Sådan undgår du at blive Doxxed på Twitter

At få Doxxed på internettet er ikke noget nyt og har foregået i årtier. Lige så meget som det er almindeligt at lægge private oplysninger ud på nettet, er det lige så almindeligt at få disse oplysninger hacket og blive brugt til ulovlige formål. Doxxing af nogen kan være af vrede eller hævn, uanset hvad formålet er, ingen ønsker at få Doxxed. Ligesom andre sociale medier har folk også fået Doxxed på Twitter. Hvis du er en person, der søger mere information om dette emne, er du kommet til det rigtige sted. I vores dagens guide vil vi udforske forskellige måder, hvorpå du kan vide, hvordan du undgår at få Doxxed på Twitter-appen. Sammen med det vil vi også besvare det mest stillede spørgsmål, som er, kan du få Doxxed på Twitter for alvor? Læs videre for at lære flere måder, hvorpå du kan forhindre, at din identitet og personlige oplysninger bliver lækket.

Sådan undgår du at blive Doxxed på Twitter

Selvom Doxxing kan forekomme uanset det privatliv, du opretholder, kan det stadig kontrolleres ved hjælp af nogle foranstaltninger. Det bedste du kan gøre er at passe på det indhold, du poster på Twitter, bortset fra det kan du følge foranstaltningerne nedenfor for at undgå at blive Doxxed på Twitter:

1. Juster privatlivsindstillinger

 • En måde at forhindre at være sårbar på internettet er ved at ændre dine privatlivsindstillinger på sociale mediesider. Du kan starte med at gøre din Twitter og andre sociale mediekonti private.
 • Du bør undgå at dele dine personlige oplysninger på Twitter, herunder telefonnumre, e-mails, billeder, hjemmeadresser og mere.
 • Hvis du allerede har disse oplysninger på din Twitter eller en anden social mediekonto, skal du fjerne din adresse, dit arbejdssted og din placering fra disse specifikke websteder.
 • Mens du poster noget på din konto, skal du sørge for, at indlægget er indstillet til indstillingen kun for venner for at undgå at diskutere dine personlige oplysninger.
  Spoiler Shield skjuler spoilere fra Facebook og Twitter på Android, iOS

2. Beskyt din mobil og computer

Foto af Sora Shimazaki på Pexels

 • For at vide, hvordan du undgår at få Doxxed på Twitter-appen, skal du være opmærksom på, at den enhed, du bruger, en computer eller bærbar, også kan give dine personlige oplysninger væk. Derfor skal du holde det system, du bruger, opdateret.
 • Du kan også bruge et antivirusprogram til at undgå malware, virus og phishing-angreb. Sørg desuden for, at dit sikkerhedssystem tjekker for tilgængelige opdateringer og installerer dem automatisk.
 • Du bør også scanne din enhed regelmæssigt for mulige trusler og ondsindet aktivitet.

3. Brug VPN Service

Foto af Privecstasy på Unsplash

Et virtuelt privat netværk også kendt som en VPN hjælper med at beskytte din IP-adresse og personlige adresse mod hackere. VPN handler ved at tage brugerens internettrafik, kryptere den og derefter sende den gennem en af ​​serverne, før den går ud til det offentlige netværk.

Således kan du tilmelde dig på Twitter og andre sociale websteder med en VPN, da dette hjælper med at sikre, at din sande placering eller information ikke deles.

4. Overdel ikke

Foto af Tracy Le Blanc på Pexels

At ikke overdele er en af ​​de mest oplagte og nyttige løsninger til at undgå at blive Doxxed af hackere. Doxxere kan nemt få deres livsdetaljer fra sociale medier, opslagstavler og onlinefora. Så det er vigtigt at begrænse mængden af ​​information, du deler online, især på websteder som Twitter.

Du kan også undgå overdeling ved at være privat på forskellige online platforme.

5. Opret forskellige brugernavne

 • En anden måde at vide, hvordan man undgår at få Doxxed på Twitter, er ved at bruge forskellige brugernavne til forskellige sociale medieplatforme. Det er muligt, at en enkelt person har forskellige konti på separate sociale medieplatforme som Twitter, Instagram, Facebook, Snapchat og andre. I dette tilfælde, for at undgå at få Doxxed, kan du prøve at bruge et separat brugernavn for hver konto. Dette vil gøre det svært for Doxxers at spore dig på internettet.
 • Prøv at bruge anonyme og unikke brugernavne, som er svære at spore.
 • Undgå også at bruge dit rigtige fornavn og efternavn på sociale medier.
  Sådan gemmer du Twitter-bogmærker i Firefox

6. Beskyt internetkommunikation

 • Uanset om det er daglige beskeder eller e-mail-samtaler, kan alt nemt spores af hackere på internettet.
 • Hackere kan også nemt læse krypterede data via din internetforbindelse.
 • Doxxers kan også spore din placering via IP-adresse.
 • Derfor kan du vælge at beskytte din internetkommunikation ved at bruge krypteringsværktøjer, der vil holde din kommunikation på internettet privat og anonym.

7. Pas på phishing-e-mails

Phishing er en almindelig strategi, der bruges af Doxxere over hele verden. Phishing hjælper hackere med at stjæle oplysninger om en person, herunder loginoplysninger, kreditkortoplysninger og hjemmeadresse. Dette gøres ved at sende en person en e-mail med et link, som fører til at hente alle dine data, nemlig dine personlige oplysninger.

8. Brug flere e-mail-adresser

Du kan redde dig selv fra Doxxing og også få at vide, hvordan du undgår at blive Doxxed på Twitter ved at bruge flere e-mailadresser.

 • Du kan bruge separate e-mailadresser til forskellige sociale mediekonti som en til Twitter og en anden til Facebook.
 • Du kan også have en separat e-mail-konto til din professionelle brug, som vil hjælpe dig med at kommunikere sikkert med dine kolleger. Mens du vedligeholder en anden til personlig brug.

Dette vil mindske dine chancer for at blive udnyttet med en e-mailadresse, som du bruger på alle sociale medier og indeholder masser af personlige oplysninger.

9. Opret stærke adgangskoder

Foto af Mourizal Zativa på Unsplash

Din chance for at få Doxxed bliver lavere, hvis du bruger stærke adgangskoder til dine sociale mediekonti. Du kan bruge en stærk adgangskode til at skærpe din sikkerhed og redde din konto fra at blive hacket af Doxxers til forskellige formål, herunder kreditkortportaler, online bankkonti og arbejdsdashboards. Derudover vil det forhindre dig i at få dine personlige oplysninger ændret eller kompromitteret på Twitter.

  Sådan fjerner du følge inaktive Twitter-konti

Bemærk: En stærk adgangskode til et socialt mediewebsted skal indeholde symboler, store og små bogstaver og tegnsætningstegn, hvis det er nødvendigt.

 • Ud over det skal du også ændre dine adgangskoder regelmæssigt.
 • Du kan også gøre brug af tilfældige adgangskodegeneratorer til at oprette og bruge sikrere adgangskoder.

10. Revider opslag på sociale medier

 • Hvis du allerede tidligere har postet personlige oplysninger via indlæg på Twitter, skal du revidere disse oplysninger. Du kan gå gennem dit sociale mediehåndtag og slette opslag, der indeholder for meget information om dit personlige liv.
 • Du kan også gennemgå og slette kommentarer, som deler dine oplysninger ved et uheld.

11. Bed Google om at fjerne oplysninger

Dataene på Google kan bruges af hackere til at få praktiske grundlæggende detaljer om dit liv, så du kan få dem fjernet. Så hvordan undgår man at blive Doxxed på Twitter? Ved at bede Google selv om at fjerne dine personlige oplysninger fra internettet. Google-søgeresultater viser muligvis dine personlige livsdetaljer ved søgning, så du kan sende en anmodning om at få det fjernet. Det er en nem proces og kan gennemføres gennem en online formular.

12. Undgå online quizzer og undersøgelser

Foto af JESHOOTS.COM på Unsplash

Der er en række online quizzer, der går rundt på internettet. Folk udfylder normalt disse quizzer ubevidst bare for at have det sjovt. Men de samme quizzer er beregnet til at få fat i dine personlige oplysninger. Disse quizzer indeholder ofte svar på almindelige sikkerhedsspørgsmål, der giver angribere flere data at arbejde med. Hvis du angiver dit navn og din e-mailadresse i disse quizzer, kan det sætte dig mere i fare i hænderne på hackere. For at undgå at blive doxxed på Twitter, skal du ikke deltage i online quizzer.

Kan du blive Doxxed på Twitter?

Ja, en person kan få Doxxed på Twitter-appen. Oplysninger (brugernavn og indhold af dit tweet), der er lagt ud på Twitter, kan bruges af hackere til at Google det og lære flere detaljer om dig. Disse oplysninger omfatter din adresse, den by, du bor i, og andre detaljer om din identitet. Disse data kan dumpes offentligt på internettet af hackere.

Anbefalede

Vi håber, at vores guide til, hvordan du undgår at få Doxxed på Twitter, var nyttig og informativ nok til at fortælle dig om forskellige måder, hvorpå du kan beskytte dit privatliv på Twitter. Fortæl os dine meninger om dokumentet, og hvis du har spørgsmål eller forslag, så efterlad dem i kommentarfeltet nedenfor.