Se og administrer iOS 7-meddelelser lige fra app-ikoner med Badger 7

Den lange vej, som iOS er kommet i løbet af de sidste (næsten) syv år, og det faktum, at jailbreaking startede stort set på samme tid, har gjort visse tweaks og jailbroken apps så almindelig viden, at de knap behøver en introduktion. Enhver jailbreak-aficionado vil være velbevandret i f.eks. Mobile (nu Cydia) Substrate, SBSettings, Activator, Winterboard og lignende. Så er der visse tweaks derude, der måske ikke er så berømte som de førnævnte, men som stadig er meget begunstigede og spændt ventede af jailbreak-samfundet. Badger er et sådant eksempel, som indtil for nylig kun var tilgængeligt for enheder, der kører versioner af iOS 6. Det ændrede sig med udgivelsen af ​​Badger 7, som gjorde den pæne notifikationsbehandler ikke kun kompatibel med iOS 7, men også gav tweaken en tiltrængt æstetisk eftersyn, hvilket gør dets integration i OS mere afbalanceret og glattere. Detaljer lige forbi springet.

  iOS-beregneren tilføjer muligvis ikke tal korrekt

For dem, der ikke allerede ved det, er Badger en tweak, der dybest set giver dig mulighed for at knytte en Activator-gest til meddelelser, så du kan se push-beskeder fra enhver app ved hjælp af en Activator-gest og uden egentlig at starte nævnte app. Tilpasningen gør brug af iOS’ oprindelige notifikationscenter til at hente disse notifikationer, og afhængigt af niveauet af understøttelse af appen, vil det endda give dig mulighed for at udføre visse handlinger med nævnte notifikationer (som at svare på beskeder ved hjælp af en Quick Reply-dialog i tilfælde af aktiebeskeder-appen). Ellers kan du afvise notifikationer nemt og næsten universelt.

  Sådan deaktiverer du App Store Autoplay-videoer i iOS 11

Den måde Badger 7 viser meddelelser på er også ret cool, dæmper baggrunden og viser meddelelser over Springboardet uden rod. Udførelse af aktivatorbevægelsen (standard er at stryge op) på appens ikon trækker meddelelsespanelet op. mens du stryger individuelle notifikationselementer mod venstre, åbnes menuen hurtige handlinger (som vist på skærmbilledet ovenfor). De tilgængelige muligheder vil naturligvis variere fra app til app.

Da Badger ikke har sit eget Springboard-ikon, tilføjer tweaken en række til iOS native Settings-appen, hvor en række valgmuligheder er tilgængelige for at ændre Activator-bevægelsen og ændre udseendet og følelsen af ​​tweaken, som inkluderer kontrol over sløringsmængden, mørkekontrol, som muliggør pull for at opdatere, inklusive emblemet for optælling af meddelelser, når Badger påkaldes, blandt et par andre.

  Tillad opkald og beskeder fra en kontaktperson at omgå Forstyr ikke i iOS

Badger 7 er en af ​​de mest nyttige Cydia-tweaks til jailbroken iPhones, som jeg nogensinde er stødt på. Selvom tweaken vil koste dig 1,49 dollars, gør det det værd at skilte med på grund af mit brugsmønster, som er virkelig meget meddelelseskrævende. Så igen vil det forblive et spørgsmål om personlig præference og valg. Det er på højkant i BigBoss repo i Cydia.