Sådan tilføjes Google Kalender på Mac

Er du i tvivl om, hvordan du tilføjer Google Kalender på Mac?

Google Workspace er det foretrukne valg for millioner, i betragtning af at det tilbyder Gmail, Google Drev og Google Kalender gratis, medmindre du gerne vil betale og få flere funktioner ud af dem.

Hvor bekvemt det end er, hvis du ejer en MacOS-enhed, ville du være lidt chokeret over at vide, at der ikke er et Google Kalender-program tilgængeligt til Mac.

Du kan simpelthen gå til din browser og åbne den derfra, men lad os se det i øjnene, er der ikke nogen, der har tid til det. Det kan være noget af en situation, hvis du for eksempel ejer en Android-mobil og en MacBook.

Oprettelse af en begivenhed i din Google Kalender ved hjælp af din telefon vises ikke på din Macbooks Apple-kalender, og du går måske bare glip af det, hvis du ikke regelmæssigt tjekker din telefon … eller vil det?

I dette indlæg afslører jeg, hvordan du tilføjer Google Kalender på Mac for at sikre, at du aldrig går glip af en påmindelse.

Er der en desktop-app til Google Kalender?

Google Kalender er designet som en browserbaseret app. Mens den har en app til Android og iOS, er der ingen desktop-klient til Mac. Det betyder, at hvis du vil bruge det, skal du gøre det i din foretrukne browser. Det kan du gøre ved at skrive Calendar.Google.com på din browsers adresselinje. Den kan også tilgås via din Gmail-konto.

Mens nogle mennesker har det fint med at bruge browseren til at opfylde deres Google Kalender-behov, da de allerede skal have appen på deres telefoner, har nogle mennesker (som mig, duh) brug for det lige på skrivebordet. Det gør det meget nemmere at få orden i min virksomhed. Heldigvis er der en måde at bruge Google Kalender på Mac.

Læs også: Google Workspace Individual: All You Need to Know

Fordele ved at bruge Google Kalender med Macs kalender

Hvis du er noget som mig, har du kalendere sat op mange forskellige steder, herunder skrevet i notesbøger, skrevet på post-its og begravet i tilfældige apps.

Hvis du nu også jonglerer mellem Google Kalender og den indbyggede Kalender-app på din Mac, vil du blive glad for at prøve denne “løsning” med at bruge dem sammen på din Mac-computer. At forbinde disse to kalendere kan være en absolut game-changer.

Lad os se nogle af de mange fordele ved at synkronisere din Google-kalender med Mac Kalender-appen.

#1. Gå aldrig glip af en vigtig dato 📆

Det er nemt at dobbeltbooke dig selv ved et uheld eller gå glip af en vigtig dato, når du bruger flere kalendere. Årsagen er, at den særlige begivenhed var på din Google Kalender og ikke din Mac, eller omvendt.

Heldigvis, når du forbinder disse to kalendere, dukker hver begivenhed, du føjer til den ene, automatisk op i den anden. Det er som at have en backup-sanger, der sikrer, at du aldrig går glip af en tone.

Det betyder færre ulykker og mere kontrol over dine begivenheder og opgaver.

#2. Få besked om, hvad der er vigtigt 🔔

Underretninger kan være en velsignelse og en forbandelse. De fleste gange er de hjælpsomme, men nogle gange er de bare direkte irriterende, især hvis de er fra spammere.

Når du synkroniserer din Google-kalender til din Macs kalender, kan du tilpasse dine meddelelser for at få den helt rigtige mængde advarsler.

Uanset om du foretrækker et blidt ping en time før en begivenhed eller en advarsel i fuld skærm, der minder dig om det store møde i morgen, kan du ved at forbinde disse kalendere tilpasse din alarmstil. Du skal bare indstille den én gang, og den harmonerer på tværs af platformene. Ret sødt!

#3. Pift dine begivenheder op ✨

Lad os se det i øjnene: vi elsker alle lidt tilpasning og personalisering. Det er som at give din kalender lidt af din egen personlighed.

Når du synkroniserer din Google Kalender med din Mac, bliver dine begivenheder spejlet, og det samme gør alle de dejlige farvekoder og ikoner.

  • Har du fået en træning? Indsæt en cool håndvægt-emoji.
  • Aftens date? Måske en lille tallerken med hjerte-øjne-emojien.
  • Har du en aftale? Brug en mappe-emoji.

Visualisering af din dag med farver og emojis får din kalender til at se mindre “blah” og mere “ta-da!” Desuden er det en utrolig måde at hurtigt se og forstå, hvordan din dag ser ud.

Nu hvor vi kender fordelene ved at synkronisere begge disse kalendere på Mac, lad os lære, hvordan man gør det.

Sådan tilføjes Google Kalender på Mac

Du kan ikke tilføje Google Kalender-appen direkte på din Mac, men du kan integrere den i din Apple-kalender og synkronisere alle dine poster. Sådan kan du gøre det:

Trin 1: Sørg for, at din MacOS og din Apple-kalender er opdateret. For at opdatere din Mac-software skal du gå til Apple-menuen > Systemindstillinger > Generelt > Softwareopdatering.

Trin 2: Åbn Kalender-appen på din Mac og gå til Kalender > Indstillinger.

Trin 3: Åbn fanen Konti og klik på + (Tilføj) symbolet.

Trin 4: Du vil se en masse muligheder; vælg Google blandt dem, og fortsæt.

Trin 5: Log derefter ind med din Gmail-konto og følg blot trinnene på skærmen.

Trin 6: Alt klar! Nu kan du gå til fanen Konti og bruge indstillingen Opdater kalendere til at vælge, hvor ofte du vil have både kalenderen, Google og Apple, til at synkronisere.

Derfra bør alle de begivenheder eller poster, du markerer på din Google-kalender, også dukke op på din Apple-kalender. For eksempel har jeg her oprettet en begivenhed i min Google Kalender vedrørende et møde med min chef.

Som du kan se, vises den samme begivenhed også på min Kalender-app på Mac.

Der er dog visse begrænsninger ved ovenstående metode. Da du ikke lige har Google Kalender på din Mac, er det blot integration; du går glip af visse funktioner såsom planlægning af lokale, e-mail-meddelelser og oprettelse af nye Google-kalendere, for at nævne nogle få.

Der er dog ikke noget, du kan gøre ved det. Den gode nyhed er, at der er nogle tredjepartsapps, der kan give dig flere funktioner og fordele for at strømline dine opgaver.

Alternativer til Google Kalender

#1. BusyCal

Du kan prøve BusyCal leveres via Setapp. Det tilbyder nyttige funktioner, såsom en ren og fleksibel grænseflade, tilføjelse af gøremål, nemme redigeringer og brugerdefinerede advarsler.

Min favorit er dens indbyggede rejseapp-tid. Antag, at du lige har lavet en aftale hos din nærmeste Starbucks med en potentiel kunde, men også skal overveje rejsetiden. Denne indbyggede rejseapp integreres med din Macs placering og korttjeneste og fortæller dig, hvor lang tid det vil tage at nå din destination. Pænt!

#2. Flytte

Jeg anbefaler også at tjekke Shift, en administrationsapplikation til desktops, som er fantastisk til nogen, der kan lide at holde tingene organiseret. Det hjælper dig med at fjerne den klynge, der er oprettet ved at have flere apps og browsere åbne samtidigt.

Den integrerer alle dine daglige brugsværktøjer i en enkelt app. Med Shift kan du få adgang til dine sociale medie-apps (som Facebook og Instagram), beskedapps (f.eks. WhatsApp og Messenger), Google Workspace-apps og workspace-værktøjer (Slack, en af ​​mange), alt sammen fra en enkelt software uden at miste adgang til dine foretrukne Chrome-udvidelser.

Brug af dette smarte værktøj kan gøre dit arbejdsflow jævnere og give mere produktivitet.

Afsluttende tanker

Google Kalender er en nyttig del af Googles økosystem, som kan strømline alle vores funktioner og få styr på vores daglige gøremål, mødelinks, vigtige datoer og alt derimellem.

Hvis du ejer en Mac og vil bruge Google Kalender, kan de ovennævnte trin hjælpe dig med at gøre det. Hvis du vil have mere, kender du også til nogle ekstra apps til at få styr på din virksomhed.

Tjek derefter de bedste AI-kalendere til ubesværet mødeplanlægning.