Sådan zoomer du ind i Microsoft Teams

Microsoft Teams har en rimelig god brugergrænseflade. Ikonerne er godt lavet, og den mørke tilstand giver stadig brugerne mulighed for nemt at læse tekst på den mørke baggrund. Når det er sagt, er tekststørrelsen og ikonstørrelsen muligvis ikke egnet for alle, især hvis en bruger har svage øjne.

Zoom ind på Microsoft Teams

Microsoft Teams-brugere leder efter to forskellige zoomfunktioner; zoome ind på brugergrænsefladen og zoome ind på kameraet under et møde. Det er langt nemmere at zoome ind i brugergrænsefladen, da det er naturligt understøttet, men at zoome ind på kameraet, selvom det er muligt, kræver et tredjepartsværktøj til at udføre jobbet.

Zoom ind Microsoft Teams – UI

For at zoome ind i Microsoft Teams UI behøver du kun at kende den korrekte tastaturgenvej for at udføre jobbet.

Åbn Microsoft Teams.
Tryk på Ctrl+= tastaturgenvejen for at zoome ind.
For at nulstille zoom i Microsoft Teams skal du bruge Ctrl+0 tastaturgenvejen.

Bemærk: For at zoome ud, brug Ctrl+- tastaturgenvejen. Du kan også bruge Ctrl+scroll musehjulet til at zoome ind og ud.

Zoom ind Microsoft Teams – Kamera

Microsoft Teams har ingen indbyggede kontroller til at styre kameraet. Du skal bruge en app, der kan styre kameraet, og som har zoom ind/ud kontrol. Giv dig Cam en chance.

Indstil zoom i YouCam

YouCam har en gratis og en premium version. Det giver filtre, emoji og scener, men zoom ind/ud er grundlæggende og kan bruges i den gratis version.

Download YouCam og installere det.
Åbn YouCam og giv det adgang til dit kamera.
Brug zoombjælken til venstre for at zoome ind.
Zoom ind så meget du har brug for.
Minimer YouCam.

Brug YouCam i Microsoft Teams

Åbn Microsoft Teams.
Klik på dit profilikon øverst til højre, og vælg Indstillinger.
Gå til fanen Enheder.
Åbn kamerarullemenuen, og vælg YouCam.
Start et møde, og kameraet vil blive zoomet ind.

Konklusion

YouCam er tungt på systemressourcer. Du kan finde ud af, at der er andre lignende apps, der giver zoom-ind-funktionen og kan fungere som et virtuelt kamera til brug i Microsoft Teams. OBS har noget som zoom, men det er meget sværere at sætte op, og zoomen er mere en nedskalering af outputopløsningen. Det giver måske ikke de bedste resultater i et møde. Hvis du har et Logitech-webkamera, kan du bruge den officielle app, som Logitech leverer, og bruge dens zoomkontroller til appen. På nuværende tidspunkt ser det ikke ud til, at Microsoft vil tilføje denne funktion indbygget i Microsoft Teams.