Sådan tjekker du, om Minecraft Realms er nede

Der er tusindvis af Minecraft-servere, som du kan spille på. Så længe du ejer spillet, kan du tilmelde dig enhver server. Minecraft-servere er fantastiske, og mange af dem er online 24/7, men spillet afhænger i høj grad af, hvem du spiller med. Med nogle servere er det almindeligt anarki, hvorfor der eksisterer Minecraft Realms.

minecraft riger

Minecraft Realms

Minecraft-servere er nemme at konfigurere, men du skal hoste dem et sted, og ikke alle er klar til opgaven. Det er enkelt, men tidskrævende, og opsætning af enhver form for server for første gang kommer med komplikationer, der kræver meget google.

  Hvad er et Periscope-objektiv til smartphone-kameraer?

Minecraft Realms er officiel serverhosting fra Minecraft. De er nemmere at sætte op og er rettet mod mindre grupper på ti spillere.

Er Minecraft Realms nede?

Servere kan gå ned, og Realms er ikke anderledes. De er veladministrerede servere, med masser af sikkerhedskopier på plads, og fagfolk, der holder øje med alt, men en server kan gå ned uanset. Hvis du og dine venner ikke kan oprette forbindelse til et rige, er det muligt, at Realms er nede.

Minecraft Realms har ikke en officiel servicestatusside. For at kontrollere, om tjenesten er nede, er det første sted at tjekke Mojang Status Twitter-konto.

  Sådan udskrives et Excel-regneark med en baggrund

Hvis en Minecraft-relateret tjeneste er nede, skulle der være en opdatering fra kontoen. Derefter skal du vente på, at problemet er løst.

Tjek neddetektor

Hvis Mojang ikke har sendt en opdatering, eller de ikke er klar over et problem med Realms, kan du prøve Ned Detektor. Down Detector arbejder på brugersøgningstrends. Hvis mange mennesker, selv dem der ikke spiller på samme Realm som dig, er Google, hvis Realms er nede, vil det dukke op på Down Detector.

Hvis det gør det, er det sikkert at antage, at der er et problem på serversiden. Du kan sende et tweet til Twitter Mojang-supportkontoen for at få deres opmærksomhed.

  Sådan ser du Netflix i 4K på en Mac

Konklusion

Minecraft Realms er mindre servere, men mange mennesker har deres eget Realm sat op. Et enkelt rige kan kun henvende sig til en håndfuld mennesker, men selve tjenesten er massiv. Det er ikke uhørt, at en service af denne størrelse og karakter går ned. Når det er sagt, hvis alle er i stand til at oprette forbindelse til et rige, men du ikke er det, er det usandsynligt, at Realms er nede. Tjek din forbindelse, dine antivirusdefinitioner og dine firewallindstillinger. De kan have opdateret eller nulstillet og blokerer muligvis forbindelsen.