Sikker, områdebegrænsningsfri webbrowsing på Android

Den triste sandhed om internettet er, at mange fantastiske tjenester som Spotify og Hulu kun er tilgængelige i nogle få lande. Mens folk, der bor i disse lande, kan streame gratis musik eller se deres yndlings-tv-shows, bliver de af os, der bor andre steder på planeten, udeladt i kulden. Hvis du har haft svært ved at håndtere online regionsbegrænsninger, så er en endelig løsning at bruge en VPN-tjeneste. Forkortelse for Virtual Private Network, en VPN sikrer din internettrafik og giver dig adgang til geo-begrænsede websteder. Astrill VPN er et ret populært navn i denne genre, og for nylig lancerede virksomheden en Android-app, der giver adgang på farten til deres VPN-tjeneste.

Astrill VPN har en anstændig grænseflade. Ved lanceringen bliver du præsenteret for den sædvanlige login-skærm. Nye brugere kan også oprette en konto uden at forlade Astrills grænseflade, men husk, at alle VPN-planer, som Astrill tilbyder, er betalt og kommer med en 7 dages gratis prøveperiode.

Når du er landet på hovedskærmen, vil du se en stor skifte øverst, der lader dig aktivere og deaktivere Astrill. Rullemenuen under den lader dig vælge VPN-serverplaceringen. Du kan vælge at indstille din placering til Storbritannien, USA, Tyskland, Kina, Sverige og mere. Startskærmen viser også udløbsdatoen for dit nuværende abonnement.

Når den er slået til, konfigurerer Astrill VPN automatisk netværksindstillinger for dig. Du skal give appen tilladelse til at oprette en VPN-forbindelse, når du tænder den for første gang. Hvis du ikke ønsker, at denne prompt skal vises, hver gang du aktiverer Astrill VPN, skal du markere indstillingen ‘Jeg stoler på denne applikation’ nedenfor.

Endelig er der en ‘Stealth VPN-indstillinger’-menu, der giver dig mulighed for at skifte mellem UPD- og TCP-tilstande og indstille forbindelsesporten.

Du kan downloade Astrill VPN via linket nedenfor. Selve appen er gratis, men du bliver nødt til at købe en VPN-plan efter en 7-dages gratis prøveperiode.

Installer Astrill VPN til Android fra Play Butik