Sådan uploader du flere filer til Dropbox på én gang ved hjælp af en iPhone eller iPad

Dropbox er en af ​​de mest populære udbydere af cloud storage på planeten, og hvis du er en Dropbox-kunde, der bruger en iPhone eller iPad, kan det være en realtidsbesparelse at vide, hvordan man uploader flere filer på én gang.

Du behøver ikke at være en såkaldt superbruger for at håndtere flere filer på én gang, og som alle, der bruger Dropbox, ved, er det bedst, når det bruges som dumpingplads for alt, hvad du skal have tilgængeligt på tværs af flere enheder. Heldigvis er der to forskellige måder at håndtere filer på, som du vil uploade til Dropbox (afhængigt af, hvad de er), og snart vil du kende dem begge.

Upload flere billeder ved hjælp af Dropbox-appen

Den mest oplagte måde at udføre opgaver i forbindelse med Dropbox på er at bruge virksomhedens officielle app. Appen lader dig uploade flere billeder på én gang (men kun én af andre typer filer, så se næste afsnit for det).

Du kan få Dropbox-appen fra App Store hvis du ikke allerede har det, og når du logger ind på din konto, skal du trykke på knappen “Opret”.

Tryk på knappen “Upload billeder” næste gang. Du vil se alle de billeder, der er på din iPhone eller iPad.

Vælg dem, du vil uploade, og tryk derefter på “Næste”.

Hvis du har brug for at ændre den mappe, som dine billeder uploades til, skal du trykke på knappen “Vælg en anden mappe” eller vælge en af ​​de forududfyldte muligheder. Ellers skal du trykke på “Upload”.

Upload flere filer ved at bruge appen Filer

Hvis du ikke har noget imod den ekstra kompleksitet, er brugen af ​​den indbyggede Filer-app den bedste måde at håndtere enhver cloud-tjeneste på, fordi den giver dig det tætteste på et macOS Finder-vindue, som du vil finde på en iPhone eller iPad. Dette gør det perfekt til at uploade flere filer til Dropbox.

For at starte skal du åbne appen Filer og vælge den placering, der indeholder de filer, du vil uploade til Dropbox. Tryk på “Vælg” for at starte filvalgsprocessen.

Tryk på de filer, du vil uploade til Dropbox, og tryk derefter på knappen “Flyt”. Det ligner en mappe, og vi har fremhævet det nedenfor. Bemærk: Ordet “flyt” erstatter dette ikon på iPad’en.

Tryk på “Dropbox”, og når undermapperne er dukket op, skal du vælge den destination, hvor du vil uploade dine filer. Til sidst skal du trykke på “Kopiér”.

Hvorfor du ikke kan uploade flere filer (undtagen billeder) ved hjælp af Dropbox’s app, er vi ikke sikre på. Men der er i det mindste en måde at gøre det på.