • Det magnetiske etui giver begrænset beskyttelse og gør opladningen vanskelig
  • Iboende E-Ink-begrænsninger, når det kommer til video og nogle apps

Hvad du behøver at vide om Boox Note Air3 C

Da jeg anmeldte Boox Palma, sagde jeg, at den havde lidt af en identitetskrise, fordi den ville gøre så mange ting, selvom den primært var en e-læser. Onyx Boox Note Air3 C ser ikke ud til at have det samme problem, da det er mærket som en “farve ePaper notesbog.” Det er præcis, hvad denne enhed er, selvom den kommer med nogle ekstra funktioner, som er mere end velkomne.

Enheden er lidt bredere end en A5 notesbog, med lidt ekstra grebsplads på siden. Den er også meget bærbar, måler 8,9 x 7,6 x 0,31 tommer og vejer 15 oz (430 g).

Gabriela Vatu / MakeUseOf

Boox Note Air3 C har en E-Ink Kaleido 3 Carta-skærm med 4.096 farver og 300 ppi opløsning, hvilket gør den perfekt til at skrive noter, lave anmærkninger, læse nyheder, søge information online, læse bøger og så videre. Skærmen flugter perfekt med aluminiumskassen, hvilket giver den et slankt look og en fantastisk følelse. Du skal dog være ekstra forsigtig med ikke at tabe den, fordi dens magnetiske etui ikke giver megen beskyttelse mod stød. Skærmen inkluderer også justerbar frontbelysning, som du faktisk ikke kan se – men den er der. Afhængigt af dine indstillinger kan dette dæmpe og lysere i henhold til lysniveauet i dit rum.

  10 bedste kundeengagementplatforme for virksomheder [2023]

Note Air3 C har kun én knap til tre funktioner: strøm, lås/standby (uden at lukke i foldeetuiet) og som fingeraftryksscanner. Den venstre side af enheden har USB-C-porten til opladning. Værd at bemærke her er, at hvis du bruger Note Air3 C med et etui, skal du lade det stå åbent, når du oplader, da du ellers ikke kan få adgang til det.

I samme område finder du også en MicroSD-kortplads, der giver dig mulighed for at udvide enhedens hukommelse fra de indbyggede 64 GB til op til 2 TB; samt nogle højttalere, så du kan lytte til musik, mens du arbejder. Batteriet på 3.700 mAh kan holde dig i gang i ugevis, selvom det afhænger af, hvilke apps du bruger, og hvor mange timer du spiller med det.

Installer hvad som helst: Det kører Android 12

Gabriela Vatu / MakeUseOf

En ting du skal vide om Boox Note Air3 C er, at den kører på Android 12 og leveres med fuld understøttelse af Google Play Butik. Du kan installere den app, du vil, fra Google Books til Keep til Spotify og forskellige e-bogsapps såsom Kindle eller Kobo. Dybest set, hvis det er i app store, kan du installere det. Spørgsmålet er selvfølgelig ikke, om man kan, men om man bør. Dette er trods alt en E-Ink-tablet, så den har sine begrænsninger. Selvom den er langt bedre til at afspille video end Palma i smartphone-størrelse, vil den stadig ikke være din vigtigste enhed til at se video. Så igen, det har den ikke engang til hensigt at gøre det. I stedet kan du måske bruge det til at afspille en hurtig nyhedsvideo i en artikel, så du forstår, hvad der foregår uden at skulle skifte enhed. Du vil ikke snart slappe af på Netflix eller spilde timer på TikTok, men det er ikke meningen, du skal. Du kan dog afspille musik, mens du arbejder. Jeg installerede Spotify, og højttalerne er anstændige nok til, at jeg ikke skiftede tilbage til min almindelige enhed i et par timer, mens jeg arbejdede. Da den også er udstyret med Bluetooth, kan du tilslutte dine hovedtelefoner til Note Air3 C, hvis du vil. At lytte til nogle lydbøger vil fungere som en charme.

Du vil også opleve at arbejde med denne elektroniske notesbog, hvis du allerede er Android-bruger. Hvis du trækker den øverste bjælke fra venstre, får du adgang til meddelelser, mens du trækker den fra højre for at få kontrolcenteret frem. Du kan slå lyden fra på enheden, aktivere trådløs casting eller rode med E-Ink-indstillinger. For eksempel kan du justere det mørke farveforbedringsniveau, livlighed og farvelysstyrke.

En anden ting, du kan gøre herfra, er at justere skærmen Refresh Mode. Enheden leverer fire forudindstillinger: HD, Balanceret, Hurtig og Ultrahurtig. HD-tilstanden er standard for de fleste apps og er perfekt egnet til tekstlæsning. Hvis du vil nyde video, bør du gå efter Ultrafast. Det bedste er, at du kan tilpasse standardopdateringstilstanden for hver app, du bruger. Tabletten gør dette automatisk, hvor det er muligt, men du kan frit tilsidesætte dette, og den husker dit valg for hver app.

En app, du vil bruge konstant, er BOOXDrop. Det er forudinstalleret på enheden, og det er den hurtigste måde at overføre filer fra din computer på. Uanset om det er e-bøger eller PDF-filer, skal du besøge tjenestens webside, oprette forbindelse til din konto (ved hjælp af dit telefonnummer eller e-mail-adresse) og derefter trække og slippe de filer, du vil sende til Note Air3 C. Sekunder senere kan du vil være i stand til at åbne de samme filer. Det er en meget praktisk måde at uploade dokumenter, du har brug for. Når vi taler om filer, kan Note Air3 C åbne de fleste populære filformater, såsom PDF, EPUB, DOCX, PPT og ZIP. Det kan også åbne flere billed- og lydformater.

  Send en besked for at lade nogen vide, hvorfor du ringer

Boox Note Air3 C giver desuden brugerne mulighed for at vælge, om de vil styre enheden udelukkende ved hjælp af bevægelser eller gennem en navigationslinje. Hvis du vælger bevægelserne, er der tre områder i bunden af ​​skærmen, som du kan stryge op fra (venstre for at få E-Ink-indstillingerne frem, midten for at gå tilbage til startskærmen og højre for at gå én skærm tilbage) . Alternativt kan du bruge en navigationslinje og vælge en af ​​fem knapordrer, alt efter hvad du bedst kan lide.

Det er også muligt at bruge lodrette bevægelser til siderne af skærmen til at styre lydstyrken eller lysstyrkeniveauerne, justere kontrasten og så videre. Stort set enhver af bevægelserne kan tilpasses til en specifik opgave.

Du vil elske at skrive på Boox Note Air3 C

Vi har talt nok om hardware og indstillinger, så lad os komme i gang. Hvordan er det rent faktisk at bruge Boox Note Air3 C? Nå, lad os sige det sådan: Jeg har ikke sat pen på papir, siden jeg åbnede æsken. Jeg er den type person, der for evigt noterer artiklens konturer, produkter, der skal inkluderes i roundups, påmindelser om at foretage opkald, indkøbslister, budgetter, tilfældige tanker og meget mere. Som et resultat køber jeg altid smukke notesbøger, planlæggere samt søde kuglepenne. Så forlægger jeg dem og ender med at skrive på en anden. Det er noget rod, indrømmer jeg. Siden jeg fik Boox Note Air3 har jeg ikke rørt nogen af ​​dem.

Jeg åbner bare en ny notesblok hver dag, føjer den til en mappe og skriver, hvad jeg har brug for i løbet af dagen. Jeg tilføjer en dato til filnavnet, så det er nemmere at finde, hvis det er nødvendigt. Note Air3 C tilbyder en bred vifte af skabeloner, såsom matematiske gitter, gitterpunkter, vandrette streger og mere. Du finder skabeloner til både lodret og liggende tilstand, så du kan vælge den, du har brug for.

Gabriela Vatu / MakeUseOf

Så sætter du bare pennen til ePaper og skriver. Takket være lagene på skærmen er der en smule træk, når du skriver, ligesom rigtigt papir. Dette var en dejlig overraskelse, fordi det bestemt fik det til at føles mere ægte. Når du bruger den samme håndskriftsfunktion på tablets, som jeg tidligere har testet, forringede LCD-skærmen oplevelsen.

Når du skriver, kan du lade din håndskrift være som den er, eller du kan bruge den indbyggede tekstgenkendelsesfunktion til at “oversætte” dine skriblerier til faktisk tekst. Nu afhænger succesraten for denne funktion af, hvor meget din håndskrift ligner en læges. Hvis din skrift er kylling, skal du ikke forvente, at Boox genkender dine ord. I sådanne tilfælde er det nok bedst at lade den funktion være slukket og læse dine egne noter (hvis du kan!)

  MacBooks mikrofon virker ikke? 5 rettelser at prøve

Andre Smart Scribe-funktioner, du kan bruge, er Shape Perfection, som giver dig perfekte cirkler, når dine ser ud som om de har taget en tumle eller to, og Lasso-genkendelse, som vil forstå, når du forsøger at vælge ord ved at cirkulere dem. Den bedste er dog Strikethrough Erase, som sætter dig i stand til at skrible over de ord, du vil slette.

Når du skriver, kan du bruge flere farver, justere penslens bredde og vælge mellem kuglepenne, pensler, kuglepenne, blyanter eller tuscher. Disse er også gode til at tegne. Boox Note Air3 C klarer en hurtig skitse med lethed. Udover at vælge mellem skriveinstrumenter, kan du bruge Fyld-funktionen til at tilføje farve til dine former eller lege ved at tilføje lag til din fil.

En anden ting, jeg nød, var muligheden for at tilføje links til mine noter. Ikke kun kunne jeg linke til noter, jeg tidligere har skrevet, og filer, jeg har på enheden, men også til hjemmesider, hvilket gør det super nemt at følge fra den ene til den anden, når det er nødvendigt.

Gabriela Vatu / MakeUseOf

Boox Note Air3 C kommer også med split-screen-funktioner. Da skærmen er ret rummelig, kan du nemt dele den mellem din note-app og din browser, for eksempel. Eller endnu bedre, når du læser en PDF-fil til arbejdet, kan du have browseren åben, dobbelttjekke data og information og lave anmærkninger på siden af ​​filen.

Nogle fede funktioner er også tilgængelige, når du læser bøger. Du kan slå en streg under en sætning og lave noter, der kun vises, når du trykker på forklaringen, og tilføje highlights eller et link. Jeg gjorde også noget, som jeg aldrig nogensinde ville gøre på en egentlig fysisk bog, som var at skrive øverst på siden. Hvis du vil fortsætte med at læse bogen, men du har brug for at gøre noget andet i det øjeblik, kan du bare få enheden til at læse siderne op for dig. Dens AI-stemme er ikke den bedste, men det er ikke uventet for en gratis funktion på enheden.

Skal du få Boox Note Air3 C?

Jeg var skeptisk over for, hvor meget jeg ville bruge skrivefunktionerne i Note Air3 C, da jeg vidste, hvor meget jeg elsker at bruge rigtige notesbøger og søde kuglepenne, jeg stjæler fra min søns gemme (døm mig ikke – hans kommer med en indbygget- i viskelæder!) Og alligevel finder jeg mig selv klistret til denne enhed.

Skriver du en julegaveliste ned for at sikre dig, at julemanden ikke glemmer nogen? Jeg har begravet den i en mappe, så min søn ikke kan finde den. En liste over funktioner, jeg skal inkludere i en artikel? Endnu et skribleri på Note Air3 C. Og det er ikke kun til at tage noter – som e-læser er skærmen super let for øjnene, så jeg har flyttet et udvalg af bøger over på den.

Men er det prisen på $500 værd? Nå, det er lidt sværere at afgøre. ReMarkable 2 har nogenlunde samme pris med en større A4 monokrom skærm og færre funktioner generelt. Kindle Scribe har en skærm i samme størrelse som Note Air3 C, men den er en del billigere, uden farveskærm og ved hjælp af det låste Amazon-økosystem. I den sammenhæng er Boox Note Air3 C en velafrundet enhed med masser af alsidighed, så hold øje med en aftale.