Sletter Instagram inaktive konti?

Instagram er en social netværksplatform til foto- og videodeling baseret i Menlo Park, Californien. Det har også arbejdspladser i San Francisco og New York City. Kevin Systrom og Mike Krieger grundlagde Instagram i 2010. På iOS- og Android-telefoner kan brugere tage og begynde at dele billeder og historier, tilføje filtre og sende tekst til andre brugere. Instagram rapporterede en milliard gennemsnitsbrugere om måneden i januar 2020. Du bør være opmærksom på eventuelle regler om gamle konti, hvis du beslutter dig for at tage en pause på sociale medier. Hvis du er en person, der leder efter tips om spørgsmål som sletter Instagram inaktive konti, giver vi dig en nyttig guide, der vil lære dig alt om reglerne og reglerne vedrørende sådanne situationer, hvor du måske spekulerer på, om Instagram har slettet min konto.

Sletter Instagram inaktive konti?

Ja, det kan de. Ved at interagere med siden på en eller anden måde, kan du undgå at få din konto markeret som død, ifølge Instagrams supportside. I bund og grund er alt, hvad du skal gøre, lejlighedsvis at logge ind og blive engageret på Instagram ved at dele billeder, like eller kommentere.

  Sådan bruger du Instagram-effekter på iPhone og Android

Kan jeg få slettet en inaktiv Instagram?

Ja, generelt set har Instagram politikker på plads for at fjerne enhver sovende brugerkonto efter en bestemt periode. Instagram bruger avancerede algoritmer til at søge og undersøge brugernes information, aktivitet osv. Instagram har for eksempel magten til at fjerne et opslag eller kontoen, hvis det indeholder stødende materiale. Alle dine oplysninger gemmes også i appen til fremtidig brug, selvom du fjerner det stødende indhold. Derfor kan du få din Instagram-konto slettet af enhver grund, så længe Instagram skønner det.

Hvorfor sletter Instagram konti?

Instagram sletter konti på grund af en lang række årsager. Normalt er der et system efterfulgt af deres tekniske supportteam, når det kommer til problemer relateret til at få din Instagram-konto slettet. Alligevel skal man for det meste huske på, at sikkerheds- og privatlivsproblemer tages meget alvorligt af Instagram generelt. Instagram afspejler mangfoldigheden af ​​kulturer, køn og værdier i vores samfund. Dette indebærer, at Instagram kan slette spam og falske konti samt andre brugere og opslag, der overtræder deres retningslinjer for fællesskabet.

Hvor lang tid før Instagram sletter en inaktiv konto

Som vi allerede har nævnt, kan Instagram slette en inaktiv konto af flere årsager. Almindeligvis kan dette ske, når Instagrams betingelser og eventuelle andre gældende vilkår og regler er blevet overtrådt eller kan være blevet overtrådt af dig, mens du bruger appen, hvilket også har skadet Platformen, andre Metaprodukter eller andre brugeres Instagram.

  Sådan ser du Instagram-historier i Chrome til skrivebordet

Det er officielt oplyst, at hvis der er inaktivitet på din konto i over en periode på 90 dage eller mere, så kan Instagram slette din konto med eller uden forudgående varsel.

Bemærk: Der er betydelig uklarhed omkring Instagrams sletning af inaktive konti, da mange brugere har udtalt, at de har kunnet få adgang til deres konti selv efter 90 dages varsel. I nogle tilfælde er en inaktiv konto også blevet suspenderet efter 2-3 år.

Hvordan betragter Instagram en konto som inaktiv?

En konto anses for inaktiv, når den ikke har været brugt i et forudbestemt tidsrum. En Instagram-konto kan være markeret som inaktiv af forskellige årsager, herunder dem, der er anført nedenfor:

  • Det tidspunkt, hvor du sidst loggede ind på din konto, og den dato, den blev oprettet.
  • Hvis din konto har kunnet lide noget indhold eller postet billeder, videoer eller historier.
  • Uanset om din konto har nogen følgere eller ej.

Sletter Instagram inaktive konti?

Ja, det menes, at Instagram sletter profiler, der har været helt i dvale i op til et til to år, selvom der ikke er nogen officielle erklæringer om emnet.

Sådan forhindrer du din konto i at blive slettet

Det er enkelt, alt du skal gøre er at sørge for, at du har en aktiv konto på Instagram. Prøv at interagere med andre brugere og det indhold, de deler eller uploader. Du bør også huske på Instagrams vilkår og regler og ikke overtræde dem, da det kan resultere i, at din konto bliver markeret eller fjernet.

  Gif virker ikke på Instagram - Hvad skal man gøre

Hvordan ved jeg, om Instagram har slettet min konto

Instagram kan til enhver tid, med eller uden advarsel til dig, tage disciplinære foranstaltninger for at se på din app. Der er konventionelle og automatiserede former for håndhævelse. Det kan indebære suspendering eller afinstallation af din app, nægte dig og din app adgang til netværket, tvinge dig til at stoppe med at behandle platformsdata og slette dem, annullere deres kontrakter med dig eller foretage andre handlinger, de finder passende, herunder at afslutte andre aftaler med du.

Så hvordan finder du ud af, om Instagram har slettet din konto? Nå, du vil simpelthen ikke være i stand til at få adgang til dine data længere, hvilket betyder, at du ikke vil være i stand til at logge ind eller se din konto fra nogen anden profil. Alle data gemt af Instagram vil blive permanent fjernet fra deres database efter en 30-dages periode. De kan stadig beholde nogle af dine data også af juridiske årsager. Hvis du føler, at din konto er blevet deaktiveret eller slettet af Instagram ved en fejltagelse, bør du prøve at kontakte Instagram support.

Anbefalede

Vi håber, at denne vejledning var nyttig, og at du var i stand til at lære, om Instagram sletter inaktive konti. Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du velkommen til at skrive dem i kommentarfeltet nedenfor.