Skal du hyre en fjernudvikler eller ej?

Mange arbejdsgivere ønsker, at deres arbejdsstyrke skal have fleksible arbejdstider hjemmefra for at balancere deres liv. Efterhånden som tendensen til fjernarbejde fortsætter, ønsker mange softwareudviklere at arbejde eksternt.

At ansætte en kandidat eksternt for første gang kan være en udfordring for ansættelsesteamet. Det afhænger også af projektkrav og lederens evne til at lede et eksternt team. Med omhyggelig planlægning, evaluering, validering og beslutningstagning kan organisationen bestemme, hvad der er bedst for dens produktivitet.

Disse væsentlige ændringer i arbejdsmodeller medfører et spørgsmål: skal en organisation ansætte eksterne softwareudviklere?

Desuden kan ansættelse af fjernprogrammører give udviklere fordele, mens en organisation kan stå over for udfordringer. Før der træffes nogen beslutninger for organisationen, er det nødvendigt at overveje fordele og ulemper nøje.

Denne artikel vil diskutere fordele og ulemper ved at ansætte en fjernudvikler til at hjælpe din virksomhed med at træffe det bedste valg.

Fordele ved at ansætte en fjernudvikler

Her er nogle af fordelene ved at ansætte en fjernudvikler.

Ingen pendling

Medarbejdere, der bruger hjemmearbejde-modellen, har gavn af ikke at pendle. Ingen pendling kan reducere stress og forbedre balancen mellem arbejde og privatliv og arbejdsglæde. Det sparer også tid, penge og energi.

Omkostningsbesparelser

Fjernudviklere har normalt lavere løn end interne udviklere. Medarbejdere, der arbejder hjemmefra, kan spare penge på kontorudgifter og andre faciliteter. Det gør fjernansættelse omkostningseffektiv for virksomheder og organisationer. Forskning af Gaden viser, at virksomhederne sparede 11.000 dollars per medarbejder, når de skiftede til fjernarbejde. Kort sagt sparer organisationer disse penge på kontorlokaler og relaterede ressourcer.

Global ansættelse

En af de største fordele ved at arbejde med fjernmedarbejdere er at have adgang til de bedste softwareingeniører i alle verdenshjørner. Ansættelse af fjernkodere gør det muligt for arbejdsgivere at finde kompetente softwareingeniører uden for deres lokale placering.

  Sådan kombinerer du flere Subreddits med Multireddits

Produktivitet

Fjernkodere arbejder mere produktivt, når du arbejder hjemmefra. De arbejder mere frit med åbne sind og fremmer kreative ideer og input. Mindre interpersonelle distraktioner og arbejde i et passende miljø gør udvikleren mere produktiv med sin kode. Ifølge Gallups forskningsrapport35 % af medarbejderne føler sig mere produktive, når de arbejder på afstand.

Undgå kontorpolitik

Ethvert kontors grimme sandhed er intern politik. En af de bedste fordele ved at arbejde hjemmefra er at undgå unødvendig sladder og politik. Det lader også arbejdsstyrken have en konstruktiv og målrettet interaktion med deres kolleger. Fjernarbejde har en tendens til at gøre arbejdende professionelle mindre interaktive og mere produktive.

Ulemper ved at ansætte en fjernudvikler

Lad os nu tjekke ulemperne ved at ansætte en fjernudvikler.

Sikkerhedsbekymringer

Sikkerhedsproblemer kan være forbundet med fjernarbejde, hvis det ikke administreres korrekt. Ansættelse af en fjernudvikler kan udsætte dig for sikkerhedsproblemer, herunder datalæk eller uautoriseret systemadgang. Virksomheder kan løse disse sikkerhedsproblemer ved at tilbyde vitale værktøjer og sikkerhedsforanstaltninger til fjernmedarbejdere for at forhindre cyberangreb og datatyveri.

Kommunikationshuller

Udviklerne oplever et kommunikationskløft med deres holdkammerater, mens de arbejder hjemmefra. Disse kommunikationsudfordringer opstår på grund af mangel på ansigt-til-ansigt interaktion, eller måske er de afbrudt på grund af manglende vidensudveksling med deres jævnaldrende.

Nogle gange kan der også opstå forskelle på grund af sprogbarrierer. Mismatchede forventninger og mangel på kommunikation hæmmer også teammedlemmernes aktiviteter. Det ødelægger også produktkvaliteten og de interpersonelle relationer, hvilket medfører en mangel på samhørighed blandt holdkammeraterne.

Teamlederne kan løse dette problem ved regelmæssigt at kommunikere med teamet og finde ud af, om de har problemer på arbejdet.

Teamledelse

At styre et team af udviklere på afstand kan nogle gange skabe kaos. Problemet opstår, når nogle få teammedlemmer er fra forskellige tidszoner. På sådanne tidspunkter kan udvikleren blive nødt til at vente på, at hans holdkammerater fra forskellige tidszoner logger ind.

  13 seje værktøjer til at skabe animerede figurer til din virksomhed

Virksomhedsledere kan nogle gange mangle tillid til deres medarbejdere på grund af fleksibiliteten ved at arbejde hjemmefra. Det bliver også svært at overvåge teamet og deres daglige aktiviteter.

Virksomheder kan styre udviklingsteamets drift ved hjælp af projektstyringsværktøjer og cloud-baserede arbejdsmodeller til at løse dette problem.

Medarbejderkampe

Som programanalytiker kan det nogle gange være overvældende at arbejde hjemmefra på grund af mængden af ​​arbejde. På grund af dette kan en udvikler, der forsømmer at balancere arbejde og liv, føle sig ensom eller under stress.

De kan også føle sig frakoblet deres virksomhed på grund af langvarigt fjernarbejde. Organisationer tager ofte udviklere for givet og belaster dem med uendeligt arbejde. Arbejdsbyrden stresser udvikleren, hvilket bringer hans produktivitet og sundhed ned.

Virksomheder kan overvinde dette problem ved at interagere med teamet og fordele arbejdet jævnt, så ingen teammedlemmer kæmper. For at medarbejderne skal føle sig forbundet med virksomheden, ligesom internt personale, kan de også designe interaktive sessioner.

Hvornår skal en virksomhed ansætte en fjernudvikler?

En organisation skal ansætte en fjernudvikler, når den har brug for det

  • At opbygge et mangfoldigt team: Et mere mangfoldigt team fører til en mere kvalificeret arbejdsstyrke. Et professionelt kodningsteam kan bringe en virksomheds bedste ideer og innovationer frem. En virksomhed kan hyre en fjernudvikler til at opbygge et stærkt udviklingsteam, der er svært at rekruttere lokalt.
  • Sådan bygger du et team til en startup: En startup kan hyre en fjernudvikler til at opbygge et team hurtigt på et budget. Normalt betaler virksomheder fjernudviklere mindre end interne udviklere.
  • For at spare penge: Hvis en virksomhed ønsker at spare penge, kan den ansætte en ekstern softwareudvikler, uanset om det er en nystartet virksomhed eller en virksomhed. Som nævnt ovenfor betaler virksomheder mindre for fjernudviklere end interne programmører.
  • For at imødekomme visse krav: Et firma kan ansætte en ekstern softwareprogrammør for at imødekomme kundernes krav eller produktvækst.
  • At skalere deres team: Skalering af et team involverer at udvide teamet uden at bruge ekstra tid eller ressourcer, samtidig med at virksomhedens omsætning hæves. Kort sagt betyder det, at en virksomhed ønsker at øge produktionen uden at tilføje til holdet. Til sådanne scenarier kan en virksomhed leje en fjernkoder.
  • For at øge markedsstørrelsen: En virksomhed kan ansætte en fjernprogrammør til at komme ind på nye markeder og har brug for en specialiseret udvikler til at forstå en bestemt vare eller tjeneste.
  9 FBX til OBJ-konvertere til dine 3D-modeller

Platforme til at ansætte fjernudviklere

Her er et par platforme til at ansætte fjernudviklere:

#1. Toptal

Toptal er en platform, der giver virksomheder og organisationer potentielle freelance softwareprogrammører. Det er også et globalt netværk af teknologi, forretning og design.

Toptal har freelanceudviklere i verdensklasse med stor virksomhedserfaring. Det giver streng træning til deres freelancekodere for disse efterspurgte færdigheder. I år 2022 betjente Topta mere end 21.000 kunder i mere end 140 lande. Rekruttererne til denne virksomhed stræber efter at finde det bedste talent over hele kloden.

Topvirksomheder stoler på Toptal for deres nøgleindsats på grund af deres grundige 2-5 ugers talentscreeningsprocedure og problemløsningstankegang.

#2. Revelo

Revelo er en platform for rekruttering, der forbinder virksomheder i alle størrelser med de bedste fjernudviklere. Denne platform prioriterer latinamerikanske talenter med dybdegående teknisk viden og arbejder i amerikanske tidszoner.

Virksomheder kan også hyre et helt udviklingsteam til at skalere deres behov med Revelo. Det giver højtuddannede, velovervejede ingeniører med fuld stack over hele kloden.

Hver ansøger til dette firma gennemgår en streng screeningsprocedure, der ser på deres tekniske og bløde færdigheder og engelsk flydende. Når en organisation afslører kandidatens krav, begynder Revelo med det samme at indkøbe forhåndsscreenede ansøgere.

Konklusion

At ansætte en ekstern softwareingeniør kan give mange fordele, men det kan være udfordrende at administrere et eksternt team. Enhver organisation, der hyrer en fjernudvikler, skal overveje fordele og ulemper ved at arbejde eksternt. For at integrere telearbejde skal det også undersøge projektets krav, have klare forventninger, ordentlige kommunikationsværktøjer og politikker for fjernarbejde.

Du kan også udforske nogle af de bedste steder at ansætte eksterne talenter.